Blogosz

MESE NINCS.

Magyarveszély

2011. április 27. 00:49 - BlogoszEditor

Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen garázdálkodó "Véderő" vezetője bejelentette, hogy indul Gyöngyöspata polgármesteri székéért...

Ez az, köszi!

A szélsőjobb most megmutatja, hogyan kell vérrel kampányolni, s azt is, milyen lenne az ő világukban élni. (Bár a szélsőbal rémuralma mellett ebből is kaphatott már ízelítőt régebben Magyarország is.)

Sőt, az állandóan cigánybűnözésről visongó viccmagyar horda azt is bizonyítja végre, hogy a cigánybűnözés mellett magyarbűnözés is van. Mégpedig szervezett.

És lassan már nem csak a szabadságjogok, a polgárok, a közrend, de az államrend ellen is irányuló. (Ha Viktorék még ezt a polgárháborúközeli bemutatót, puccsszerű szélsőséges főpróbát is végigszunyókálják, vagy cinkosan végignézik, az pedig csak megerősíti, hogy politikusbűnözés is van.)

Védje már meg valaki az országot a "védelmezőitől", mentse meg a "nemzetmentőktől" is!

Magyarként a legzavaróbb a magyarbűnözést tétlenül nézni, s a legfájóbb, hogy már az államhatalomból, Magyarországból is gúnyt űz egy maréknyi megélhetési magyar(kodó).

Magyarországot magyarveszély is fenyegeti. Sőt, jelenleg egyre inkább, leginkább az.

Bár jelenleg még csak a szervezkedésnél, provokációknál tartanak. Magyar bűnözőnek magyar bilincset! S tanulmányutat a romabűnözők celláinak közvetlen közelébe!

403 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr582858241

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Állam, Erőszak, Monopólium 2011.04.27. 15:20:53

Mi a különbség egy állam és a maffia között? Komolyan. A maffia megvéd a többi maffiától és elsősorban önmagától (nem gyújtja fel a boltodat), de csak akkor, ha befizeted az általa kiszabott védelmi pénzt. Az állam megvéd a külső inváziótól (...

Trackback: Nácizni vagy cigányozni az igazi? Egy biztos: mindig a másik a hülye 2011.04.27. 14:19:38

Nincs mit tagadni, januárban nagyon megdöbbentett az a rengeteg, tartalmát és hangnemét tekintve meglehetősen durva hozzászólás, ami a West Balkános tragédiát követő cigányozással kapcsolatban írt szövegemre érkezett. Akkor 95:5 arányában a cigányokkal...

Trackback: Föld alá a hajléktalanokkal! 2011.04.27. 13:58:04

Tarlós István, Budapest Székesfőváros méltóságos főpolgármestere és kreatív csapata újfent bizonyította, hogy városjobbító ténykedésének homlokterében kizárólag a legfontosabb dolgok állanak. A frissiben beiktatott várospolitikus első intézkedései közö...

Trackback: Segítsünk a szegény gyöngyöspatai romákon! 2011.04.27. 12:09:34

Kedves honfitársaim!Megdöbbentő dolgok történnek Gyöngyöspatán, most éppen a gyerekeket és a nőket evakuálják a faluból, és viszik őket Csillebércre és a Tisza-tó mellé. Persze a duma most is megy, de itt az ideje a tettek mezejére lépni! Éppen ezért s...

Trackback: Íme az igazság: Gyöngyöspata elcsatolva! 2011.04.27. 11:11:34

Kedd este összeverekedtek a Gyöngyöspatára visszaszivárgó Véderő szimpatizánsai és a helyi romák. Utóbbiak állításai szerint a szélsőjobboldali egyenruhások egész nap provokálták őket, majd meg is ütöttek valakit. A Véderő parancsnoka azt mondta: 100&n...

Trackback: Tömegverekedés, vagy lincselés? 2011.04.27. 10:46:38

 Ha 80-100 Véderős verne agyon lapátnyelekkel 4 Romát az is "Tömegverekedésnek" lenne aposztrofálva, vagy arra lehetne használni a lincselés jelzőt?Mindenhol atrocitásnak, tömegverekedésnek, összecsapásnak hívják azt ami tegnap történt, ...

Trackback: Verekedés Gyöngyöspatán 2011.04.27. 10:15:03

A kedden éjjel kitört verekedésnek több sérültje is van. Az MTI reggeli hírösszefoglalója szerint a konfliktus a Véderő elnevezésű szervezet tagjai és a helyi romák egy csoportja között robbant ki, eddig pontosan nem tisztázott okból. A Véderő szerint nég…

Trackback: Akármilyen Gárda: Csak megy és megy és megy 2011.04.27. 10:14:56

A magyar törvények jelentős részéről közismert, hogy csak annyira érvényesek, amennyire a népesség jámborabb hányada betartani hajlandó őket. Bár lértejöttéért, és sikeréért szurkolunk, ezért is fejeztük ki korábban kételyeinket, hogy egy szigorú dohán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irgendwo 2011.04.27. 00:55:10

Éltél már cigányok közt, FASZFEJ?

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2011.04.27. 01:20:53

@irgendwo: Na, már vártam, hogy gyertek, a szokásos okos felvetésekkel. Kösz, hogy nem kellett sokáig várnom, úgyis álmos vagyok, épp megyek.

Igen, voltak szomszédaim. Sőt, a közelben laknak sokan, a mai napig. Mi több - parancsolj, csak neked, bónusz -, vertek is meg. Mint ahogy természetesen magyarokkal is megesett ilyen-olyan összetűzés az életben. És te?

Egyébként igen, épp rólad is szól ez a bejegyzés, csillagcsücsöri.

shutika 2011.04.27. 10:09:09

Kár ezt így felfújni. Ha mindenki leszarná, nem lenne semmi. Ez pont olyan, mint a hisztis kisgyerek esete; minél jobban odafigyelsz rá, annál hisztisebb lesz.

chr(27) 2011.04.27. 10:11:39

@irgendwo: ugy latszik nem elt eleget megse

Garison 2011.04.27. 10:13:00

Ha már évfordulója van a sugárzásnak, néhányból sugárzik is. Milyen megszólítás ez, hogy faszfej? Ráadásul ez a fals duma, hogy éltél már cigányok között? Együtt élünk hatszáz éve, nem tűnt fel?

Kody 2011.04.27. 10:13:01

@bontottcsirke: Ráadásul egy ócska provokátor is. Megkapta a főnökeitől, hogy mit kell írni.

Az összes fasz jogvédőnek ez a szövege: "Vannak cigány barátaim, éltem közöttük, megvertek, megerőszakoltak, de mégis szeretem őket"

Viktus 2011.04.27. 10:15:02

"Ha a kedves olvasó egy azték közösség szomszédságában élne, bizonyára lenyűgözné az ő sokszínű, gazdag művészetük, vallásuk, rituális táncaik. Ugyanakkor kissé szorongana is annak tudatában, hogy ez a megejtően ősi kultúra embereket szokott áldozni isteneinek, és e célból időnként embervadászatot szerveznek a környéken. Erről a mániájukról sürgősen le kellene szoktatni őket, gondolná a kedves olvasó, sőt hozzágondolná, hogy ha nem szoknak le róla, akkor viszont vigyék el őket valahova máshova, minél előbb. Ezt a véleményét fenntartaná akár az összes parlamenti párt és ombudsman ellenében; sőt fontolóra venné, hogy azt a pártot támogassa, amely az aztékság sajátosságai közül a negatívakat sem hallgatja el. Még akkor is, ha az a párt igazságtalanul általánosít, és nem veszi figyelembe a beilleszkedett, vegetáriánus aztékokat."

w.blog.hu/2008/12/10/a_hosszu_csend_utan

Badbitie 2011.04.27. 10:15:03

@shutika: Nem ennyire egyszerű a sztori sajnos. És az, hogy a pofozkodókat előállítjuk és vasra verjük nem vezet sehova. Itt az okot, a mélyszegénységet és kilátástalanságot kellene orvosolni. Amíg ez meg nem történik (és ehhez évtizedek kellenének akkor is, ha meglenne a szándék és az eszközök, és ráadásul ezeknek jelenleg nyoma sincs, sőt...), addig csak arra számíthatunk, hogy egyre több és egyre durvább dolgok lesznek.

És ne feledjétek, ki kardot ragad kard által vész el.

Diopapa_sok 2011.04.27. 10:15:17

@BlogoszAnima: Honnan tudod, hogy a véderő kezdte a balhét?

spontan · http://erdekessegek.info 2011.04.27. 10:15:22

Struccpolitika. Csináljunk úgy, mintha a probléma nem létezne, és akkor majd magától megszűnik ugyebár.

Mojzes Pál (törölt) · http://mpgondolatok.blogspot.hu/ 2011.04.27. 10:15:31

Te ott voltál, hogy ennyire pontosan tudod mi történt?

Egyébként ha az állam, a rendőrségen keresztül tenné a dolgát nem lenne se gárda ,se véderő.

Amúgy tapasztalatod kb. nulla, szabadságjogok piha ... :),pont a védenceid élnek vele vissza keményen...

nyekk 2011.04.27. 10:16:12

@BlogoszAnima: Itt mindenki hibás, csak a bűnöző cigányok nem, akik évek óta kifosztják, terrorizálják, az egész falut.
Bár neked hiába írom, mert bérblogoló vagy.

Meg nyílván a gaz véderő a hibás, miközben LMP-s "aktivisták", homályos hátterű amerikai-zsidó "üzletemberek", Pintér féle titkosügynökök, külföldi librális média, a pi..a szájú Aladár, éd bandája ott nyüzsög, és semmi pénz nem számít, csak valahogy a cigányokat kimosdassák, a tisztességes állampolgárokat megvédeni akaró embereket (és itt nem elsősorban a Véderőre gondolok)eláztassák.

Nem arra fizetem az adóimat, hogy egy erősen kétes előéletű belügyminiszter a közbiztonság megteremtése helyett cigánybűnözők mosdatására, és politikai célokra használja a rendőrség egyébként is szűkös erőforrásait. Gyalázat. Arra pénz, hogy a lakosságot mevédjék a cigányoktól, arra van bőven, hogy megakadályozzák, hogy az emberek megvédjék magukat.

VaTi 2011.04.27. 10:16:58

Mi a megoldás? Valamennyien hozunk otthonról egy mintát, ami pár éves korunkra viszonylag megszilárdul, alappá lesz, aztán erre épülnek életünk egyéb tapasztalatai. Most mondjátok, aki otthonról soha de soha semmi mást nem látott, mint hogy tanulni nem érték, a farkából és lopásból élni igen, hoz magával egy beszéd- és viselkedéskultúrát, és a cigánysorról meg a falujából ki sem mozdulva sosem lát más értékrendet, az mitől lenne más, de tényleg? Szóval mindenképpen a tanulás, munkába állítás, más minta adása lenne a jó irány, csak azt nem tudom, mi lenne a motiváció? Mert oda is szögezheted az iskolapadhoz, ha nincs motiváció és megfelelő otthoni minta, akkor az csak pénzkidobás, semmi más.
Ugyanakkor, ha az emberek azt látják, tapasztalják, hogy rendszeresen meglopják, megverik őket, és nincs SENKI, de SENKI, aki megvédené őket, akkor megtalálják a módját, hogy elkeseredésükben megvédjék magukat. A módszer nem jó, de sajnos érthető.

Hamahakki 2011.04.27. 10:18:50

Nagyon jo iras! Nem ertem en sem mit kell itt balhezni. A parasztokat sem ertem, hogy miert faj nekik az, ha neha kiraboljak oket, meg elviszik a termest. En sem csinaltam akkor felfordulast amikor 800 ezer forintot ero butorokat vittek el szegeny raszorulok a narancssarga zsigaval a hazambol. Megertettem en is szegeny rendort amikor kijott es mondta, hogy nem tud csinalni semmit. Es nekem se nagyon ajanlotta, hogy nyomozasba kezdjek. Nem volt zsigaja sem csak biciklije.
Ugyuhogy mindenki nyogodjon csak bele ezekbe a dolgokba. Ez az elet. Mit kell itt kelteni a feszultseget?!?!?

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2011.04.27. 10:18:57

politikusbűnözés már régóta van, az nem most fog kiderülni

shutika 2011.04.27. 10:19:22

@Badbitie:

Pontosan az utolsó mondatod miatt kéne rájuk hagyni az egészet. :) Tökmindegy ki kezdte, akármelyik győz is, itt mindenképp nyugalom lesz utána.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:19:44

Igen, eltem. Papan nottem fel, ahol a lakossag jelentos resze cigany. Ugyanis egesz Veszprem megyebol harom kisvarosba telepitettek oket a Balaton miatt. Az egyik Papa. Az utcankban csak mi voltunk feherek. Egyetlen egyszer loptak el a tyukjainkat, masnapra a tolvaj rokonai hoztak vissza es mondtak, hogy jol megvertek a tolvajokat.
Ehhez mit szolsz faszfej? Amugy engem is vertek meg, de tudod mit? Itt Pesten tobbszor kotott mar belem kopasz allat, mint cigany.

Nazareus 2011.04.27. 10:21:51

Az a probléma az egész cikkel, hogy a négy kórházba került közül egy sem cigány. Ezek után szerintem nem a jobboldal kampányolt vérrel. Nem tudom, milyen magyarbünözés az, ahol csak "magyarok" és nem cigányok kerülnek kórházba. Nem túl sikeres, úgy tünik.

Asszem 2011.04.27. 10:22:42

Használhatnánk végre a modern technikát: működő kamerákat a faluba, akár minden házhoz, minden kerthez. Tudatosítani mindenkivel, hogy ami ott történik, rögzítve lesz és a bíróság felhasználja az igazság kiderítésében.

Azt hiszem romák és magyarok egyaránt boldogan mondanának le a személyiségi jogaikról, ha cserébe állandó közbiztonságot kapnának.

Ezt a verekedést is nagyon nehéz megítélni, valószínűleg mindkét fél a maga oldaláról látja a történteket, valamelyik, vagy mindkét oldal tudatosan hazudhat is, de az is elképzelhető, hogy félreértések sorozata váltotta ki az eseményeket.

Látni kéne, hogy mi történt, ki ütött először.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:22:53

Amugy rohadtul nem erdekel ki kezdte, meg hogy magyar, ukran, vagy cigany. Leszarom. Azert fizetek adot, hogy a baszom rendorseg, akik 40 evesen nyugdijba mennek 250 netto nyugdijjal, ilyenkor tegye ki a segget oda, ahol gond van, es tartsa fenn a rendet! Az sem erdekel, ha rendor magyar ,ukran, vagy cigany, vagy mit tudom en. Magasol leszarom! Vedje meg az ertekeim BARKI ellen, es hagyjon elni BARKIT! Magyart, ciganyt, ukrant, BARKIT!
Aki ezzel nem tud azonosulni, az nem jogallamba valo!

Viktus 2011.04.27. 10:23:23

@Badbitie:

Elég sok magyar is mélyszegénységben él mégsem szúr le senkit nem ver agyon karókkal ...

@VaTi:

Megoldás lenne pl. nem TEK-re kellene költeni a pénzt meg Q7-es audikra, hanem pl. itt vidéken adni benzint a rendőröknek, hogy legalább járőrözni tudjanak ...

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:24:18

@Nazareus: Tehat keruljenek vegyesen korhazba, hogy erdemben lehessen reagalni?! Muhhaha! Es megis hogyan kene kivitelezni? Verekedtel te mar? Szerinted megbeszelik, hogy "Figyu gyerekek, egyet mi utunk ki kozuletek, egyet meg ti!"?

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:25:37

@Viktus: O, dehogynem! A romak a nepessegen beluli aranyukban vannak tobben a bortonokben, nem szamszeruleg.

Garison 2011.04.27. 10:26:03

@Kody: A Te dumád (vagy inkább ti dumátok, mert önállóság az nincs, bár mind egyéniségek vagytok...) inkább látszik olyannak, amit jól leellenőrzött a főnököd. Mennyit kaptok ezért, hogy telerakjátok a fórumokat a jogvédők költözzenek le a cigányokhoz dumával? Kicsit átlátszó, nem?

VaTi 2011.04.27. 10:27:43

@Viktus: ebben igazad van + jogokat adni a rendőröknek, mert jelenleg ott tartunk, hogy a bűnöző
1: kiröhögi
2: lerasszistázza
3: elküldi a k anyjába
4: feljelenti
DE!
ez csak tüneti kezelés. Az én kérdésem, hogy mi a megoldás, a hosszútávra vonatkozott. Hogy hogyan lehetne rávenni a cigókölköket a tanulásra és a munkába állásra. Hogy ne az otthoni minta ismétlődjön újra és újra.

Asszem 2011.04.27. 10:28:32

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a napokban vmelyik falu v. kisváros polgármeste javasolta, hogy a helyi romákból kellene helyi polgárőrséget szervezni. Az államnak persze ehhez pénzt kellene adni, de ezzel is csökkenteni lehetne a munkanélküléséget és növelni a közbiztonságot.

Erről mi a véleményetek?

guderian 2011.04.27. 10:28:52

Na már megint 4 magyar megtámadott 80 rettegő romákot. Hetek óta egy halom magyar nyugdíjas is megtámadta szegény romákokat, de romákok megvédték magukat, megölték a nyugdíjasokat.
A véderő előzménye ugye az volt egy hülye magyar aki állandóan ki akart menni a szétrabolt pincéjéhez, a cigányok által magukénak nyilvánított úton, hát persze, hogy leköpték, megrugdosták. Végül győzött az igazság! A mocskos provokatör felkötötte magát. (Sajnos, hogy a pesti műszaki főiskolást nem érték utol a szamurájkardos szegény rettegő romákok, az általuk maguknak követelt úton, majd legközelebb, mert biztosan lesz legközelebb.)
Aztán voltak táborozni rettegő romákok és kiosztottak néhány pofont egy magyar nőnek, aki egy ledolgozott élet után nem tud elmenni nyaralni/pihenni, mert szétlopják a házát (és a többi sok tízezer magyar honfitársáét is ).
Éljenek a romákok! Nácik haza!

VT22 2011.04.27. 10:30:35

Milyen érdekes, az index címlapra mindig ugyanabból a belterjes körből kerülnek ki blogok. Sablonos kopipészt rettegde, tizenkettőegytucat ez is.

Mikor lesz mondjuk a véderő pártján álló blog kirakva?

bucbuc 2011.04.27. 10:30:50

Valamiért a helyiek örülnek a széljobbosoknak, el kéne gondolkozni, miért.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:31:09

@Asszem: Tamogatom. Nagyon sok helyen bevalt. Nem veletlenul van a ciganyoknak vajdajuk. Altalaban o intez, iranyit, dont, buntet. Mivel mas nem teszi meg helyettuk. Erre kene epiteni. Nem lenne nehez, csak be kene oket vonni. A sajat felelosseg formalna a kozosseget.

tizenot 2011.04.27. 10:31:17

Lassan jönnek a hírek, 1 véderő tag sétált az utcán három helyi lakossal, kb. 80 kisebbségi támadta meg őket botokkal és csak ők négyen kerültek kórházba, egy kisebbségi sem. Eddig gyöngyöspatán már kétszer vert kisebbségi magyart, gondolom most büszke az ártatlanjaira az a feltűnési viszketegségben szenvedő amerikai bizniszmen...

Amúgy a kérdésre visszatérve én is éltem cigók között, elég is volt, oszt' mikor gyurcsány mondta hogy "ha nem tetszik el lehet menni", hát én el is mentem. Azért kösz a két ingyen diplomát, amúgy belekerült volna pár milkóba :D Most elég sok adót fizetek be - igaz egy másik országnak - de ha a magyaroknak nem kell és inkább a kisebbségeket öleli a keblére a média, a kormány, meg az "értelmiség" (lol), akkor basszák meg egyedül amit megfőztek. Akinek van esze elhagyja az országot és kevesebb munkával több pénzből éldegél.

Nos, kb. ennyi.

u.i: Ja, majd elfelejtettem, a poszt egy hulladék.

bucbuc 2011.04.27. 10:32:08

@VT22: soha, az index egy végletekig balos, libsi oldal. A nagy libsieszményükbe nem fér bele a tények tudósítása.

bucbuc 2011.04.27. 10:33:45

@tizenot: Jönnek a hírek, csak nem az indexre, ott csak a síró cigánykölyök képe kerülhet fel.

Hulladék banda.

VaTi 2011.04.27. 10:34:12

BlogoszAnima: enne még az a kérdésem, hogy az előzményeket hogyan látod: A posztod úgy kezded, hogy a magyarbűnözők provokálják a cigányokat. Miért provokálják? Nálad innen indul a sztori? Tényleg érdekel a véleményed. Köszi

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:34:45

Megint leragadtak annal, hogy ki kit inzultalt eloszor. Mondom megegyszer, BARMILYEN bunozot le kell csukni! Akarkit! Ilyen esetben meg a provokalot es a provokaltat.

Azert azt megmondom, hogy ha barkik ott masoriznanak az ablakom alatt napokon at, es taboroznanak a kapumban, es a rendorseg meg csak veletlenul sem jonne ki, hiaba hivom oket, valoszinuleg elveszitenem a turelmem es en mennek rajuk.

Viktus 2011.04.27. 10:35:42

@VaTi:

Az igazságszolgáltatás sincs a toppon Heves megyében nem változott sok minden pl. nálunk két rettegő retteget a boltba , és összeverték a boltost két hónapja már mindkettő szabadlábon van ...

Hosszú távon felnőtteknek közmunka oktatási-nvelési felzárkóztató programokkal egybekötve sokan írni-olvasni nem tudnak azon okból nem kellenek a munkaerőpiacon nem a bőrszín miatt.
A gyerekeknek meg kiemelt stratégiaként kellene oktatási-nevelési program ovis kortól ... csak éppen most is leépítgetik az oktatási rendszert így ugyanúgy a szarba szocializálódnak.

VaTi 2011.04.27. 10:36:27

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: és ha meglopnának, megvernének rendszeresen "es a rendorseg meg csak veletlenul sem jonne ki, hiaba hivom oket, valoszinuleg elveszitenem a turelmem es en mennek rajuk."

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:36:28

@tizenot: Te ciganyozol kulfoldrol? Ne nevetess mar? Ez olyan, mintha en niggereznem innen! Mi kozod hozza? Itthon sem tudtal magaddal mit kezdeni, akkor most tessek nem beleszolni a belugyekbe!

kitiltott kennimekkormikk 2011.04.27. 10:36:32

Mennyit adnak egy ilyen írásért, faszfej? Én feleannyiért sokkal jobbat írok.

sanyisanyi 2011.04.27. 10:36:34

Azért ezek a Véderősök kurva kemény csávók! 4-en nekimentek 50 cigánynak! Még szerencse, hogy a dolgos cigányok épp munkába tartottak kapákkal, kaszákkal...
Az író komolyan gondolta amiket leírt???
Fel lehetne már ébredni a rózsadombi álomvilágból és kilépni a valóságba!!
De persze az LMP-s szóvivőcskének meg a köztörvényes bűnöző cigány vezetőknek még ez sem elég, nyilatkozgatnak össze-vissza, és keltik a feszültséget!

l.x. 2011.04.27. 10:36:37

Nagyon sajnálok mindenkit, aki ártatlanul retteg valaki mástól: a patai ártatlan cigányokat is, és azokat is, akik jadadidázással fekszenek, és ordibálással kelnek, alvás közben között attól félnek, hogy milyüket lopják el, ébren pedig, hogy a gyerektől mikor mit rabolnak el, és milyen állapotban ér haza. Utóbbiakat azért sajnálom egy picit mégis jobban, mert előbbiek panaszára kimegy a rendőrség, mert ez RENDKÍVÜLI ESEMÉNY, utóbbiak problémái viszont BIZNISZ EZ JÚZSUAL - még vérző szívvel írt blog se születik róluk.

Szomorú ez így mindenestül, és sok felelőtlen jogvédp disztingválás nélküli jogvédelme, sok cigány önkormányzó nemtörődömsége és szintén disztingválásmentes odaállása kellett ahhoz, hogy idáig jussunk. Most ezek szépen körbedicsérhetik és körbedíjazhatják egymást - van benne gyakorlatuk.

samer 2011.04.27. 10:37:00

Olaszliszka II. majd nem, itt "csak" életmentő műtét kellett...
Mikor lesz már európai nép a cigányság?

tizenot 2011.04.27. 10:37:17

Ja még annyit, hogy szívesen vennék telket, földet, akármit magyarországon, egyetlen dolog tart vissza, a cigók, a sztojka, meg a társai. Nekem nem kell az hogy a saját kertemben verjenek meg a cigók, mert most épp ahhoz van kedvük.

Magyarország tele van szép hellyel, de nem lehet őket élvezni a biológiai hulladék miatt. Rettentően megéri védeni őket, mert így a normálisabbja, az életképes, aki előrevinné az országot inkább elmegy és eszébe nem jut visszamenni soha. És nem én vagyok az egyetlen.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:37:18

@VaTi: Olvasd el a korabbi kommentem. Elofordult, van megoldas.

Exploiter 2011.04.27. 10:37:26

A szervezett magyarbűnözők hány bűncselekményt követtek el eddig?

konrada 2011.04.27. 10:37:28

Ha megruházták a védeseket, hát megérdemelték. Mi a francnak kóricálnak éjszaka közepén olyan környéken.

...de biztos, hogy ez lesz ezután a norma, hogy a nekünk nem tetszőket meg lehet verni, ha elöttünk megy el? Mert ha igen, úgy nem lesz jó világ azokra, akiket gyanúsnak tekintenek azok, akik nem igazán örülnek annak, ha néhány érdeklődő tekintetű sétál el az utcájukban, miután megtapasztalták, hogy az ilyen séták után valamelyik házba betörtek.

...mert ha az utcán sétálásban kimerül a provokáció - bár persze nincs oka senkinek kételkedni a ruházásban részt vevők őszinteségében, hiszen ki hallott már olyant, hogy nem mondanak igazat? De azért szerintem félreértés volt részükről az, hogy éjszaka közepén rátámadt volna 4 ember száznál többre - úgy csúnya világ lesz itt.

Nazareus 2011.04.27. 10:37:53

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Nyilván az arányokkal van baj. Ha 4 föt megtámad 4 fö, akkor várhatóan mindkét csoportból lesznek sebesültek. De ha 80 támad meg 4 föt, akkor csak a kisebbik csoportból lesznek. És elég furcsán hangzik, ha ezek után azt mondja valaki, hogy az a 4 fö rátámadt a 80 fös csoportra...

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:38:06

@tizenot: Legyszives NE gyere vissza! Hogy fikazz mindent, arra nincs szukseg. Akkor gyere vissza, ha tenni szeretnel valamit.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:39:15

@Nazareus: Nyilvan, de nem adok hitelt egyik hircsatornanak sem, pont azert, mert tokeletesen ellentmondasosak. Sem te, sem en nem voltunk ott, ezert nem is hivatkozhatunk egyikre sem.

kicsijuti 2011.04.27. 10:39:16

De az a 4 serült az nem mind a véderő embere? Meg alapból nem értem hogy 8 ember hogy tarthat félelemben 300at

Nazareus 2011.04.27. 10:39:27

@Asszem: Nem müködne. Ahogy nem müködik az ÖCO sem - arra jók egyedül, hogy a kapott pénzt valahogy lenyúlják. Ugyanez lenne a cigány polgárörségnél is.

l.x. 2011.04.27. 10:39:34

@Viktus: "Az igazságszolgáltatás sincs a toppon Heves megyében nem változott sok minden"

ÉPPEN Heves, ÉPPEN B-A-Z és ÉPPEN Sz-Sz-B megyékben áll majd minden nap 3-4-... leállónál kamerás vagy kamerátlan járőrkocsi. Biztosan nagy arrafelé a kihasználatlan kapacitás.

Asszem 2011.04.27. 10:39:45

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a provokációt szerintem bizonyos szintig el kell tűrni, nem jogosít fel önbíráskodásra.

Amikor a melegfelvonulás a téma, a szélsőjobb azzal indokolja az erőszakot, hogy bizonyos felvonulók szándékosan provokálnak (ami igaz is sajnos). De ez nem jogosítja fel a szélsőjobbot arra, hogy erőszakot alkalmazzon vagy erőszakkal fenyegessen bárkit is.

Hasonló a helyzet a gárdával. Lehet, hogy provokatív (bár ez sem biztos, hiszen ha jól értem a gárda üzenete nem az, hogy idejöttünk harcolni ellenetek hanem az, hogy idejöttünk megvédeni magunkat, de ha kell akkor nem riadunk vissza a fizikai erőszaktól és az önbíráskodástól sem).

Szóval ez lehet, hogy félelmet kelt a romákban, és provokatív, mégsem jogosítja fel őket arra, hogy erőszakot alkalmazzanak.

Mint ahogy az sem jogosítja fel őket arra, h. betörjék a polgármesteri hivatal ablakait ha nekik nem tetsző jelölt akar indulni a választásokon.

Az erőszak az erőszakszervezet dolga (lenne).

Murderface 2011.04.27. 10:40:00

@Diopapa_sok: A cigány szomszédai megsúgták neki :D:D:D

heteró gój gádzsó 2011.04.27. 10:41:53

Ha ilyen tempóban, irányban haladnak a dolgok - Olaszliszka, Gyöngyöspata - akkor 1-2 éven belül nem nagyon kellene Budán, csoportosan közlekednie a sok okostojásnak sötétedés után.

Nazareus 2011.04.27. 10:42:05

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: aha, tehát akkor nem is történt semmi? Mivel se te, se én nem voltunk ott... beszéljünk inkább az idöjárásról?

bőrmók 2011.04.27. 10:42:08

Elmondom, hogy mi történt. Napokig provokálták a cigányokat, azok meg megunták. Aki ezt nem látta előre, annak nincs agya.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2011.04.27. 10:42:39

Idiotid blogdroid.

Kaptál ezért a rakás szarért(amit írásnak nevezel) ötszáz forintot? Vagy neked mennyit ér a "meggyőződésed"?

Neked megér pár forintot hogy marhaságokat írkálj, aztán majd csodálokozol hogy a való világban ( nem abban te hülye) élő emberek megköpködnek?

Asszem 2011.04.27. 10:42:43

@Nazareus: ez viszont a mindenkori kormány felelőssége, hogy a ráfordított pénz megfelelő eredményt hozzon, azaz folyamatos és állandó kontroll kellene, stb. stb.

Azért, mert egy korrupt kormány és egy korrupt kisebbségi szervezet nem hatékony, nem a módszer a hibás, hanem az, aki nem képes alkalmazni azt.

Ezért kéne egy jó kormány Magyarországnak. Annyira tök mindegy, hogy liberális, baloldali, jobboldali, zöld, kék vagy neonsárga, a lényeg, hogy itt és most épkézláb megoldást tudjon nyújtani _minden_ polgár számára.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:42:59

@Asszem: Alapvetoen egyetertek veled. Viszont megkulonboztetem a kozteruleten valo felvonulast (amit, ha idegesit, nagy iveben elkerulok, mert megtehetem), vagy hogy a hazam elott teszik ugyanezt a provokacoit. A kapum elott ugyanis az en tulajdonom, ott lakom, ne tudok mashol kimenni a kapun, csak ott, akarcsak a felesegem es a gyerekem. Marpedig a csaladom vedelme elsobbseget elvez akkor is, ha torvenyt sertek. Foleg, ha pont a torveny nem ved meg.

Bogyó 2 2011.04.27. 10:43:22

Tudod, kedves blogíró, az a baj, hogy úgy állítod be a helyzetet, hogy volt itt egy normális falu, de néhány magyar nem bírt a féktelen agressziójával és elkezdte provokálni a kisebbséget meg a gyűlölködést szítani.
Nem itt kezdődött a dolog, mindannyian tudjuk.
Szemforgató hazugság itt csak a szélsőjobbos rasszistákon elverni a port.
A Véderő meg a Magyar Gárda egy válaszreakció egy létező társadalmi problémára és ez nem az otthon ülők unalmukban kitalált rasszizmusa. Rossz válasz? Lehet. De a problémát az elejétől fogva kellene felgöngyölíteni. Ezt nem fogja fel Mr. Field és az LMP sem. Egyikük sem gyöngyöspatai, meg nem is más hasonló vidékről való.Józsi bácsi, akinek rendszeresen letarolják a gyümölcsösét, Mari néni, akinek ellopják a tyúkját, Lacika, akitől elveszik a mobiltelefonját és megverik nem volt rasszista eredetileg. De ha a rendőrség nem fogja őket megvédeni, akkor az lesz. Ezt látjuk most, hogy Józsi bácsi és Lacika is fogja be. A masírozásra jöttek rendőrök, a tyúklopásokról a jegyzőkönyvet se veszik fel. Nem ugyanaz a helyzet, csakhogy ha rendszeresen fordul elő, akkor az ember nagyon be tud sokallni. S bármennyire nem tűnik elegánsnak a megállapítás, ez igenis jellemzően egy kisebbséghez kötődő magatartás, életstílus. Kulturális jellegzetesség, ha úgy tetszik, nem az értékesebbik fajtából. Hazugság, hogy ez csak szegénységi probléma. Ez kulturális probléma, amin évtizedek alatt is nehéz változtatni. De kellene. Magyar emberek nincsenek szegények? De mondhatnék szlovákot, románt, németet stb. Mégis a putri kifejezés kihez kötődik? A cigánymeggy vajon miért a kisebb, értéktelenebb meggy neve? A "nem szokta a cigány a szántást" ősi magyar rasszista kiszólás? Nem, ezek élettapasztalaton alapuló vélekedések, minősítések, nem feltétlen igazságosak, de nem is alaptalanok. Igenis, a cigányok jellemzően nem igényesek a környezetükre, nem szívesen végeznek mezőgazdasági munkát, nehezen bírják a kötöttségeket. S ez a többségi európai nemzetek életszemléletével, értékrendjével rendszeresen ütközik. Ezért van cigányprobléma számos más országban is. Nemrég még szekereztek, csak már nem lehetett, a hagyományos mesterségeik lehetősége megszűnt. Hasonló a helyzet Amerikában a feketékkel, indiánokkal. Akik más életstílusúak. Kulturális különbözőségek vannak, s ez megnyilvánul az értékek teremtésében is, az egyes bűncselekményekhez való értékszemléletben is. Más példára utalva a magyar ember pl. az adócsalást tartja elfogadható magatartásnak sokkal inkább más nemzetekhez képest, a cigányok a kisebb lopásokat, főleg, ha az a többségitől van elvéve. Ugye tudjuk, hogy valahogy a cigányok gyümölcsösét nem dézsmálják, a cigányasszonyok tyúkjait nem lopják, s Kanalas Gazsikát nem szokták elverni a mobiltelefonjáért. Nem a magyar gyerekek tudnak délelőtti órákban, munkaidőben összecsődíteni 10-15 rokont, ha valami gond van. Vajon miért? Mert annyira szegények, hogy nem tudnak fát se ültetni vagy tyúkot tartani? Ugyan!
Szóval, mindez nemcsak anyagi probléma, Svájcban nem csak azért tisztábbak az utcák mint Indiában, mert sok pénzük van. Hanem pont azért van sok pénzük, mert más a gondolkodásmódjuk.
Itt is ezt kellene megérteni, s akkor lehetne a megoldás felé haladni.

samer 2011.04.27. 10:43:32

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: itt csak egy úton lehet elindulni, véget kell vetni a segélyezés mai formájának, minden támogatást munkához kötni, akinek nincs a segéllyel egyenértékű munkaidőt dolgozzon le...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2011.04.27. 10:43:43

@Takony_fősámán:
Ki prvokálta a cigányokat? Lehet hogy a TV2, amikor az összes hírműsorában kiemelte, hogy a Véderő FEGYVERES kiképzőtábort szervez?

Nazareus 2011.04.27. 10:44:02

@Asszem: Jó, ebben egyetértünk.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:44:12

@Nazareus: Nem ezt mondtam. Csak azt, hogy nem tudom megmondani, ki kezdte, hanyan voltak melyik oldalon, miert tortent.
Az egeszet csak elitelni tudom, mert nem ez a normalis, es nem lenne szabad hagyni, hogy ez tortenjen. Ez pedig a kormany dolga lenne, akarki is van kormanyon eppen.

samer 2011.04.27. 10:45:04

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Itt most nem erről volt szó, 4 egyenruha nélkül, ez lincselés...

VaTi 2011.04.27. 10:45:13

Gyerekek, ez az egész helyzet csak a tünet. Lesz még ilyen, attól tartok, nem is kevés. És azokon a településeken, ahol eddig viszonylagos béke volt, ott is lesz, mert az emberek beszélnek erről és állást foglalnak és ferdén néznek a másik álláspontot foglalóra. A valódi problémát kellene kezelni. Én azt gondolom, hogy az átlagembernek NEM JÓ, ha katonásodnia kell, inkább élne nyugodtan, normálisan. De ehhez az kell, hogy veszély esetén védje meg az, akinek ez a dolga: az állam, a rendőrség. Ha ez sokáig nem történik meg, csak tapasztalja, hogy itt neki büntetlenül pofonokat osztana, elkeseredésében megvédi magát, és lesznek ilyen torzszülött megoldások, mint ez a hobbikatonásdi. Az államnak kellene elérnie, hogy az embereknek ne legyen szüksége és igénye erre.

l.x. 2011.04.27. 10:45:16

@Takony_fősámán: "Napokig provokálták a cigányokat,"

Nem azé, hogy izé, de az ország harmadán a cigányok évtizede provokálják a többieket, csak a kiegyenesített kaszákat egyes rétegek évszázadokkal ezelőtt letették, mások meg ott tartanak, hogy nekik az is JÁR és természetes.

Asszem 2011.04.27. 10:45:54

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: igen, ez mondjuk igaz, valódi különbség, ebben az esetben ha fenyegetően lépnek fel veled szemben, akkor jogodban áll elvárni az államtól, hogy védjen meg és szüntesse meg a fenyegető fellépést.

tizenot 2011.04.27. 10:47:01

@Bogyó 2: teljesen igazad van.

Idézek magamtól, kicsit ugyan más a téma, de a lényeg benne van:
"Nem értem, hogy ezek a kétes hátterű paramilitáris szervezetek hogyan juthattak ilyen messzire"

Ha valaki azt mondja neked, hogy a kékszemű emberek agresszív idióták, irtsuk ki őket, kiröhögöd. Ezzel szemben ha lemész az utcára és a szembejövő kékszemű emberek többsége pofánbasz izomból - ami ellen nem tudsz védekezni, mert számodra az nem megoldás, hogy te is pofánbaszod - támogatni fogod azt, akit az előbb még kiröhögtél, főleg akkor, ha esetleg a gyereked vagy a feleséged is pofánbaszták már párszor. Nos, így alakul ki a - hallgatólagos - társadalmi támogatottsága az ilyen szervezeteknek.

Több pofánbaszás = több ember a szélsőséges szervezetekben, ez egy nagyon fontos egyenlet, érdemes megjegyezni.

A gond legutóbb az volt, hogy ez a segítő egy kicsit túl lelkes volt, és gázkamrában kivégzett X millió kékszemű embert, így hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy az egész azzal kezdődött hogy a kékszeműek pofánbasztak minket. Így most, amikor a kékszeműek újra pofánbasznak (mert úgy láccik nem tanultak az esetből), mindenki arra gondol, hogy de rossz is lenne egy kalapba kerülni - még ha csak távolról is - X millió kékszemű kivégzőjével, a sátánnal magával, estébé... Úgyhogy a kékszeműek most kvázi szabadon járhatnak-kelhetnek, senki nem szól rájuk.

Nos körülbelül ez a helyzet. Megismételném az előbbi nagyon fontos egyenletet:

Több pofánbaszás = több ember a szélsőséges szervezetekben

Ebből egyértelmű hogyha kevesebb szélsőségest akarunk, akkor a pofánbaszások számát kell lecsökkenteni, mert ha lesittelsz egy szélsőségest, de közben két másikat basznak pofán a kékszeműek, akkor két másik fog a lesittelt helyébe lépni, azaz sehova nem jutottál.

Remélem így már érted.

Hitler nagyon rossz dolgot csinált, de az emberéletek kioltásán felül még az is az ő bűne, hogy évtizedekre - lassan már századokra - lehetetlenné tette, hogy értelmes vitát folytassunk a társadalomban meglévő valós problémákról és azokra megoldást keressünk. Itt nem az a gond hogy különböző embercsoportoknak különböző életvitele van, hanem az hogy nem veszünk tudomást erről, a rendszer nem kezeli ezeket a különbözőségeket, ugyanabba a kocka alakú formába akarjuk beilleszetni a kör és a háromszög alakú elemeket is - és ezt csak erőszakkal lehet megtenni, mert amúgy nem illeszkednek.

sz sz 2011.04.27. 10:47:09

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Na itt Borsodban tudod mi lett volna ha megemlíted hogy ellopták a tyúkjaidat, úgy összevertek volna hogy a gyerekeid nem tudtak volna azonosítani, nem kell ez a szar duma! Pápán gondolom mások a romagyarok, vagy olyan régen nőttél fel pápán hogy azért hozták vissza a tyúkokat mert, féltek még a kmb-éstől akire nem szólt rá semilyen libsi jogvédő ha egy kicsit elverte a tyúktolvajokat!

Szelid sunmalac 2011.04.27. 10:47:09

@samer: Az otlet jo, a megvalositas hianyzik. A heti ket nap napi negy ora kozmunkaval nem lehet kivaltani semmit es megelni sem lehet belole. 90 nap lett a munkanelkuli segely, holott penz volt ra a befizetett adobol. Szerinted mit kezd majd magaval az, akinek lejar? En nem talalok melot 3 honap alatt! Pedig igencsak jo kepesiteseim vannak.

Vándorló Sasfészek 2011.04.27. 10:47:11

Egy csendes megjegyzésem lenne, mindenféle felhang nélkül: Egy időben oly szegény volt a családom, hogy nem volt mit ennünk. Na, ekkor apám felásta a kertet, és ültetett krumplit. Azóta is gyűlölöm, de életben tartott minket. Ma, amikor már nem vagyok oly szegény, és még autóra is telik (meg benzinre), bizonyos területeken átutazva azt látom, hogy emberek üldögélnek romos házak elött, düledezik a kerités, és egy szemétkupac a kert. Bevetett területet azt elég ritkán. Néhány faluban mind, néhányban egy sem. Ez utóbbiban több, magát romának valló ember üldögél a ház elött. A másik faluban alig. Ott vagy nincsenek romák, vagy ők is a kertet művelik.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2011.04.27. 10:48:16

Mind a 4 kórházban fekvő sérült magyar.

Ja, hogy provokálták szegény romákat?

Most akkor mi jön? A minek mentek oda duma?

A saját házukban agyonvert idősek is rosszkor voltak rossz helyen?

Nazareus 2011.04.27. 10:48:45

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Persze, nem tudjuk megmondani, hogy melyik oldalon hányan voltak, de nagy valószinüséggel lehet következteni, abból a tényböl, hogy a 4 kórházba került emberböl egy sem cigány. Lehet arra következtetni, hogy melyik csoportból voltak (jelentösen) többen és melyik csoport támadthatott a másikra.

Kody 2011.04.27. 10:48:56

@Garison: Barátom, ez erősen izzadságszagú volt. Én székesfehérvári vagyok, a Rádió út 11 lebontásakor a magadfajta idiótákat úgy zavarták el a helyiek, hogy azt öröm volt nézni. Kuncze apátok is rasszistázott egy kicsit, aztán ment vissza a nagy Budapestre. Fingotok sincs, hogy mi van az olyan falvakban, ahol a cigók mindent ellopnak.
És nem csak Borsodban van gond, hanem már errefelé is. Olvasgass egy kicsit Sárkeresztúrról. Költözz oda, egy telek 1 Ft-ba kerül.

sötéthülye.tahóbarom 2011.04.27. 10:49:25

aki a megkérdezésem nélkül véd meg, az vagy állam, vagy maffia. erős a gyanúm, hogy a védegylet nem állam. várom a számlát a védelmi pénzről.

de komolyan, igen, szeretném, ha valaki megvédene a cigány (valamint a más származású) bűnözőktől. viszont kurvára örülnék, ha ez a rendőrség lenne, nem valami önjelölt igazságosztó félhülye ork. ugyanis nem tudom, hogy -- hülye lévén -- legközelebb kit akar majd tőlem megvédeni.

Martian (törölt) 2011.04.27. 10:49:36

@Badbitie: "Itt az okot, a mélyszegénységet és kilátástalanságot kellene orvosolni."

Bocs, de pl. Nepálban a lakosság nagyrésze hasonló mélyszegénységben él, sokkal rosszabb általános infrastruktúrában... és mégis nagyon ritka az az eset, hogy a gazdagabb szomszédot fosztják ki, verik meg.

Ha egy etnikumnak gyenge a morális és együttélési alapállása, ez önmagában nem fog változni azzal sem, ha pénzt, munkát, stb. adunk neki. Két járható út van, az asszimiláció és az izoláció... az utóbbihoz, a nomád élettér megadásához sajnos nincsenek végtelen sztyeppéink, tágas rezervátumaink... úgyhogy marad az előbbi.
Ennek viszont feltétele a jelenlegi kollektív identitásuk, gondolkodásuk legalább részleges feladása... akár a vallásosság szigorú erkölcsi játékszabályain keresztül.

2011.04.27. 10:49:46

szerettem volna visszaköltözni Magyarorszagra, de amiket olvasok, es amiylen hireket hallok, elmegy a kedvem attol a szep kis orszagtol !
A Cigany problemat kizarolag eröszakkal lehet megoldani, az evszazadok alatt nem voltak kepesek asszimilalodni, beepülni, marad a kitoloncolasuk, vagy egy reservatumba valo bezarasuk
USA modon.
Ahogy az Indianokkal tettek.
ha USA ban ez megengedett, lehessen Magyarban is Reservatumot a ciganyoknak !

AczélGyuribácsi 2011.04.27. 10:50:10

A szerzőtől kérdezem:
Ha eltakarodik a véderő, a gárda, a jobbik - akkor mi a terv a tisztességes jogrend helyreállítására?
Ezek szerint a bűnözés támogatása, a bűnözök faji alapú megkülönböztetése is megoldódik végre?
A megrendelt neoliberális kozmopolita bloggereknek majd marad idejük arról is értekezni, hogy ha egy magyar paraszt szegényesen is, de megtermeli magának a betevőt, tüzépen veszi a tűzifát - de ezt egy másik magyar paraszt ellopja, mert neki nincs kedve dolgozni - akkor ír olyan cikkeket is, hogy MIÉRT nem büntetik a tolvajt? MIÉRT nem büntetik a fatolvajt? MIÉRT nem büntetik a garázdát?
Lesz ilyen cikk? Hogy kizárólag a mocskos bér-érdekvédők által "kiharcolt" pozitív diszkrimináció védi a magyar bűnelkövetőknek egy tekintélye részét?
Mert most csak arról olvashatunk, hogy "báncsák" azt a szegényt... Báncsák mert lopott...

Talán a bloggerek figyelembe vehetnék, hogy ha az olyan bér-lények, mint a Mohácsi Viktória NYÍLTAN HAZUDIK, akkor talán az általa képviselt "vonal" is hazugságokra épül - és aki eszerint publikál, az is hazuggá válik!!!!

BlahBlah 2011.04.27. 10:50:28

@Viktus: járőrözni autóval? ezen röhögök mindig, hogy mind autóval járőrözik...

szitu:
féltégla a kézben, nézed az ablakot amit épp beakarsz törni
A) jön az autós járőr mit teszel?
B) jön a gyalog járőr mit teszel?

A) tégla zsebre, és úgy csinálok, mintha sétálnék, 15mp és a járőr tovább halad, mert lusta megemelni a seggét...

B) oda fog jönni, és elkéri a papírjaim, és megnéz magának, mert jobb dolga úgy sincs

sz sz 2011.04.27. 10:50:34

@Takony_fősámán: Ők meg 20 provokálják a magyarokat! Aki ezt nem látta hogy ez lesz a vége annak nincs agya!

l.x. 2011.04.27. 10:51:24

@tizenot: "Hitler nagyon rossz dolgot csinált, de az emberéletek kioltásán felül még az is az ő bűne, hogy évtizedekre - lassan már századokra - lehetetlenné tette, hogy értelmes vitát folytassunk a társadalomban meglévő valós problémákról és azokra megoldást keressünk."

Mán a németek se érzik kötelességüknek, hogy a hitleráj miatt minden szemétséget eltűrjenek saját, kisebbségeik kifejezetten szemétkedésre berendezkedett rétegétől. Mert a liberalizmus mégsem egy @, aminek van egy kéjes és egy dolgos oldala.

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2011.04.27. 10:52:58

:) Elnézést kérek minden érintettől, de hőzöngő nácipalántákkal nem fogok vitázni, mert nem érdemes.
Sőt, még nyugodtakkal sem. Még beszélgetnui sem. Úgyhogy hagyom, hogy kitomboljátok itt magatokat, hőbörögjetek, engem is megugathattok, de annyi. Magatoknak hőzöngtök. Nézzétek magatokat a tükörben közben. :) Rólatok szól a bejegyzésem, igen! :D

A többieknek: minden egyes esetben a szélsőségesek hangulatkeltése csakis látszat, álca. Hatalmi törekvéseiket szolgálja az, hogy a butábbakat ilyesmikkel csalogatják magukhoz: "itt van az erő, s mi megvédünk benneteket". Amint azonban hatalomhoz jutnak, nemhogy nem védenek meg senkit, de már magát az államrendet is veszélyeztetik.

nemecsek ernő áruló 2011.04.27. 10:53:13

@irgendwo: Munkatársamat a napokban 4 darab 16 év körüli fehér magyar ütötte le, és rabolta ki.

Lucernaböde 2011.04.27. 10:54:05

"Magyarként a legzavaróbb a magyarbűnözést tétlenül nézni"

Te hülye vagy bazdmeg.

Mojzes Pál (törölt) · http://mpgondolatok.blogspot.hu/ 2011.04.27. 10:55:06

@BlogoszAnima: Szerencsére a retekpalántákkal érdemes vitázni!Halelujja!

Nazareus 2011.04.27. 10:55:17

@BlogoszAnima: Kétségkivül nem érdemes az olyan höbörgö Sztálinpalántákkal vitatkozni, mint te :) Ezért örülök is, hogy nem állsz le magyarázni a bizonyitvány, amit a saját magadról kiállitottál a cikkeddel. Szóval nyugodtan nézz tükörbe.

Bogyó 2 2011.04.27. 10:56:40

@Viktus: Nagyon igaz Tóta W-től.
"Ehhez képest a mainstream – gyakran tévesen liberálisnak nevezett – álláspont az, hogy cigánybűnözés nincs, ha vannak kulturális különbségek, azok legfeljebb népviseletben és hegedülésben nyilvánulnak meg, a törvényességhez való viszonyban soha. Minden ember színesbőrű, yeah. Ha esetleg mégis megfigyelhetők nemkívánatos viselkedésminták bizonyos kisebbségeknél, az csupán a kirekesztettségükből ered, és ellene csak úgy tehetünk, ha még jobban szeretjük őket."

Ez az ami tévút, s önvédelmi reakciókat vált ki, láthatjuk Nyugaton is a bevándorlók ellenében. Nem a saját önfeladásunk a megoldás.

„Tehát van egy ilyen választási lehetőség szerinte, hogy az állampolgár eldönti, a kékekkel van-e vagy a pirosakkal. És ha úgy dönt, hogy ő ahhoz a közösséghez csatlakozik, amelyik megengedi a más uborkájának ellopását vagy az útonállást, akkor azt tiszteletben kell tartani. Ez az ő önmegvalósítása. Pro-choice. Hát nem, kedveském. A „társadalmi együttélés szabályait” úgynevezett törvényekben rögzítjük. Ebben benne van például a más uborkájának védelme, az útonállás tilalma, meg az iskolakötelezettség. Azokat, akik a törvényenkívüliséget választják, egyáltalán nem kell az államnak támogatni, vagy akár elviselni, annyiban hagyni. A betyárnak sose járt segély.”

orient 2011.04.27. 10:56:45

Nem tudom miért ódzkodik a vezetés a csendőrségtől mintha az valami elnyomó szervezet lenn mint a munkásőrség. EU jelentős országában van a mai napig csendőrség. Kisebb csoport, nagyobb fizetést kellene nekik adni és kiképzést, plussz rendes fegyverhasználatot (gépfegyver mint olaszországban..stb.)

Ha erősebb büntetések. És nem lenne szükség ilyen csoportokra. De ameddig a kormány egy ilyen töketlen béna rendőrséget tart fenn, addig lesznek ilyen csoportok és az ott élők is tudnak nyugodtan aludni legalább. (bár a cigányok nem biztos)

vlacko 2011.04.27. 10:57:20

Én meg láttam a kék metrón, hogy a cigányok kiszúrnak egy utazót, és agyba főbe verik.
Akkor most egy-egy?
A Gyöngyöspatai adófizető lakosság véleményét is meg kellene kérdezni, hogy ők vajon félnek-e a Véderőtől?

konrada 2011.04.27. 10:58:11

@Takony_fősámán:

Szóval a napokig provokálásnak érthető eredménye volt a ruha.

...és az évtizedek óta tartó provokálásnak akkor mi kéne legyen az eredménye???

...biztos, hogy ilyen megértőknek kéne lennünk a támadókkal szemben???

l.x. 2011.04.27. 10:58:17

@BlogoszAnima: Nem kell vitatkoznod senkivel. Valószínűleg az érveid - ha vannak -, amúgy is az SZDSZ gondozásában megjelent Hogyan Legyünk Jogvédők 10 Lépésben? c. pamflet függelékéből származik, amely művet ma már az antikvárius se vesz meg.

samer 2011.04.27. 10:58:35

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Én a főiskola és a katonaság után rögtön kaptam állást, egy szép faluban éltem, aztán váltottam és a falumból egyre rosszabb híreket kaptam, kiderült romákat telepítettek le ott, és elszabadult a pokol, én tudom mit jelentenek az ilyen esetek, és a megoldás helyes, úgy nőt fel több nemzedék a romáknál, hogy nem látták azt amint az apjuk vagy az anyjuk dolgozni megy.
Sürgős a megoldás, azok érdekében is akik romák, de dolgoznak és tesznek magukért, ismerek ilyeneket is! sajnos, a tapasztalat az hogy ezeket a roma társadalom kiveti magából, azt mondják rájuk, hogy paraszt(már mint magyar, mert minket így hívnak...)

és még egy ízelítő!hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563

AczélGyuribácsi 2011.04.27. 10:58:52

"Itt az okot, a mélyszegénységet és kilátástalanságot kellene orvosolni."

Igen, én is így látom...
Mert van egy falu, él benne mondjuk 1000 polgár.
Az 1000 polgárból vagy 500 idős és beteg nyugdíjas szegénységben éldegél, a rendszerváltást követően lehetőségük, "jövőképük" nincs, hiszen a hatalom a halálukat várja!
Ez a szegénységben éldegélő csoport kiskertjében dolgozgat, megpróbál - még ha nyomorban is, de - emberként éldegélni.
Eljár templomba, traccsol a szomszédokkal, kijár a temetőbe sírt gondozni.
De egyet nem tesz!
Nem mászik be a másikhoz lopni!
Nem vágja ki más fáját!
Nem üt le senkit a pár fillérjéért!
Nem bűnöz, nem menti fel magát a tisztesség, a becsület és a törvény alól avval, hogy szegény vagyok, nincs munkám stb.

Aztán van a 1000 polgárból egy 200-as "nomád" törzs, akinek tagjai az utcán üldögélnek, a gyerekek nem járnak iskolába, a környezetüket megfélemlítik, ha kell valami - ellopják. Betörni járnak, verekedni stb.
És mivel védekeznek?
Nincs munka, nincs pénz, nincs jövőkép...

De érdekes!

Na és erre jönnek ezek a kötélrevaló neoliberális kozmopolita idegenszívű jogvédők és az ELSŐ CSOPORTOT elítélve, megbélyegezve a MÁSODIKAT mentik fel, védik és támogatják!

És még le sem írtam, hogy törökökről svédekről vagy éppen mongolokról írtam, de máris rajtam a bélyeg, hogy rasszista vagyok!
Rasszista, mert kerékbe törném azokat, akik képesek idős embereket meglopni, bántalmazni!!!!

manager2008 2011.04.27. 10:59:19

Asszem 2011.04.27. 10:22:42
Az ötleted a kamera rendszerekre jó de sajnos jelenleg nem kivitelezhető, csak úgy hogy helyileg filmet rögzít, és utólag lehet megtekinteni.
De a probléma megoldható lenne, fejlesztéssel. A kamerák egyenlőre még drágák (infrás, kültéri kamera kell amelyik bírja a hideget, mozgásérzékelős, saját tárolóval, stb.). A fejlett IP kamera rendszerek alkalmazását viszont a hálózatok átviteli kapacitásának gyenge állapota nem támogatja a magyar vidéken. Tehát elvileg jó lenne, de használható rendszert csinálni belőle nem igazán sikerülhet ma még, pár év múlva ha hálózat felgyorsul akkor igen. Egyes helyekre viszont lehetne telepíteni, és akkor élőben lehet nézni amint a lopott fát éppen viszik a harcosok be a faluba.

Lucernaböde 2011.04.27. 10:59:59

A liberális idiótáknak minden helyzetre ott az adu, a nácizás. Olyan könnyű odabiggyeszteni, hogy "náci". A marhája közben nem veszi észre, hogy pont a lényegi mozzanat kibeszélésének a lehetőségét nyomja el csírájában amikor nácizik.

Kérdezem: a mindent ellopó, emberéleteket megkeserítő cigányband az mi ? Az nem náci ? Ha nem náci akkor drága, aranyos, szegínyroma, akit hagyni kell terrorizálni a békés lakosságot ? Vagy mi ?

CD-R80 2011.04.27. 11:01:07

Én azt szeretném megkérdezni, hogy szabad-e felháborodni még ha egy 81 éves öregembert a saját udvarában vernek agyon?
Vagy az már rasszizmus?

l.x. 2011.04.27. 11:02:47

@CD-R80: Az attól függ. Cigány az az öregember?

gpetersz 2011.04.27. 11:02:47

@tizenot: Itt benne volt minden ami kell. Nincs mit hozzátenni.

A poszt szerzője is kezdhet csomagolni.

samer 2011.04.27. 11:03:01

@Lucernaböde: szerintem itt is az LMP vagy a szimpatizánsai keverték a kakit, az álrémhírekkel...

Kheopsz · http://giza.eg 2011.04.27. 11:03:19

@CD-R80:
Ez már színtiszta rasszizmus!
Valójában az öregember provokálta a munkásembereket az udvarából, azzal, hogy kinézett az utcára! :)

2011.04.27. 11:03:34

a posztoló egy agymosott bértroll, egy bérrettegő nímand

2011.04.27. 11:03:46

Városligeti majális: Dzsínó és barátai

"Jók a pogramok,csak sok köcsög van..
... nem nagyon jó a biztonság...
... a biztonsági szervezet kevés nagyon...
... rossz emberek vannak..
... nagyon sok a veszedelem...

Szeretet ünnepe ez a majális :-D

www.youtube.com/watch?v=GhAa2bWvjB0

Lucernaböde 2011.04.27. 11:04:07

Most máér egyértelmű, hogy az egész patai ügy az LMP és az MSZP által meglovagolt problémakör.

Gyurcsány MOcsok máris felajánlott 1 milliót a szegíny romák kimenekítésére. Nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Mocsok így akarja politikai haszonszerzésre, a szokásos pózaiban játszadozva használni a helyzetet.

arconfosom 2011.04.27. 11:04:43

Tökéletesen alkalmas elterelő művelet annak a ténynek a média feltárása elől, hogy valójában a roma vezető valótlant állított, amikor kimenekítésről beszélt, miközben a Vöröskereszt már előtte leszervezte a gyerekek Csillebérci üdültetését

hoseman 2011.04.27. 11:04:47

Nos kedves blogoló! Te olyan hülye vagy hogy nem szarsz be,meg max hazatalálsz..

tizenot 2011.04.27. 11:05:53

@BlogoszAnima: Hát igen, ha nem tetszik hogy nyolcvan cigó megver négy - az utcán sétáló - embert, máris csak náci lehetek, teletetoválva horogkeressztel, aki legszívesebben egész nap emberi testekkel fűtené otthon a kályhát :D

Amúgy engem annyira nem érdekel, hogy azért keresnek nettó kilencvenet a közalkalmazottak, mert kismillió segélyest kell a hátukon elcipelniük, ez téged érint, meg azokat akik, magyarországon maradnak. Értelmesebbje belátja, hogy szembeszélben (kormány, média stb...) nem lehet hugyozni és a kisebb ellenállás elvét követve elhagyja az országot és megpróbál emberi életet élni.

Ja, és találkozik olyan kisebbségekkel is, akiknek TÖBBSÉGE dolgozik, ami azt bizonyítja hogy nem lehetetlen.

Lucernaböde 2011.04.27. 11:05:54

@samer: Így van, bár tegnap Schiffer a HÍRTV-ben nagyon tagadott a nyilvánvaló érvek ellenére. Erdős meg jól és ügyesen szorongatta.

baliquez 2011.04.27. 11:05:58

Romabűnözés nincs, cigánybűnözés van. Elég volt abból hogy tikitakiztok szavakkal, szarkavaró banda, kilóg a lóláb.

A rendőri vezetés nyilván anyagilag érdekelt a vagyon elleni bűncselekményekben ha ilyen mértékben ignorálják azt. Hazaáruló az a rendőr is aki nem gyűjt adatokat a bűnöző korrupt feletteseiről titokban.

l.x. 2011.04.27. 11:06:09

@Lucernaböde: "Gyurcsány MOcsok máris felajánlott 1 milliót a szegíny romák kimenekítésére. Nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Mocsok így akarja politikai haszonszerzésre"

Nagy sikere lesz ezzel a felajánlással...

Lucernaböde 2011.04.27. 11:07:53

@arconfosom: Igen van itt egy nyilvánvaló hazugság. Nem kimenekítés volt, hanem előre leszervezett üdültetés.

Sajnos az ilyen természetű hazugságok lényege, hogy bármilyen konfluktus kialakítására képesek megfelelő liberális rásegítéssel ill. arra is tökéletesen lakalmasak, hogy az igazság teljes mértékben elsikkadjon.

Muad\\\'Dib 2011.04.27. 11:08:09

"Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést..."
Kívánom te is keveredj olyan "tömegverekedésbe", mikor ti vagytok négyen, akikkel "tömegverekszel" azok meg kb. 150-en.
A pofátlan mocskos hazudozásnak láthatóan nincs határa...

Lucernaböde 2011.04.27. 11:09:03

@l.x.: Remélem kontraproduktív lesz.

Annak akinek nem esik le a tantusz, hogy GYF Mocsok miért teszi ezt, annak akinek nem tűnik fel a lóláb ami már a horizontot is takarja, akkora méretű, az nem normális.

Nazareus 2011.04.27. 11:09:18

@tizenot: Teljesen igazad van, én is gondolkodom az ország elhagyásán - söt, elöbb-utóbb be is következik. Süllyedö hajó - elöbb utóbb Kolumbia szintje lesz itt.

vasgyuszi 2011.04.27. 11:09:50

Végre valaki tesz valamit, ha már a kedves politikusok elbalfaszkodták...

Lucernaböde 2011.04.27. 11:10:17

Nekem szerintem állampolgári jogom, hogy tudjam 100 bűnözőből mennyi cigány és mennyi nem.

mérien 2011.04.27. 11:11:16

@BlogoszAnima: Legalább annyira elfogult vagy, mint akit lenácizol...
Ugye, nem cigányok között élsz? Tapasztaltad már őket közvetlen közelről?
Akartak ők valaha is beilleszkedni? Nézz utána a korábbi korokból, mit köszönhetünk nekik társadalmilag? Ha egy rakás xart érnék, meghúznám magam, s megköszönném a morzsányit is, amit kapok.
Nem pedig...

AczélGyuribácsi 2011.04.27. 11:11:20

@BlogoszAnima:
(A második részhez)
Ön egyszerűen vagy tudatlan vagy szándékosan ír marhaságokat!

A szélsőségek - kortól, korszakoktól, történelmi időktől és földrajzi elhelyezkedéstől FÜGGETLENÜL - minden esetben csak következmények voltak!
Minden esetben egy - nem egy esetben szándékosan - elhibázott hatalomgyakorlásra adott TÁRSADALMI VÁLASZ volt!

tehát a mai történetből kiragadni a gárdát vagy a masírozókat, és azokat egyedüli és kizárólagos felelősnek feltüntetni - BŰNCSELEKMÉNY!
BŰNCSELEKMÉNY és BŰNPÁRTOLÁS!

Igen, napjaink helyzete valaki(k)nek az érdeke.
De nem a masírozóknak!
Nekik csak egy kis "szórakozás"

Viszont a hatalomnak - a nemzetközi hatalomnak - igenis érdeke a helyzet.
Ki is hozhat hirtelen radikális és antidemokratikus törvényeket emiatt???
A KORMÁNY!
Kinek az érdekei szolgálják ezek a törvények, kiket védenek?
A KORMÁNYT, a POLITIKUSOKAT!
Ki kap több hatalmat, pénzt paripát, fegyvert?
A már most sem tisztességes RENDŐRSÉGÜNK!
Ki nyer evvel politikai előnyöket?
AZ ÉRDEKVÉDŐK, a PÁRTOK, a POLITIKUSOK és a SAJTÓ!!!

Ismétlem: a masírozók csak egy gonosz terv eredménye! Ne feledjük már az elején orbánviktor volt az apuci a jobbiknál!!!!!!
Az ok - a társadalom DÖNTŐ TÖBBSÉGÉNEK a súlyos problémái!!!
Ezek közül EGY csak a cigány bűnözés! Ami van, bárhogy is söpri a sajtó a szőnyeg alá!

Egy TISZTESSÉGES újságíró, blogger a társadalom oldalára áll. Nem a jobbik vagy a gárda oldalára, hanem a társadaloméra!

Nekem egy gyurcsányferenc előbb azoknak adakozzon, akik dolgoznak, adót fizetnek, de megöregedtek, betegek stb.
Akik a magyar társadalom érdekében pozitív dolgokat tettek, akik esetleg abba rokkantak bele, hogy most a bloggerek szabadon írogathassanak bármit!

És majd ha az össze becsületes magyar állampolgár már rendben van, akkor lehet a lumpen magyar állampolgárokat is támogatni!

De a bűnözőket AKKOR SEM!!!!

guderian 2011.04.27. 11:12:30

@Gerzsonka: vagy magyarnak néztek ki, vagy integrálódtak a lassan többséghez.

CD-R80 2011.04.27. 11:12:34

@Kheopsz: Aki mellesleg néni volt..

@BlogoszAnima: Amúgy komolyan érdekelne a véleményed. Azt állítod hogy liberális vagy. Mennyire fér bele ebbe a gyilkosság, a lopás. Mennyire szabad ezen felháborodni? Vagy az csak egy hír. Te mit tettél volna azok helyében akiktől elhordanak mindent. Te komolyan azt gondolod, hogy a valóságot látod, vagy sejted hogy talán mégsem? Esetleg valamilyen érdekek vezérelnek.. vagy valóban bértollnok vagy?

Kapitány_1 2011.04.27. 11:15:17

Ilyen idióta egyirányú textet rég olvastam. Idiótán provokálsz. Szánalmas.

Laciii 2011.04.27. 11:15:17

Na ennél rasszistább blogot még nem láttam.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 11:16:01

@samer: Foiskolasan en is egybol kaptam. Aztan ahogy fejlodsz, es magasabb beosztasba kerulsz, egyre nehezebb, es tobb koros, hosszu kivalasztas ele nezel, ami sokkal hosszabb, mint harom honap.
Elismerem, lehet azzal is talalkozni, amit te mondtal, de nem jellemzo. Egyebkent pedig a romak kozt is vannak "kasztok" csoportok. Alapvetoen ma mar harom jelentosebb maradt, az olah, a zenesz es talan meg a "teknosok". Az olahok kozul kerulnek ki tobbnyire a bunozok, de ma mar ez is valtozik. De ranezesre honnan mondod mar meg melyik dolgozik, melyik zenesz, melyik a naplopo? Sehonnan! Hidd el, tudom mirol beszelek...hadd ne menjek most bele.
Egyebkent minden orszagban vannak problemas csoportok. Nemetorszagban a torokok, Svajcban az albanok, az USA-ban az afroamerikaiak. De mindegyikben a bunozes legfobb oka a szegenyseg. Az emlitett orszagokban valahogy megis tudjak kezelni a dolgot, csak nalunk nem. Akkor most vagy a kormanyaink inkompetensek, vagy a ciganyok sokkal rosszabbak. A masodikat elvetnem, mert eltem mindharom helyen es talalkoztam a kisebbsegekkel.

nemecsek ernő áruló 2011.04.27. 11:16:21

@guderian: Vagy lószart se számít a bőrszín. A bűnöző az bűnöző, magyar is, cigány is.

Bogyó 2 2011.04.27. 11:17:14

@tizenot: "Hitler nagyon rossz dolgot csinált, de az emberéletek kioltásán felül még az is az ő bűne, hogy évtizedekre - lassan már századokra - lehetetlenné tette, hogy értelmes vitát folytassunk a társadalomban meglévő valós problémákról és azokra megoldást keressünk."

Igen, pontosan ez a probléma, ezért lesz Józsi bácsi is náci, mert nem örül, ha elviszik az uborkáját, s valamilyen "igazságtalan előítélettől" vezérelve azt mondja, hogy a cigányok voltak. Ahelyett, hogy azt mondaná, kérem, Lakatos Romárió családja volt, múlt héten meg Orsós Lajosék, azelőtt meg Kolompár Aladár. De sose Balogh Feri meg Szabó Pista. Józsi bácsi levon egy következtetést, de nem azért mert náci, hanem azért, mert gondolkodó ember.
Ha három esetből három kékszemű, pedig barnaszeműek vannak többen a faluban, az igenis elgondolkodtató, nem nácizmus.
S nem változtatnak ezen a vegetáriánus aztékok és a minta kékszeműek, mert a fő arány nem ez. Józsi bácsit nem fogják érdekelni az LMP-s statisztikák, s ha be kell mennie a városba az Sztk-ba, Szabó Pistának fog szólni, hogy figyeljen a házra, nem Kanalaséknak, s megint csak nem azért teszi ezt így, mert náci.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2011.04.27. 11:18:04

wazze! fogadjunk hogy egy magyargyűlölő ávós írta ezt a blogot!

Évente 540 ezer vagyon elleni bűncselekmény történik!

Ebből felderített szinte nulla!

Az esetek túlnyomó részében magyar a sértett!

Az orrgazda hálózat olyan jól működik, hogy a sértettek még csak a hírét sem hallják sohasem a lopott holmiknak...

Ha tulajdon és életvédelmi jogvédők alakulnak, a belügy azonnal rohan feloszlatni őket, nehogy lebukjanak, vagy akadályozzák az orrgazda hálózat működését!

Egy kérdés a cikkszerzőhöz... szervekkel is kereskedtek?! Mert 25 ezer az eltűntek száma az elmúlt 20 évben...

maxwell murder 2011.04.27. 11:18:38

egyszerűen felfoghatatlan, hogy a cigányokat védik szinte az összes blogon. basszátok meg!

manager2008 2011.04.27. 11:19:57

@orient: Nem az az érdekes hogy csendőrnek hívják hanem a módszerek amiket alkalmaztak.
Négy lovascsendőr simán karbantartott több falut is, mert megkapta a szükséges információkat a csendőrnyomozóktól, besúgóktól, vallomásokból, stb. hogy kik csinálják a cirkuszt (ezt mindenki tudja ma is egy faluban). Az információt felhasználva kiment és "meggyőzte" a renitens fickókat hogy ha nem lesz nyugalom akkor elmennek sétálni és közben megbeszélik közös dolgaikat.
A nyomozás pld. úgy történt, hogy megálltak a kocsmaajtóban és megkérdezték ki lopta el a malacot, uborkát, stb. Ha nem volt érdemi válasz akkor egyenként kérdezték, és akkor már volt :). Hazudozni nem volt gazdaságos. A papírmunka csak a csendőrőrsön tudott keletkezni, de oda valahogy senkinek sem volt kedve bejutni, mert az balesetveszélyes volt (sok volt a lépcső)...

Viktus 2011.04.27. 11:20:03

"Mai magyar valóság:
Megy négy ember az utcán, jön szembe nyolcvan. A négy közül az egyik megszólal:
-Srácok, verjük már meg őket.
-De sokan vannak...
-Nem baj, mi erősebbek vagyunk, meg ninjaképzést is kaptunk, különben is van airsoft pisztolyom, amit egy mozdulattal élesfegyverré tudok alakítani.
-De ha kijönnek a rendőrök, akkor ebből a fegyverből baj lehet.
-Nem lesz semmi gond, mert ha nagy a gáz, akkor intek a havernak, az jön a motorjával, és eltünteti a fegyvert. Nagyon jó motoros, simán behajt a nyolcvan ember közé, úgy, hogy nem üt el senkit, nem tudja megállítani senki, ráadásul olyan gyors, hogy mire észreveszik ,már olyan messze jár, hogy senki nem fog róla pontos személyleírást adni.
-Jó, akkor csináljuk!
Majd a négy ember ráront a nyolcvanra...."

:D

Hamahakki 2011.04.27. 11:20:46

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Hozzad, aki ily jartas vagy a tudomanyokban lenne egy kerdesem, mert komolyan erdekel. Cigany nyelven - lovariul - ,hogy mondod a "munka" szot? elore is kosz a valaszt!

tommygun 2011.04.27. 11:22:11

Szar blog, szar poszt, több szót nem érdemel.

Koky_ 2011.04.27. 11:22:14

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Érdekes, én is Pesten élek és csak cigány kötött belém eddig. Pedig nő létemre nyilván nem kötök beléjük unalmamban... Viszont a kopasz terepruhás emberek abszolút nem keltenek félelmet bennem. Talán azért, mert nem lopok, gyilkolok?

fetyisob 2011.04.27. 11:22:32

kedves roma védök!

mi lesz velünk ha többen lesznek a romák magyarországon mint a magyarok?

kitöl foglyák a segélyeket kapni?

hogy fog kinézni magyarország a fentiek tudatában?

india rémlik valakinek?mert ott sem szeretik a romákat!

megprobalunk kulturálta élni europa kozepén és olyan szép városokban lakni mint europa városai!ennek vége lesz ha a romák lesznek többségben!és ezt a mindenkori kormány támogatja!na ez szerintem szégyen es gyalázat!

_wood_ 2011.04.27. 11:22:43

@BlogoszAnima: a veled egyet nem értők ignorálása, megbélyegzése elsősorba rád vet rossz fényt, ahogy a posztod is.

azok közé tartozol, akik az árkot mélyítik, nem azok közé, akik a megoldást keresik.
az ellenvéleményeket lerázod magadról, mondván, hogy mindenki más hülye, mert nincs fontosabb számodra a saját glóriád fényénél. ez jött le.

...nem tartalak sokra, kedves szerző.

vkindustrial 2011.04.27. 11:23:30

Cigánysoron nem merek eljárni.
Sok a roma, meg találnak verni.

orient 2011.04.27. 11:24:18

@manager2008: valószínűleg biztonság is volt.
Én nem vagyok egy jobbik fan, mert dilettánsnak találom őket a legtöbb dologban, de a csendőrséget valóban jó ötletnek tartottam és tartom jelenleg is. Ha abban a formában ahogy írod akkor úgy. A gond az hogy 21. sz ban ezeket rendesen meg kéne fizetni mert különben kiskirályok lennének abban a pár faluban, úgy azonban jó fizetéssel csak a munkájukat végeznék, és nem lenne szükség ilyen csoportokra. Bár ez sosem lesz...

Viktus 2011.04.27. 11:24:46

hetivalasz.hu/data/cikk/3/67/70/cikk_36770/legveszelyesebb_magyar_telepulesek.jpg A legtöbb problémás falu Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, de rosszak a mutatói Debrecennek, Ózdnak és szinte mindegyik Heves megyei kisvárosnak. hetivalasz.hu/itthon/problematerkep-e-taj-36770/

Szelid sunmalac 2011.04.27. 11:27:11

@Hamahakki: Koszonom a megeleolegezett bizalmat, de csak ket tudomanyban vagyok jartas, es sajnos lovariul nem tudok. De elarulok valamit, a legtobb cigany sem :) Viszont beszelnek magyarul.

@Koky_: Nem tudom hol talalkoztal itt terepruhas kopaszokkal, en szimplan kopaszt mondtam. Valoszinuleg a kopasz nem fog nobe kotni, mert mas a celja. De attol meg belekot emberekbe. Hidd el, en sem lopok, se nem gyilkolok.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 11:28:56

@fetyisob: Tortenetesen Indiaban nem is ismerik a romakat :) Es amugy sem ismernek fel oket, mert ugyanugy neznek ki. Viszont neked magyarkent rohadt felelmetes elsore egy tobbezres "roma" tomeg kozepen allni.

Hamahakki 2011.04.27. 11:29:02

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Nem, baj. Elarulok valamit. Ezt a szot ok sem ismerik :(

Bogyó 2 2011.04.27. 11:29:27

@BlogoszAnima: Igazad van, ne is állj le senkivel se vitatkozni. S légy szíves menj le a falvakba, s magyarázd el a rettegő öregeknek is, hogy ők mind rasszisták. S véletlenül se gondolkodtasson el, hogy mitől válnak békés parasztemberek "nácivá", ahogyan te nevezed őket.
Az ilyen szemforgató hazug szemlélet csak olaj a tűzre, láthatod a hőzöngésből, s ha elszabadul a pokol, akkor meg foghatod a fejedet. Ne feledd, Hitlert szabadon választották meg, s pont az ilyen, a problémákat elodázó, vagy nyíltan tagadó egyoldalú hozzáállás miatt. Ha ez akarod, akkor rajta, söpörd a szőnyeg alá a dolgot, s csukassunk le minden a kerítésébe áramot vezető meg masírozó embert. Azzal meg ne is foglalkozzunk, hogy miért tették. Aztán majd robbanni fog a feszültség, s Vonáékat trónra emelik. Tényleg ezt akarjátok?
Nem lehetne ésszel csinálni a dolgot?

l.x. 2011.04.27. 11:31:03

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Tortenetesen Indiaban nem is ismerik a romakat :"

Nem, amióta kivágták őket, mint a közhelyes macskát.

guderian 2011.04.27. 11:31:14

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: ahogy a kirabolt emberek is elvesztették a türelmüket és ezrével írják alá, hogy jöjjön a gárda...., mert elvesztették a türelmük, hogy mindenük ellopják, megverik, megölik anyjukat/apjukat nyugdíjas szüleiket.
Rendőrség pedig csak oda vonul, ahol megjelenik a gárda, mert ha rendet tudnának csinálni, akkor népszerűvé válna a jobbik és ezt nem hagyhatják. Ezért szétvernek minden olyan kezdeményezést, amit másik párt indított. Inkább odalökik a védekezésképtelen magyarjainkat a cigányhordák elé. Politikai játszma az egész.
A probléma gyökere: a vademberek.
Tünete: a gárda.
Bűnösök: Politikusok.

KovA 2011.04.27. 11:31:34

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Jajaja... csak definiálni kéne mi is a provokáció, mert azért ez így elég szubjektív dolog ám... és akkor visszatér a klasszikus kérdés, ki kezdte a mit - és mi a törvényes küszöb.
Az hogy kisdobosok masíroznak az utcán önmagában semmi.
Tessék szépen mosolyogva jó napot köszönni nekik és viszont - és nem lehet semmi probléma.
Ha mégis, akkor megvan ki a provokátor.
Ennyi.

Máskülönben még oda fajul a dolog, hogy egy köszösség deklarálhatja, hogy a másik közösség puszta jelenléte provokáció számára - az ilyesmi meg tudjuk a történelemből hova vezethet...

Kheopsz · http://giza.eg 2011.04.27. 11:33:41

S a Posztolónak:
"A szélsőjobb most megmutatja, hogyan kell vérrel kampányolni, s azt is, milyen lenne az ő világukban élni."
Bizony, nézzétek meg Tiszavasvárit és Érpatakot!

MetálFater (törölt) 2011.04.27. 11:34:04

@BlogoszAnima:

Ezek a hőzöngő náci-palánták egyre többen lesznek, mert azt tapasztalják, hogy a rendőrség és az állam képtelen megvédeni a javaikat.
És eljön az az idő, amikor vagy polgárháború lesz, vagy gettóba zárás, vagy esetleg a nagy demokratikus színben tündöklő - de egyébként rendkívül militáns és rasszista - USA mintájára rezervátumokba lesznek zárva.

Na akkor majd lehet nácizni...

orient 2011.04.27. 11:34:13

@Bogyó 2: Hát sajnos így van. Én sem szívlelem a Jobbikot de egyre erősebbek lesznek ha ezeket a problémákat senki más nem kezeli rajtuk kívül. Mszp nem kezelte, és Fidesznek is csak a szája jár, érdemi lépés eddig nem történt.

Kheopsz · http://giza.eg 2011.04.27. 11:35:45

@CD-R80:
Akkor meg pláne, ha néni volt...az LMP elintézi, hogy kiderüljön, hogy a néni a véderő vezetőjének anyja, s régen SS ezredes volt, aki több milliárd zsidót küldött a halálba :) s a cigányok csak jogos önvédelmet gyakoroltak...

magyar ember teli szájjal 2011.04.27. 11:36:06

Az valahogy mindig kimarad ezekből az igazságbeszédekből, hogy a magyar állam már nagyon-nagyon rég magára hagyta a falvakat. Mindegy, lényeg hogy lehessen egy jót nácizni meg Orbánozni, más cél sose volt ezzel.

Kheopsz · http://giza.eg 2011.04.27. 11:40:18

Ja, és a cigányok azt mondták, ha lesz még egy "atrocitás", elköltöznek mind Gyöngyöspatáról.
Hát ez tök jó lenne, a falu tisztább lenne és biztonságosabb, és én is odaköltöznék :)

tusuanzen 2011.04.27. 11:40:37

már a harmadik nácizós post ma reggel...de kurvára ráértek gyerekek...ja! titeket ki pénzel, hogy ilyeneket írtok?

Chicano 2011.04.27. 11:43:37

@BlogoszAnima: Azt írod szélsőségesek. Ahogy látom, és nem csak itt a blogban hanem a kint a való világban is, ma már egyáltalán nem szélsőség Magyarországon az akinek tele van a hócipője a cigányokkal. Ez ma Magyarországon már mainstream. Ha eddig még nem esett le neked: éppenséggel a tiéd a kisebbségi vélemény.

Egyébként lehet fasisztázni meg nácizni a többséget, lehet a FIDESZT is fikázni ha nem áll ki teljes mellszélességgel szegény ártatlan cigányok mellett. Ennek az lesz az eredménye hogy hosszabb távon meg fog erősödni a jobbik és ti liberálisok a legközelebbi választások után zokogva fogjátok visszasírni a patás Zorbánt.

Kheopsz · http://giza.eg 2011.04.27. 11:44:05

@tusuanzen:
nem lehet, hogy mindegyiknek ugyanaz a szerzője? :) 1 ember 3 bloggal, az index főnökségéből... :)

Viktus 2011.04.27. 11:46:21

@MetálFater:

Az USA-nak annyira hiányoznának azok a romák, mint púp a hátukra a reptérről visszafordítanák mindet ...
Próbálkozzanak a franciáknál, olaszoknál ott már a balkáni rettegők letették a névjegyüket. :P

gnme 2011.04.27. 11:46:48

hoppá

magyarországom magyarveszély van

..hát érdekes dolgok ezek

Martian (törölt) 2011.04.27. 11:47:01

Apám mesélte, hogy gyerekkorában egyszer lopott a boltból (kisváros, ahol ismerik egymást az emberek), a nagyapám észrevette, felpofozta és visszacibálta a boltba, ahol a lopott tárgy visszaadása mellett bocsánatot kellett kérnie a boltostól és megígérnie, hogy ilyet nem fog többet csinálni (be is tartotta).

Hány olyan esetet ismertek, amikor ehhez hasonló esetben a cigány származású szülő végigcsinálta ezt a saját gyerekével?

Times New Roman 2011.04.27. 11:47:22

@BlogoszAnima: te ezt honnan veszed? milyen tapasztalatok sugallják ezt? vagy te jós vagy?

readonly 2011.04.27. 11:47:45

"A szélsőjobb most megmutatja, hogyan kell vérrel kampányolni, s azt is, milyen lenne az ő világukban élni. "

Hát inkább ott, mint a cigányterror alatt!

Viktus 2011.04.27. 11:50:45

@Martian:

Viccelsz? ahol a javító meg a börtön az oktatás-nevelés ... az érettségi pedig az első 2-3 év letöltendő utáni ünneplés.

l.x. 2011.04.27. 11:51:00

@Martian: Némi korrekcióval több is volt. Valakit megvertek a boltban, hogy több rajtakapás ne legyen.

Don Bolesz 2011.04.27. 11:51:09

blogger! elgurult a gyógyszered? ebben az országban cigány hordák garázdálkodnak LMP-s támogatással. nyisd már ki a szemed!

biobender 2011.04.27. 11:51:39

Az igazi kerdesrol meg nem beszelt itt senki. A torvenyeket mindenkinek be kell tartani es ezt a RENDORSEGnek kell biztositani, pont.

A rendorseg es az allam csodjenek a legbiztosabb jele az, ha onbiraskodo csoportok veszik a kezukbe az igazsagszolgaltatast. Akik itt azzal ervelnek, hogy a kis falvakban a romak 8vagy barki) kiraboljak a nyugdijasokat azok pont azt nem veszik eszre, hogy erre nem az a valasz, hogy a kopaszok majd megverik a romakat hanem az, hogy nemzetisegre valo tekintet nelkul a RENDORSEG elkapja es megbunteti a torvenyszegoket.

Ha az allam ezt nem kepes elerni, az a kormany bune, ennyi. Talan nem az LMP-vel kellene a Parlamentben hadakozni, hanem dolgozni es a valodi problemakat megoldani.

val 2011.04.27. 11:51:54

"Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést."

Ha százan támadnak 4 emberre az tömegverekedés?
Provokáció? Az LMPs mecénás és a vöröskereszt üdültetésére gondolsz?

"A szélsőjobb most megmutatja, hogyan kell vérrel kampányolni, s azt is, milyen lenne az ő világukban élni. (Bár a szélsőbal rémuralma mellett ebből is kaphatott már ízelítőt régebben Magyarország is.)"

Ezek szerint ott minden magyart száz cigány verne botokkal? Aztán vérrel kampányolnának.

"Magyarként a legzavaróbb a magyarbűnözést tétlenül nézni, s a legfájóbb, hogy már az államhatalomból, Magyarországból is gúnyt űz egy maréknyi megélhetési magyar(kodó).

Magyarországot magyarveszély is fenyegeti. Sőt, jelenleg egyre inkább, leginkább az."

Így van, irtsunk ki minden magyart. A liberalizmus, a tolerancia és a létező kapitalizmus jegyében lehetőleg száz cigánnyal támadjunk minden egyes magyarra.

Gábor mester 2011.04.27. 11:52:23

@maxwell murder: Védi a rosseb, rossz blogot olvasol, vazze! Azt kéne, amelyik a Tenkes kapitányáról meg a Buga Jakabról informál. :)

Karachar Nevian (törölt) 2011.04.27. 11:55:19

Az a helyzet hogy már nekem is gyanús ez a befixált Véderő-ellenesség.
Ha a sajtó független(kérdés h a blog milyen kategória), igenis tényszerűnbek kell lenni, márpedig azt véletlenül sem említik meg ilyenkor, hogy mi a francért van ott az a sok briganti kopasz, meg betyársereg(vagy mi a fa.z) és a többi állat?
Igenis van cigánybűnözés. Ahogy magyar, norvég vagy moldáv is, csak éppen a moldávbűnözés nem érint annyira közelről annyira sok embert.

Szerintem igenis az állampolgárt kell megvédeni és a magántulajdonát(támogatom a fegyverviselést, már...) és csak utána foglalkozzunk a lelki bajokkal, integrációval, történelmi sérelmekkel.
A tyúk/kocsi/kapa ellopása most történik, ezek a problémák viszont holnapra se lesznek még megoldva.
Ja, hogy a cigányok lopják el a tyúkot/kocsit/kapát, na erről nem tehetek se én, sem az ombudsman, se Viktorka, de még a véderős buta kopasz sem. Akkor is kőkeményen járjanak el velük szemben és ne mondják azt hogy túl alacsony a kárérték a nyomozáshoz!

pástétom 2011.04.27. 11:56:40

Az összes náci szélsőjobbost le kell gyilkolni, nincs mese.

bőrmók 2011.04.27. 11:58:36

@konrada: édes fiam, akik ott provokálják a cigányokat, azok nem a rettegő öregek, akik attól félnek hogy kirabolják őket!

gnme 2011.04.27. 11:59:35

Sajnos már régen nem voltam Csillebércen.

Legutóbb gyerekkoromban ajándékként, az egyhangú bizonyítványom révén.

Jól éreztem magam. Jók voltak a programok.

Most milyen Csillebérc? Fejlődött azóta?

Meg kéne interjúvolni a frissen "üdül"-t gerillákat, hogy jól érezték-e magukat ott.

Elstron 2011.04.27. 12:00:11

@VaTi: Ha ez az érvelés igaz lenne, akkor a "tisztességes" családból jövők mind tisztességesek lennének, a rossz családból jövők pedig nem. Azonban ez nincs így!

@BlogoszAnima:

Tényleg reális feltételezés, hogy 4 nyeszlett véderős provokált 120 cigányt. Annyira azért nem hülyék még ők sem. Veled ellentétben...

@Badbitie: A vidéki nem cigányok egy jelentős része is mély-szegénységben, és kilátástalanságban él, mégsem fognak megkéselni a telefonodért. Ez sokkal inkább kulturális kérdés...

rulla 2011.04.27. 12:00:49

@tizenot: részemről is úgy tűnik, hamarosan nem lesz más megoldás. Vérzik a szívem, ha belegondolok, hogy itt kell hagynom ezt a CSODÁLATOS országot, de nagyon úgy néz ki, nincs más választásom, ha jobban és békességben szeretnék élni - még ebben az életben.
Itt tényleg évről évre egyre szarabb és durvább minden.
MINDEN.
Egyre bizonytalanabb, veszélyesebb, nehezebb és drágább itt az élet, miközben a melóst, aki valóban építené, ápolná ezt az országot csak szívatja, megalázza, elnyomja, kizsigereli, szarrá szabályozza a mindenkori - egyik ugyanolyan, mint a másik - kormány.
Még néhány év (1-2 évtized?), és nem marad itt már senki, csak megnyomorított nyugdíjasok, egy szűk, robotoló réteg, valamint az ezeken élősködő - már nem is igazán kisebbség - cigányok, meg egy rakás idióta, megélhetési fajvédő, meg ilyen képmutató, mérhetetlenül szánalmas és ostoba sünmalacok, és velük együtt agresszió, szegénység, szar, szemét, bűz.

Elkeserítő helyzet, és ez csak rosszabb lesz, mert nem lehet jobb - bölcs és tisztességes mindenkori vezetőinknek ez így pont jó...

Viktus 2011.04.27. 12:00:54

@pástétom:

Így van pl. azokat akik kitalálják, hogy egy településrész az övék, és arra a nem idén barnult bőrszíntől eltérő emberek nem léphetnek be :P

bőrmók 2011.04.27. 12:00:57

Ezek nem a magyarokat védik, hanem balhét akarnak! Már a nevükben benne van, hogy a fajvédők utódainak tekintik magukat.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 12:01:31

@l.x.: Dehogy vagtak! Azt sem tudjak, hogy toluk indultak. Ezt csak mi feltetelezzuk.

@guderian: A politikai jatszmaval es a politikusok bunossegevel egyetertek.

@KovA: Igen tudjuk, epp ezert fontosdolog ami most tortenik.

Viktus 2011.04.27. 12:02:29

index.hu/video/2011/04/27/mar_a_betyarok_is_felhetnek_gyongyospatan/ indexes skinhead patán :O :D legközelebb agyonütik, mert félelemkeltő

Karachar Nevian (törölt) 2011.04.27. 12:03:42

Az a helyzet hogy már nekem is gyanús ez a befixált Véderő-ellenesség.
Ha a sajtó független(kérdés h a blog milyen kategória), igenis tényszerűnbek kell lenni, márpedig azt véletlenül sem említik meg ilyenkor, hogy mi a francért van ott az a sok briganti kopasz, meg betyársereg(vagy mi a fa.z) és a többi állat?
Igenis van cigánybűnözés. Ahogy magyar, norvég vagy moldáv is, csak éppen a moldávbűnözés nem érint annyira közelről annyira sok embert.

Szerintem igenis az állampolgárt kell megvédeni és a magántulajdonát(támogatom a fegyverviselést, már...) és csak utána foglalkozzunk a lelki bajokkal, integrációval, történelmi sérelmekkel.
A tyúk/kocsi/kapa ellopása most történik, ezek a problémák viszont holnapra se lesznek még megoldva.
Ja, hogy a cigányok lopják el a tyúkot/kocsit/kapát, na erről nem tehetek se én, sem az ombudsman, se Viktorka, de még a véderős buta kopasz sem. Akkor is kőkeményen járjanak el velük szemben és ne mondják azt hogy túl alacsony a kárérték a nyomozáshoz!

bőrmók 2011.04.27. 12:05:03

@rulla: próbálnék tiltakozni, hogy ugyan-ugyan, de sajnos igazad van. A szarban fetrengeni nem hazafias cselekedet.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.04.27. 12:05:09

"A szélsőjobb most megmutatja, hogyan kell vérrel kampányolni"

Megjegyzem az a bizonyos vér az a saját vérük.
Mertha száz cigány megtámad csövekkel akkor fog folyni a véred.

Más kérdés, hogy ők provokálták ki ezt elsősorban maguknak.
Hogy mivel ? Hát a puszta jelenlétükkel.
És a puszta jelenlétet pedig törvényileg nem lehet megtiltani senkinek sehol.

Ezek ott fognak flangálni, és nem csinálnak semmit. Emiatt nem lehet őket felelősségre vonni.
Viszont a cigányok nehányszor szét fognak zúzni egy két fejet.
És közben pedig a cigányokat menekítik ki.

Ha a véderősök támadnának cigányra már rég ki lennének paterolva. De ők nem fognak támadni, mert tudják ezt, és a kampányuknak befellegezne.

Szóval a cigányokat ok nélkül kimenekítő barmok legalább annyira hibásak, mint maga a véderő.

Két csapat küzd politikai tőkéért MSZP, LMP a Jobbik ellen, közben hadszintérré változik az ország.

Lucernaböde 2011.04.27. 12:05:44

Most mondta a rendőrség, hogy egészen biztos, hoyg nem volt lövés, de a romákok fennen állítják.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 12:08:42

@Trompf: A helyzet nehezseget jol felvazoltad, de a feltetelezes, hogy ezt az egeszet a harom part tervelte ki es ok a hibasak, szerintem nem allja meg a helyet. akarki is all mogotte, a jelenlegi kormanynak meg kell oldani, megsem tesz semmit. Hogy nem kormanyon levo partok mit akarnak a farvizen, masodlagos.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.04.27. 12:10:01

@rulla: Tényleg jobb mindenkinek ha elmész. Aki ilyen frusztárcióban tengeti mindennapjait, az sokat árt magának és környezetének.

gnme 2011.04.27. 12:11:08

Viktus: egyik barátom mondta, hogy egyszer megírja az életem történetét. Most gyűjti az infót.

Ugye .. ahogy telnek az ével, ellátom őt infóval az élet történéseiről. Ő meg gyűjti.

Azoknak azonban, akik gyorsan szeretnének nagyot fogni, most itt a lehetőség!

Ahány ember annyi történet (!) .. fűűhh barátom, mekkorát fognak itt szakítani az írók!

..hát gyorsan megtelnek a könyvek történetekkel.

gnme 2011.04.27. 12:16:34

@Blassius: á, az már megvolt.

itt voltak előző években a nemzetszocialisták

a nemzet érdekében cselekedtek és szocialisták voltak

meg is van az eredménye ,, most majd jön 2. Rákosi és rend lesz!

Szelid sunmalac 2011.04.27. 12:17:25

@rulla: Igazad van, kepmutato vagyok. Szerencsere most epp a jobbik kepem mutatom.

bástya · http://magyarcitrom.postr.hu 2011.04.27. 12:17:55

@VT22: Hát akkor olvasd a kurucot. De ott is kérdezd meg, hogy miért nincs libsibolsi poszt kitéve. Ha már.

l.x. 2011.04.27. 12:18:53

@Lucernaböde: "nem volt lövés, de a romákok fennen állítják. "

Ráadásul nem volt a lövésnek cigányos járása. Patán élj úgy, mint a Pataiak.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.04.27. 12:20:00

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: A Jobbik és erőszakszervezeteiket nem lehet kipaterolni semmilyen kormánynak, amíg nem csinálnak semmit.
Őket nagyrészt azok támogatják, akik kerültek már konfliktusba cigányokkal.
Mert cigánybűnözés márpedig van. (Bizonyos bűncselekmények elkövetésének módját értem ezalatt)
A megoldás pedig nem párthadseregek létrehozásában rejlik. (Hanem Oktatás, nevelés, felzárkóztatás kikényszerítése, ...)

A másik oldalon pedig ott vannak azok akik cigányokat menekítenek, sajnáltatják őket, azért mert 100-an nekimentek 4 embernek vascsövekkel. Mert féltek.
Ez nyílván baromság.

Ha valamivel szemben akkor a rendőrségnek csak ezzel lehetne fellépnie.
Viszont ha behurcolnának pár cigányt mert vascsővel verekedett, akkor az MSZP, LMP az ország összes cigányát gyorsan kimenekítené a náci Magyarországról egy szomszédos magyar faluba, városba.

Azaz emiatt (politikai okokból) meg van kötve a rendőrség keze is.
A cigányok mivel meg látják büntetlenül verhetnek szét fejeket mégjobban felbuzdulnak.
A véderő meg említett szintén politikai okokból nem fog tágítani.

Mint említettem jelen helyzetre nincs megoldás. (Van csak az 10-20 év távlatú felzárkóztatás, oktatás, ..., de ezt már írtam)

Rövidtávú megoldást jelenleg csak az lenne, hogy akik ütnek azokat letartóztatják, legyenek cigányok, vagy véderősök.
De akkor meg hol a Jobbik, hol az MSZP, LMP fakad sírva felváltva majd.

baliquez 2011.04.27. 12:20:12

@rulla: már most itt tartunk, tekintsd áldott szerencsének hogy azon kiváltságos félmillió közé tartozol akiknek nem okoz gondot a napi megélhetés.

l.x. 2011.04.27. 12:23:52

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "a jelenlegi kormanynak meg kell oldani, megsem tesz semmit."

Az kicsit kínos lesz, hogy most Patáról zavarnak haza minden 3-nál több fős csoportosulást, májusban meg mindenhonnan, hogy a nemzeti ünnepekről ne is beszéljünk, de ha a zemberek TÉNYLEG ezért sóvárognak, hamar megkapják.
Oszt lehet lesni, hogy Kuncze megélhetési bűnözését 20 év késéssel nem a megélhetési szítta meg, hanem Kuncze utódai (és sokan mások).

gyilkos fűegér 2011.04.27. 12:24:51

@Lucernaböde:

Istenem, mit paráztok össze még mindig Gy. F.-től, röhejes.

gnme 2011.04.27. 12:25:30

@Trompf: külön börtönt kell felhúzni nekik. Újat. Hosszú távra (hosszú távú megtérülés), amíg felzárkóznak (ca. 25 év).

Tegyenek ki a tévébe egy számlaszámot. Már utalok is.

l.x. 2011.04.27. 12:26:54

@baliquez: Így van ez a kiváltságosokkal: az anyjuk elküldi - ha nem akarnak menni, zavarja - őket az iskolába, a kis kiváltságosok, ha már ott vannak, tanulnak valamit, aztán nagyobb kiváltságosként még tanulnak, végül felnőtt kiváltságosként dolgoznak azzal, amit kisebb kiváltságosként tanultak.

Szemét dolog ez, kérem, és ideje, hogy a szemét kis kiváltságosoknak olyan körülményeket teremtsünk, hogy ne lehessen belőlük felnőtt kiváltságos.

munkamacskák gazdija 2011.04.27. 12:27:21

A baj, hogy bármelyikünk kerülhet "szóváltásba" százszoros túlerőben lévő, felfegyverkezett polgártársainkkal. Elég hozzá a legkisebb autós baleset, vagy egy visszaszólás, táska visszarántása stb.

És ebben az esetben csak egy lángszóró segíthetne, vagy egy intenzív leszoktató tanfolyam.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 12:29:34

@Trompf: Hadd sirjanak! Nem sajnalom en egyik partot sem! Csak azokat, akik verekednek teljesen hiaba.

@l.x.: Az sem teljesen igaz, hogy nem lehetne elkuldeni a gardistakat es az odavezenyelt rendorokbol egy tucatot otthagyni, orsot epiteni, aztan jarorozzenek rendszeresen a rendorok, akiket ezert fizetunk.

Engely nelkuli csoportosulas, vagy barmi mas. Nem vagyok jogasz, de mindennek van kiskapuja. Az biztos, hogy valahogy meg kell oldani a helyzetet.

_carlos_ 2011.04.27. 12:29:44

nem vagyok jogász, de tudtommal nincs olyan büntetőjogi kategória, hogy "provokálás". Olyan van, hogy becsületsértés, meg közösség elleni uszítás, ha ez a tényállás, akkor feljelentést kell tenni, stb.

Ha esetleg azt be tudjátok bizonyítani, hogy a négy véresre vert ember kezdeményezett konkrétan dulakodást, verekedést, nem verbálisan, hanem ténylegesen, akkor talán van miről beszélni, de akkor is csak arányosan lehet védekezni emlékeim szerint.

Addig annyi van, hogy négy embert összevertek, és ti a támadókat, a bűncselekmény elkövetőit véditek.

Az egy másik kérdés, hogy vajon ezt miért teszitek? Mennyire vagytok ezzel tisztában? Engem az szokott érdekelni, hogy hány százalék jön a tudatlanságból, és hány szándékos?

Az előbbi lesújtó képet fest arról a közegről, ahol éltek, szocializálódtok, utóbbi esetben viszont nincs nagyobb baj, mert a lelkiismeretetek előbb vagy utóbb úgyis utolér.

Times New Roman 2011.04.27. 12:33:18

A vicc az, hogy a végén az lesz, hogy a cigányok panaszkodni fognak nyugaton, ide jönnek a külföldi stábok, akik rögzítik a készülő "cigány holokausztot".:)) És a végén, a borsodi cigányok kártérítést kapnak a magyar államtól "lelki megpróbáltatásaikért", és a nyugati liberális körök mint hősöket vonultatják véágig az európai fórumokon, ahol majd Horváth Aladár Heller Ágnes mellett ülve fogja terjeszteni az igét a magyar nácizmusról...:)) Vagyis lesz ebből nekik még politikai tőkéjük, mi meg fizetünk, mint a katonatiszt, erősítve bennnük a tudatot, hogy nem kell dolgozni, anélkül is lehet boldogulni. Csak meg kell lovagolni a nyugati liberális áramlatok elvárásait...
Az újabb ellentmondás, hogy ez tényleg radikalizálja az országot, a többségi társadalmat, aztán majd les a liberális tótumfaktum, hogy a következő választáson a szélsőjobb középpárttá verekszi fel magát... Akkor majd lehet sírni. De az okokat és a saját felelősségüket továbbra is hárítani fogják, és lekezelően, a magas lóról fogják fikázni az "ostoba, korlátolt, szélsőséges" köznépi "trollokat", aki a szélsőségeket támogatják... És kikerekedett szemekkel csudálkoznak majd azon, hogy milyen "szépen" fejlődik a hitlerjugend... De akkor is csak annyira fog telni tőlük, hogy az európai fórumokhoz rohangáljanak. Ostobák.

Szelid sunmalac 2011.04.27. 12:34:04

@l.x.: Egyebkent az USA-ban tudod hogy oldanak meg? Az odavezenyelt rendoroknek (nemzeti gardanak) engedelyuk van tuzelni. Szetvalasztjak a feleket, az egyik a hazaban, a masik a domboldalon a taborukban. Utkozozona letrehozasa, aztan ha valaki elso felszolitasra nem takarodik az zonabol, szepen lelovi. Szerinted melyik fel provokalna barkit is?

gnme 2011.04.27. 12:37:19

@Born to be wild: nekem a nyugati kollégám azt mondta, ők *arnak arra ami magyarországon van.

Ők pénzt akarnak csinálni. Nem érdekli őket, hogy mi belül mit teszünk.

Ha majd nem tudunk nekik pénzt csinálni, mennek keletebbre pénzt csinálni.

VT22 2011.04.27. 12:37:40

@bástya:
Akkor az index a liberálisok kurucinfója, vagy valami mértékadó lap?

l.x. 2011.04.27. 12:37:59

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: ", orsot epiteni, aztan jarorozzenek rendszeresen a rendorok, akiket ezert fizetunk. "

Mindent lehet, de valahol röhejes es árulkodo, hogy egy (EGY!) kisebbség miatt kell olyan megoldásokon törpölni, csűrni-csavarni a jogi lehetőségeket és lehetetlenségeket, amilyeneket senki más miatt.

Peppone Botazzi 2011.04.27. 12:38:09

A sérültek közül 1 cigó 3 magyar. Nekem egyértelmű ki támadott kit. Ha a magyarok támadtak volna cigányt akkor az első hírekben nagy betűkkel felhívták volna az áldozat származására a figylemet, mivel ez nem történt meg így az a helyzet lehet valószínűbb hogy az elkövető cigány származású, azt pedig nem szokás beismerni...

l.x. 2011.04.27. 12:40:12

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Utkozozona letrehozasa, aztan ha valaki elso felszolitasra nem takarodik az zonabol, szepen lelovi"

Javaslom, legyen a zóna minden ingatlantulajdonos saját ingatlana.

Persze úgy is provokálva lesz Kalányos Andzsinszan: a Szabóék direkt azért tartanak tyúkot, hogy őtet az arra jogosult lelője.

Viktus 2011.04.27. 12:40:13

Én a helyükben az USA-val vigyáznék ... nem beszélik a nyelvet nem értenek igazából semmihez ott meg a szociális rendszer nem olyan jótékony, mint Európában. Nem a Lila akác köz lakói lennének, hanem v.mi jóféle latin amerikai, afro gettoban telepedhetnének meg ottan pedig elég lenne, ha csúnyán néznének v.mi helyi galeri tagjára mindjárt lazán keresztüllőnék őket, és ott a karóval ugrálás nem a legkifizetődőbb az automata fegyverek ellen. Na meg ott ilyen ingyen szüretelés sincsen , mert jó pár államban lelőhetik a besurranó szüretelőt ...

:P

2011.04.27. 12:46:23

ez a cikkíró egy szerencsétlen tudatlan szürkemarha, már bocsánat

_wood_ 2011.04.27. 12:47:23

pártatlan tájékoztatásra vágyóknak ajánlom az origo cikkeit.

meglepő, de ők a helyi romák mellett találtak olyan magyar gyöngyösparaiakat is, akik akartak nyilatkozni

Link Elek 2011.04.27. 12:47:36

alig varom mar, hogy nehany ezer cigany "turista" jojjon fel budara, hogy "megnezhesse" a nevezetessegeket a rozsadombon es a kornyeken.
jo moka lesz majd

rulla 2011.04.27. 12:48:09

@l.x.: Most elszégyelltem magam. De annyira talán nem nagy a baj, még lehet belőlem nem-kiváltságos is.

ORBÁNGÖRÉNY HÍGFOSÁBAN FÜRDŐZŐ MAGYAR. 2011.04.27. 12:53:16

ÉS KI MENTI MEG AZ ORSZÁGOT A BŰNÖZŐ CIGÁNYHORDÁKTÓL?

azoktól a véglényektől akik nyugdíjas öreg néniket vernek halálra?
merthogy orbán nem az tuti, neki érdeke a balhé.

remélem a blogoló valamelyik hozzátartozóját megkéseli egy cigány, és utána megváltozik a véleménye.

Fenehorizont 667 2011.04.27. 12:58:46

tanulmányút a cikkírónak kéne egy pesttől 30 km-nél messzebb, keletebbre fekvő faluba - wellnesshétvégénél cseppet hosszabb időre. lehet kicsit lazulna az annyira kurvára haladógondolkodása.

mi nem foglalt még 2011.04.27. 12:59:45

Nagyon rossz a cím.
Cigányveszély van ebben az országban.
Remélem lerendezik ezt a cigó csűrhét.

Toporodottordog 2011.04.27. 13:00:19

Nem lehetne egy olyan szabályt hozni, hogy aki ennyire egyértelműen hülyeséget posztol egy blogra, akkor annak nyilvánosságra kell hozni a nevét és kap ajándékba egy csokor cigányt kapával kaszával? :)

Amúgy meg miért van a cigánynak kaszája kapája? Mert tuti nem azért, hogy azzal bármiféle munkát végezzen.

Ja és a tény egyenlőre az, hogy a cigányok összeverték a masírozókat és nem fordítva.

Rosszalvó 2011.04.27. 13:00:28

Mi sem bizonyítja a radikálisok és a "szélsőségesek" gyengeségét, hogy a fönti poszt uszító, ostoba és nem utolsó sorban hazug írója büntetlenül írhatja meg vérlázító hazugságait. Az ideális világban az ilyenek lógnának. Baráti jó tanácsként csak annyit mondanék, hogy ne uszíts mert lógni fogsz.

Peppone Botazzi 2011.04.27. 13:01:09

Indexen kint levő videó hihetetlen. Ez újságírás? Úgy kérdez, hogy "ugye azt mondtad hogy 4 véderős meg x betyár verekedett"
- hööömi?
- Véderős meg betyár...
- Jaaaa, igen igen.

Ilyen színvonalon, hogy lehet bármit is csinálni?Ki pénzeli ezt?

bigthereal 2011.04.27. 13:03:30

megjött az újabb szélsőliberális poszt, védjétek csak tovább a cigányokat, még nincs elég önbizalmuk...

költözne melléd egy család!

Powerklein 2011.04.27. 13:03:34

Kedves Blog író, a jó édes anyádat szerettem volna említeni, de még arra sem vagy méltó...
Az egész onnan indult ki hogy egy öreg ember öngyilkos lett Gyöngyöspatán miután annyit zaklatták és zargatták a cigányok, hogy nem bírta tovább. Kérdém Én hol volt a rendőrség?? vagy hol volt a Tasz meg a fucking LMP??? hol volt amikor Olaszliszkán megöltek egy tanárt??, akkor hol volt az LMP meg a Tasz??
Az egyik roma nyilatkozta ha nem javul a helyzet emigrálnak USA Canada stb országokba!! Menjetek bátran menjetek! csak az baj ahogy a Francia, vagy Olasz példa mutatja onnan is kitoloncolnak benneteket mert nem tudtok beilleszkedni egyik!!!! társadalomba sem! El jött már rég az az idő ha nem tudnak beilleszkedni a többsége társadalomba, ha nem tudják magukévá tenni a normákat, akkor lépni kell!! és igen ha a rendőrség a kormány a törvény erre nem képes akkor önerőből. Texasban ha egy ilyen csőcselék mocsok el akarná lopni a kertemből az uborkát szitáva lőhetném... tényleg ha már emigráltok javaslom Texast! Sok a nagy veteményes lehet másét fosztogatni!! ( szomszédhoz úgy tört be a roma hogy purhabbal telenyomta a kutya száját, amitől az nem tudott ugatni, sőt megdöglött, megfulladt) ezek után hol van tasz, a rendőrség, lmp... meg a kedves idióta faszkrumpli blogíró...

Times New Roman 2011.04.27. 13:07:00

@gnme: Ez nem igaz, nem hagyja őket hidegen, ugyanis ez tipikusan olyan konfliktus amit szeretnek, merthogy érteni vélik. Vagyis ez nem Eu-adópolitika kérdéskörébe tartozó átláthatatlan, szövevényes ügy, aminek a megítélése szakértelmet kíván; ez egy egyszerűnek tűnő ügy, etnikai villongás, ahol felismerni vélik a Jó (meghurcolt, megtámadott cigányok) és a Rossz ("náci" magyarok) oldalt, és amiben ezért könnyű állást foglalni. Imádják ezeket a témákat, lehetőség, hogy a Jó (a megmentő, az elesettekkel együttérző) szerepében tetszelegjenek. Ugyanakkor persze leszarják a líbiai menekülteket, Olaszo.t magára hagyják, Fr.o fontolgatja, bevezeti a vízumot a menekülők megfékezésére... álszent, gerinctelen, elvtelen banda. De a tetszelgéshez elkerülhetetlen, hogy az adott ügyet egy hihetetlenül lebutított szinten tartsák (vagyis tilos árnyalatokat belevinni). Így válik a szemükben a magyar-cigány ellentétből bűnbak-náci ellentét.
A nyugati liberális értelmiség nagyobbik fele hisz a misszióban, hogy terjeszteni kell a szabadságjogokat, hogy Irakba azért kell bevonulni, hogy a demokráciát megteremtsék, mert az mindenki jobbulására szolgál (no comment..). Nem ismerik a körülményeket, a helyi viszonyokat, kb semmit sem tudnak az iszlám társadalmakról, Irakról, a nagyhatalmi érdekekről (vagyis a valódi okokról), vagy éppen Magyarországról, a cigány-magyar ellentét lényegéről, de nem is érdekli őket, csak kell egy lebutított ügy, hogy bebizonyítsák "nélkülözhetetlenségüket" (vagyis hogy ők "a világ, a szabadságjogok, az elesettek megmentői"), és hogy értelmet adjanak ezáltal kiüresedett istentelen életüknek.

Gusshun 2011.04.27. 13:08:24

Miről beszél a poszt írója?
Csak hogy tisztán lásson, amikor a 80 éves mamát agyonverik a cigány purdék, akkor miért nem jönnek a csapatszállítók?
A roma gyilkosságoknál valahogy nagyobb felháborodást érzek mint Kozma halálánál, pedig ő milliószor többet ér mint az összes cigány együttvéve.
A poszt író hülyeséget beszél...

l.x. 2011.04.27. 13:08:38

"úgyse adnak igazat a magyarnak, kiforgatnak mindent"

Kb. így lehet összefoglalni a helyszínen, amit fentebb fejtegettünk a hitlerájról és nyílt kommunikációt gátló következményéről: élni akarunk, oszt attól leszünk nácik.

angyalföldi partizán 2011.04.27. 13:11:19

@pástétom: kemény vagy,ecsém.ilyenek kellenek a csapatomba.de ha kiderül,hogy negyven kilós kis buzi vagy az se gond.jó leszel golyó fogónak.

Baszk Earl 2011.04.27. 13:18:45

Az a baj ezzel az országgal,hogy nem az a bűnöző, aki ellopja a másét, hanem az aki valami módon megvédi a tulajdonát! Amikor az a bizonyos áramos uborkalopás volt, nem azt mondták, hogy nem szabad ellopni a másét, hanem azt, hogy nem szabad megvédeni a sajátodat ilyen módon!!!
USA a lehetőségek és a demokrácia hazája!
De menj be éjjel egy lezárt taxasi farmra, lopj valami terményt. De ha lelő a gazda nem téged fognak ajnározni, hanem a tulajt. Mert a tulajdon szent és sérthetetlen! És ennek így kéne lenni itthon is és a kis öregeknek nem rettegni, hogy mikor vágják el a nyakukat éjszaka folyamán szegény megélhetési bűnözők!
Leszámítva a most folyó roma gyilkosságok perét, mutasson már valaki olyat, hogy magyar ember kirabolt és megölt roma személyt? Vagy agyonvert mert balesetben megsértette a gyerekét? A siófoki roma felvonulás nem keltett félelmet senkiben? Oda miért nem vezényeltek sok-sok rendőrt? Nem egyoldalú a megítélés kicsit? A roma fél, megvédjük, a magyar fél, leszarjuk! A you tube csatornán még csak olyat láttam amikor a pár éves romagyerek ordibálja: Halál a magyarra! Olyat nem, hogy magyar kiabálná: Halál a cigányra! Magyar ember nem feszeleg szamurájkarddal és rasszista tetkóval a közösségi oldalakon, de a cigányok annál gyakrabban!

Fenehorizont 667 2011.04.27. 13:18:48

plusz még az is, hogy az a nyalis kis geci, aki a cikket írta, hótbiztos volt benne, hogy ilyen címmel aztán tuti kikerül pimasz & provokatív index címlapjára.
aztán indexéknél meg a sörhast simogatva lehet konstatálni a kommentek olvasása után, hogy háfúháde húdenáci ez a magyar nép.

hááááát 2011.04.27. 13:23:09

Na én A VIII. kerületben nőttem fel.Kétszer roma kisebbség, egyszer egy kopasz fehér tahó, egyszer egy néger srác miatt búnyoztam.
Zsebelés, nem tetszik a dávid csillag a nyakadba, fogdosta a barátnőmet a villamoson.

Na kérem a tippeket melyik-melyik volt.

Szigetszentmártonban nincs betörés, lopás.
Igaz itt a polgárőrők szarrá verték akit elkaptak és azóta a közelébe nem mennek a településnek.A rendőröket meg inkáb segíteni kéne mint szapulni.Lassan annyira meg van kötve a kezük,(hála a 2006-os események miatt-i pereknek), hogy már elnézést kérve kell igazoltatniuk.

Nonszensz ami itt folyik.

Simet 2011.04.27. 13:23:11

@Viktus: Szerintem is így történt... :)

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.04.27. 13:24:41

Azt hiszem eljött az idő, hogy a kormányzatnak és a rendőrségnek színt kell vallani, melyik oldalt is állnak. Akár egymástól függetlenül is.

Az a helyzet, hogy oké, lehet fenyegetőzni, hogy kivándorolnak texasba. De amíg a Cigót hazazavarják, addig a magyart szívesen fogadják, mert olcsóbban dolgozunk, többet és jobban mint a nyugati átlag. Aztán majd lehet üdüléseket szervezni a cigóknak, csak ki fogja pénzelni, ha mindenki elmegy?

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.04.27. 13:27:20

@hááááát: "hogy már elnézést kérve kell igazoltatniuk."

Azt Te csak hiszed. Menj csak el egy 30-as tábla mellett 32-vel, meglátod milyen erélyesen tudnak érvényt szerezni a rendnek!!!

Nahoten 2011.04.27. 13:27:32

Az írónak kívánom, hogy saját maga, gyermekei és minden szerette kerüljön minél közelebbi kapcsolatba minél több cigánnyal!

kinsale 2011.04.27. 13:31:20

Viccmagyar horda? A jó édes anyád a vicmagyar horda!

blah 2011.04.27. 13:36:12

azér kicsit sántít az érvelés, azok a masírozó majmok nem véletlenül gyűltek össze, szóval ez a rendőrség hibája, akik bebizonyították, hogy semmit sem érnek...

Fenehorizont 667 2011.04.27. 13:36:58

@Nazareus:
ez szerintem tökjó bejegyzés, köszi.

NaEzAz 2011.04.27. 13:39:17

Ez a rendszerváltás óta eltelt 20 év kemény politikai munkájának tükre.
Megélhetési bűnözés és egyebek?
Senki nem gondolkodik tovább a maga 4 événél és a saját zsebénél. Persze hogy ez ide vezet. Az elmúlt 20 év Magyarország sötét középkora.

Jamesboci 2011.04.27. 13:40:54

az Öszödi meg ad 1 millát evakuálásra. eszem áll emg.

kosermalac 2011.04.27. 13:44:32

@Jamesboci: kevés.

tehetne még hozzá pár millát és vihetné magával az összes rihest pereputtyostól Budára a villanegyedbe.

kosermalac 2011.04.27. 13:47:08

tegye fel a kezét aki rájuk szavazott

MARHÁK !!!

oscar dirlewanger 2011.04.27. 13:51:52

szereted a cugányokat, tetves zsidó???rohadjál meg!!ki kell költöztetni patáról a magyarokat, aztán bombázni kell a cigányokat!!1 se maradjék!!!

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.27. 13:51:58

magyarveszély...

hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563/

Joe84 2011.04.27. 14:00:56

Most is cigányok vertek magyarokat ok nélkül!

Érdekes ebből kihozni a provokációt, meg a magyarbűnözést.

A Véderő nem tudom miért van lent, nyilván csak rá akarnak épülni a Jobbik rendfenntartás terén elért sikerére, de JOGOSAN vannak ott, ezzel semmilyen törvényt nem sértenek, senkit nem bántottak, mégis közülük vertek meg 3 embert a cigányok, akik persze 80-an voltak jó szokásukhoz híven.

Mondja már meg a blogíró, hogy ez most hogy is van? Törvényt nem sértettek, nem bántottak senkit, a cigányok aljas módon megtámadták őket és most mégis magyarbűnözés van, meg jaj szegény cigányok?

Ma Baker 2011.04.27. 14:05:08

A cikkíró sem töltött még el huzamosabb időt cigányokkal erősen fertőzött faluban.
Ebből fakadhat szűk látókörű, de agresszív véleménye. Nem túl szerencsés kombináció.

Poptaritop 2011.04.27. 14:08:25

A poszt írója hülye, mint egy marék szárított lepke.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2011.04.27. 14:10:06

@oscar dirlewanger:
Ülj le szépen, nyugodjál meg és vedd be a gyógyszered. Apuci majd ad neked Túró Rudit.

l.x. 2011.04.27. 14:12:43

@dark future: "De a legfájóbb a pszichés hatás: a folyamatos rettegés miatt a megérdemelt nyugodt öregkor helyett mindennapi félelem és létbizonytalanság lett osztályrésze sok-sok embernek."

Erről van nagybaszó. Ne is érveljen szeretve tisztelt posztolónk, ezen úgysincs mit megmagyarázni, de annak bizonyságául, hogy nem méterekre a talaj fölött jár, linkeljen be egy, EGYETLEN blogot, amelyben a jámboran tengődni vágyó meglopottak és megalázottak rettegését nehezményezte!

Kerek_moderatort_masikat 2011.04.27. 14:12:43

Cigánybűnözés márpedig nincs!

Szögi Lajos, Marian Cozma és a többiek hozzátartozói is bizonyára így gondolják.

...igaz ők nem a jó meleg láblógatós munkahelyről-iskolából (többnyire állami)írogatnak kommenteket, meg blogokat az észt osztva.

Az összes a blogíróhoz hasonló, vagy a médiában hangzatos szavakkal a cigányság egyenrangúságát hangoztató faszfejet elküldeném 2-3 hónapra arra vidékre "nyaralni". Kapnának egy kecót a soron, vagy a szomszéd utcában, amit nem zárhatnak be, mert ha megteszik lerasszistázzuk őket, hiszen azt gondolják ki fogják őket rabolni. Minden nap elmehetnek dolgozni tömegközlekedéssel 8-12 órát, mondjuk a kazincbarcikai kórházba (80e nettóért) aztán este sétálhatnak egyet a faluban.
Három-négy hónap után személyvonattal hazautaztatnám mindet Pestre és még a pályaudvaron rájuk uszítanám az újságírókat, hogy akkor most nyilatkozzanak a cigány kisebbségi kérdésben, a munkanélküliségben és a többi fene nagy hangzatos témájukban.

guderian 2011.04.27. 14:13:50

Látszik, hogy bezárt a Lipót. Ennek a blognak a szerzőjének vagy ott vagy a lámpavason lenne a helye.

toda 2011.04.27. 14:15:39

http://twitter.com/#!/Gyongyospata

oscar dirlewanger 2011.04.27. 14:15:44

@Megszívtuk-Waze: neked meg nem túró rudi kell, hanem túrós cigány fasz a szádba!!!!

oscar dirlewanger 2011.04.27. 14:16:42

a pesti zsidók uszítják a cigányokat a magyarokra!!ezt már le sem lehet tagadni!!fegyverbe, magyarok!!

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.04.27. 14:22:38

@oscar dirlewanger:
Gondoltam, hogy a zsidók is előkerülnek. A rohadt zsidók lenáciznak, mi? Nem érzed az önellentmondást?

csi szi 2011.04.27. 14:23:17

Elég gyenge legények ezek a rettenetes "nácik", akiktől a cigányok (meg a posztoló) halálra rettegték magukat, hiszen mind a 4-et félholtra verték, miközben 1 cigány sem sérült meg komolyabban. Ez volt a rettegett véderő, akik miatt "menekíteni" kellett a nőket és a gyerekeket?
Vagy inkább valami olyasmi történt, mint Olaszliszkán? Csak most nem egy állítólag elsodort gyerek, hanem egy beszólás, vagy egy eldobott kavics, vagy egy mutogatott airsoft fegyver volt az ok, amiért a rettegő kisebbség lincselésbe kezdett.

csi szi 2011.04.27. 14:26:05

Elég gyenge legények ezek a rettenetes "nácik", akiktől a cigányok (meg a posztoló) halálra rettegték magukat, hiszen mind a 4-et félholtra verték, miközben 1 cigány sem sérült meg komolyabban. Ez volt a rettegett véderő, akik miatt "menekíteni" kellett a nőket és a gyerekeket?
Vagy inkább valami olyasmi történt, mint Olaszliszkán? Ahol láthattuk mire képesek a romák, ha igazán rettegnek...

SzJ1982 2011.04.27. 14:29:07

Ennyi kretén állatot, ráadásul egy rakáson...
Az már csak úgy szokott lenni, hogy négy magyar provokál húsz cigányt, hogy jól megveresse magát. Teljesen bevett szokás a nácistahorthystanémetistagárdistákok között.
Életidegen, szemellenzős, álomvilágban élő faszkalapok vagytok! Keljetek fel, sétáljatok, és fogadjatok örökbe egy szerencsétlen, elesett, jóravaló, szorgalmas és munkás kezű gyöngyöspatai cigánycsaládot. Csak hogy végre első kézből származó élményetek is legyen a dologról...

HgGina 2011.04.27. 14:34:41

Elírás történt itt:
"Sőt, az állandóan cigánybűnözésről visongó viccmagyar horda azt is bizonyítja végre, hogy a cigánybűnözés mellett magyarbűnözés is van. Mégpedig szervezett."

Kérem a fenti részt javítani erre:

Sőt, az állandóan újnáci bűnözésről visongó vicczsidó horda azt is bizonyítja végre, hogy a cigánybűnözés mellett zsidóbűnözés is van. Mégpedig szervezett.

oscar dirlewanger 2011.04.27. 14:36:11

aids-es, drogos lmp-s szarházaiak, a kurva anyátokat!!!az lmp-s nem ember!!!!

oscar dirlewanger 2011.04.27. 14:37:02

@Zabalint: inkább vagyok náci, mint libsi zsidó!!!vagy cigány

Robius77 2011.04.27. 14:39:03

@Viktus: Az a baj,hogy a bodzaszedők már rég kitalálták ezt,menj aste a Nap utcába a VIII.kerben.Nézelődjél,aztán meglátod a nagy "Magyar"valóságot.
A blogger meg költözzön Miskolcra az avasira,azt írjon utána a "rossz" szélsőjobbos elnyomásról!!

Viktus 2011.04.27. 14:40:04

Matalik Ferencné alpolgármester (független) közleményt olvasott fel. Ez az az "Utolsó szó jogán" című dokumentum, amit március 25-én adott ki a képviselőtestület.

"Gyöngyöspata Képviselőtestülete, s a ma még jelentős többségben a településen élő tisztességes emberek az utolsó szó jogán, mivel rajtunk kívül már mindenkit meghallgattak, szólunk az ország vezetőihez, a magyar közvéleményhez és a médiához.
Minden törvénytisztelő és rendet akaró embernek helye van Gyöngyöspatán, ha embertársait tiszteletben tartva tesz eleget kötelességeinek és gyakorolja jogait, óvja mindannyiunk környezetét, egészségét.
Ezt az alapvető elvárást azonban Magyarország sok száz településén éppen így megfogalmazzák, tehát ne kezelje senki elszigetelt egyedi jelenségként. E gondokat ne tartsuk Gyöngyöspata egyedi problémájának.
A média, s a politikai erők, tisztelet a kivételnek, leginkább a maguk kénye-kedve szerint, pusztán önös érdekből vagy politikai tőke reményében, sokszor elferdítve, tájékozatlanul, túlzó módon nyilatkoznak, lejáratva, megbélyegezve egy ezeréves múlttal büszkélkedő települést. Értjük ez alatt a falu tisztességgel dolgozó lakóit, annak vezetőit. Mi több, nemzetközi fórum elé viszik becsmérlő módon községünk nevét, rasszistának, kirekesztőnek, megnyomorítónak bélyegezve az itt élő jó szándékú embereket.
A jövőbeni hasonló megnyilvánulások elkerülése érdekében nyomatékkal kérjük országunk és a parlamenti pártok vezetőit, hogy helyben tájékozódjanak a tényleges helyzetről a falu vezetésétől s a helyi emberektől. Kérjük a médiát, hogy pártok és szervezetek érdekeitől mentesen, valóban függetlenül, s kerülve a szenzációhajhászást, tájékoztassák a nemzetközi és hazai közvéleményt a gyöngyöspatai történésekről.
Gyöngyöspata Képviselőtestülete a továbbiakban nem járul hozzá a faluban tervezett, vagy már engedélyezett demonstrációkhoz, felvonulásokhoz, pártrendezvényekhez, s követeli, hogy a jogvédő szervezetek által gerjesztett hisztéria-hadjárat szűnjék meg!
Békét akar minden gyöngyöspatai lakos! Nyugalmat, amelyben biztonsággal végezheti mindennapi munkáját. A falu vezetése egy olyan, jogok és kötelességek egyensúlyán alapuló Magyarország példásan működő településén akar munkálkodni, ahol az ott élők mindezeket betartva és elfogadva élnek, élhetnek.
Az utolsó szó jogán: Gyöngyöspata nyugalmat, békét követel!"

l.x. 2011.04.27. 14:44:16

"A faluban két hétig tartózkodó Szebb Jövőért Polgárőrség tevékenysége országos szintű felháborodást váltott ki, de az éremnek másik oldala is van: a falu lakóinak nagy része úgy érzékelte, hogy összességében (nyilván ebben a jelen lévő rendőri erőknek is szerepe volt) két évtizede nem érzett nyugalom és biztonságérzet volt tapasztalható. A faluközpont hídján megszűnt a gyerekbandák vámszedése (szó szerint értendő!), az idősek nyugodtan el tudtak menni misére, a postára vagy a boltba, nem kellett feléjük repülő kődaraboktól, köpésektől, szidalmaktól tartaniuk, és éjszaka is nyugodtan alhattak."

Kérem szépen, kedves íróasztal-liberálisok, tessenek elképzelni, hogy Hevesben, Szabolcsban, Borsodban, Somogyban, Veszprémben... híre megy, hogy ahol a jobbik félkatonai szárnya megtelepszik 2 hétre, ott két hétig végre nyugta van a nemcigánynak! Netán annak is híre megy, hogy ezek a jobbikosok inkább megveretik magukat, de juszt is posztolnak - nem úgy, mint a rendőrök.
Rossz hírem van, nem kell elképzelni, ui. a tavalyi választások alapján pont ebben, mint utolsóban reménykedtek sokan, így lett a Jobbik parlamenti tényező, és lesz még tényezőbb is, ha ugyanolyan hülyék tetszenek maradni, mint az elmúlt 15 évben, és nyomatják tovább azt az eladhatatlan retorikát, mint szeretve tisztelt posztolók ott fentebb.

Nem bízom benne, hogy megértik ezt a gondolatmenetet, hiszen évek óta nem értik, csak náciznak feltételes reflexből, de én azért csak le fogom még párszor írni, hiszen még Pavlov kutyája is felfogta, hogy a csengő nem jelent mindig kaját, még ha nyálaznia muszáj is volt - hátha egyszer...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 14:44:34

Megvertek négy (öt) "hű, magyar hazafit", akik csak ártatlanul sétálgattak az utcán.

Kb. mint a Die Hard 3-ban, amikor Bruce Willis egy "Gyűlölöm a niggereket" transzparenssel a nyakában álldogált egy harlemi utcában.

nullanullahét 2011.04.27. 14:47:33

A rasszistákok megint kiprovokálták maguknak, hogy szegíny cigányainknak agyon kelljen verniük pár magyart. A napnál is világosabb, hogy a nácikok négyen rátámadtak az éppen arra járó botokkal és kövekkel felfegyverezett cigányhordára. Hogy is történhetett volna ez másképpen?

farkasbela 2011.04.27. 14:48:07

@BlogoszAnima:

Még jó, hogy a súlyos sérültek egyike sem cigány. Minő szépség, hogy magyarveszélyről kezdesz el papolni egy társadalmi konfliktus okán.
Kevesek azok, akik boldogok attól, hogy megy a hajcihő, hogy megerősödött a szélsőjobb, de tudod: ok - okozat.
Szóval magyarul írsz, meg az állampolgárságod is lehet az, de ha Te megteheted, hogy magyarkodózol és magyarveszélyről visítozol, akkor nekünk is lehet véleményünk rólad: magad vagy a vicc, animál kiscigány.

Kulminaator 2011.04.27. 14:49:56

Te, blogosz. Szeretném megkérdezni tőled, hogy hány cigány él a szomszédodban? Hány cigány gyereket fogadtál örökbe, mennyi romának adsz munkát? Esetleg Te magad dolgozol cigány vállalkozónak? Bodzát szedsz avagy színesfémet gyűjtesz? Ha ezen feltételek egyike sem áll fenn akkor a pofát maximum evésre és bocsánatkérésre használni. Addig meglehet nézni ezt is, sokan nem is ismerik.

youtu.be/Etfrh4IxV5c

l.x. 2011.04.27. 14:51:10

@Gee Halen: Úgy érted, Gyp úgy de facto cigány fennhatóság lett, mint Harlem fekete?

Egen, végülis arra hajaz...

v. jókormányzósember 2011.04.27. 14:52:03

Bela- bela- farkasbela...

Adjon az Isten-

több józan észt!

Ajánlom az Írást mindenkinek (főként a Nác-ról valóaknak- hátha megtérnek). Szóval:

Mt 15:24

Aszt jó reggelt!

VJK

Publius Decius Mus 2011.04.27. 14:54:37

Magyarveszély Magyarországon. - vártam már egy ilyen bejelentést. Mindenesetre nektek Széchenyi, István király, Teller Ede, Zrínyi Miklós, Petőfi Sándor mind fasiszta lenne.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 14:55:21

@l.x.: Azt nem tudom, a környék, az utcasor (legjobb tudomásom szerint) kvzázi cigánysor.

Erre akartam utalni mindössze.

csi szi 2011.04.27. 14:55:30

@nullanullahét: A sok füves romkocsmatöltelék nem akad fenn az ilyen apróságokon. Vagy nagyon is tudja, hogy így történt, csak szerintük a szerencsétlen rettegő romáknak jogukban áll agyonverni a jelenlétükkel őket megfélemlítő "nácikat".
(Egyébként legyen jogukban. Majd ha nekem is jogom lesz agyonlőni azt a vasas cigányt, aki bejön az utcámba, hisz mondhatom, hogy szerintem 30% eséllyel erőszakos bűnöző volt az illető. Hivatkozhatok Olaszliszkára. :))

Buzzword 2011.04.27. 14:58:10

Mindez a hepaj azért van, mert
1, Nincs nemzeti gárda, mint az USA-ban
2, a kékek évek óta nem csinálnak semmit.

Most már biztos: a rendőrség azért szarik a vidékre, mert arra játszik, hogy bezárják őket, és jó kis anarchokapitalista szekus cégek fogják védeni a fogyasztókat a muzsikus származású vagy akár kaukázusi bűnözőktől*
(n.b örüljön csak a vidék a Véderőnek, legalább ingyen kapja).
Ez mondjuk nem tudom, a zsaruknak miért jó, talán az Xe Services többet fizet, mint a BRFK, és ott van empéötös meg páncélozott helikopáter is. Hogy fizikum szempontjából beleillenének az ottani állományba, nos, azt kétlem.

*lásd még: fehér proli

Flúgatlan 2011.04.27. 14:58:39

Ha a teljes igazságot nem is fogjuk megtudni, azért sok minden ki fog derülni pár napon belül.

Pl. az áldozatok száma és a sérülések súlyossága cigány és nem cigány oldalon.

Majd akkor lehet okoskodni, mérleget vonni.

Most ez az írás súlyosan előítéletes és csak az egyik oldal túlzásait emeli ki. Talán tényleg túlzásba estek a véderősök, de a cigányság részéről ennél nagyságrenddel több "túlzás" éri a lakosság nagy részét napról napra. Erre nem megoldás az állandó behódolás, tolerancia-kampány meg hasonlók, mert az már sok évtizede megy, eredmény nélkül.

Szóval: várjunk, melyik oldalon mennyi a sérült.

És ne feledjük: a cigány kultúra egyik meghatározó vonása a vérbosszú, a sokszoros megtorlás. Ez az, ami nem tolerálható, ez ellen kellene a jogvédőknek papolni, mert ez nagyságrendekkel több bajt, verekedést, lincselést, sérülést, megfélemlítést, ... okoz, mint a szélsőjobbosok.

csuszokotes 2011.04.27. 14:59:28

@Kulminaator:
Ez a videó nem semmi, ennél már csak az lenne a legjobb, ha ezeket a magyargyűlölő rohadék disznókat, mint ez a cigány védő blogíró lopnák el a fenébe a mocskos cigányaik.

l.x. 2011.04.27. 15:00:22

@Gee Halen: Mi az a cigánysor? Definiáld nekem, kérlek! Az valami ingatlanjogi kategória?

Amíg gondolkozol, lefösötök egy képet. Legyen a helyszín Solymár, vagy Dunabogdány, vagy Nagymaros, mindegy. Mármost képzeld el, hogy ott tényleg kiáll a brúszvilisz, szendvicsemberként, azt hirdetve, hogy "utálja a svábokat" - oszt végigmegy ezzel a hét minden napján.
Mi a véleményed, megpróbálnák agyonverni, vagy megmosolyognák?
Amúgy sváb vagyok...

Muitnep 2011.04.27. 15:01:29

Ki védi a romákat?

Az tény, ha egy roma, egyedül az esti órákban végigmegy az utcánkban semmilyen attrocitás nem éri.

Ellenben egy fehér-magyar fiú nem tudna az esti órákban egy cigánysoron végigmenni!
Még egy olyan faluban sem, ahol gárdista sosem járt.

Ki védi a romákat?

Az is tény, h a börtőnök 95% roma. Jaj bocsánat nincs cigánybünőzés?

Kulminaator 2011.04.27. 15:03:20

Azt azért még szeretném megkérdezni a blogolótól (és választ is szeretnék), hogy szerinted ezek az élőlények miért nem kellenek sem Európa más országaiban sem a tengerentúlon senkinek? Miért is paterolják őket "haza" igen rövid időn belül? Szerinted miért?

**--**

Azt is szeretném megkérdezni, hogy magyarként ha nem magyarkodhatok akkor mit is kellene csinálnom? Románkodni? Szlovákolni? Ukránkodni? Vagy mit?

potyus 2011.04.27. 15:05:09

Pintér monnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem oda való, menjen a kuktába, vagy kozmetikushoz, ráférne.
Egyébként ki emlékszik amikor ott járt "helyszinelni" hangosan basztatták az ott lakók, mire ő felemelte a mutató újját és szerényen csak annyit figyelmeztetett vele, "itt csak nekem van jogom kiabálni" ????????????????
Beszarok, magyarok, érti ezt valaki? csak neki... miért is? ki qrva nénikéje őkelme, aki helyben lakik, netán szenvedő alanya a történéseknek a belügyér jelenlétében kuss! csak neki nem.
Ezek a zemberek tényleg nem tudják merre, mennyi, az annyi. Monnyon le !!!!!!!!!!!

Rothstein 2011.04.27. 15:05:20

@Bogyó 2:

Nagyon jó hozzászólás. 1000%-ig igaz.

énis 2011.04.27. 15:06:07

Én nem értem a problémát. Adott egy szervezet amelyik egy településen telket vett (!), értitek a különbséget, nem önkényesen kisajátította!! Oda szervez terepruhában táborokat, hogy emberkék önvédelmet tanuljanak, gyakoroljanak, felnőttek-gyerekek egyaránt. Mi ezzel a gáz? Hmmm? Jaaa, hogy felülről súgni kell a nemdolgozó, nap és minden mást lopó néprétegnek, hogy titeket akarnak kiirtani, azért vannak ott, csak mondjátok, hogy féltek és minden király lesz..
Ennyi erővel el lehetne hinteni bárhol, hogy tulajdonképpen aki fehérkenyeret árul, az egy rohadt náci, rasszista, fasiszta, antiszemita, trappista, baptista stb..,
hülyék vagytok az a baj!

Muitnep 2011.04.27. 15:09:24

Kedves eltartott kormányunk döntse már el hova áll, mert idő van!

Akkor lesz nagyobb baj, ha a rendőrségünk dönti el, h hova áll.

Éljen Magyaroszág! Jövőt az unokáinknak!

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2011.04.27. 15:10:46

@Muitnep: amíg egy maffiózó a belügyminiszter, addig nem tudom mit vársz.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.04.27. 15:11:08

Az előbb elmentem egy óvoda mellett. Tele volt cigány származású gyerekkel. A Fiúk fegyvereket mintázó tárgyakkal harcot imitáltak, úgymond "katonásdit játszottak". Állítólag testnevelés órát is tartanak nekik, fizikai képességeik javítandó! Állítólag ilyenkor mind ugyanolyan ruhát viselnek...
Csak nem a magyarok kiirtására gyakorlatoznak? El sem merek ilyet képzelni... De azért bennem félelmet kelt, nem lehetne ezt az egyesületet feloszlatni????

Nazareus 2011.04.27. 15:11:22

@Gee Halen: Miért, tilos kiállni olyan táblával? És tilos megverni egy embert, aki kiáll olyan táblával? Melyiket tiltja a törvény? És amit nem tilt, azt legyen már szabad...

Be kellene tartani a törvényeket.

énis 2011.04.27. 15:11:23

Még valami, ha Magyarországon valaki magyarveszélyt vizionál az nyugodtan el mehet a pitsába!
Ha annyira rettegnének a népek, már rég nem lenne itt senki, itt nagyon nem erről van szó, hogy félnének.. ugyeugye.. :-)
A másik, kérdezzük már meg, hogy vajon a Parlamentben hány kisebbségi dolgozik, akár takarítóként is? Megsúgom egy sem! Vajon miért?
:-))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 15:12:17

@l.x.: Én is mondok egy sztorit: hadgyakorlatoznak az Osztrák-Magyar Monarchia a általa frissen annektált Bosznia-Hercegovinában (ártatlan fegyvercsattogtatás, persze), odautazik Ferenc Ferdinánd és le is puffantja egy szerb azon nyomban (mert hát nagyszerb állam kellett volna, ki is alakult a '90-es években, ott is ilyen történetek százai, ezrei zajlottak le, ugye).

l.x. 2011.04.27. 15:13:05

@énis: Nem köll képmutatónak lenni, a jobbik egyenruhásai igenis nem vellnesszre mentek, hanem erőt mutatni AZOKnak, akik semmi mást nem tisztelnek, csak az erőt, és akiknek az állam, mint egyetlen legális erőszakszervezet nem hajlandó erőt mutatni, inkább fapofával veszteséglistára ír mindent és mindenkit, amit AZOK kiszemelnek, illetve nagy pofával szidalmazza azt, akinek ez az eljárás maximum eukonform, de nem életkonform.

megint 2011.04.27. 15:17:36

Az ott élő tolvaj, agresszív , hazudós romákat, és az agyatlan, újnáci-divatnáci barmokat is be kéne zárni egy helyre, egyik sem jobb a másiknál. A jobbiknak érdeke fenntartani ezt az állapotot, hiszem így akarnak Magyarország megmentői szerepében tetszelegni, az mszp-nek meg soha nem jön rosszul ha fasisztázzák az országot, gratulálok.

bájgúnár 2011.04.27. 15:17:55

Szívesen olvasnám, hogyan magyarázza ki magát izrael meg a zsidói miért is lehet űldözni,lövöldözni,bombázni a védtelen palesztinjait.Ez miért hősi tett náluk!A jó qurva anyátokat.Előbb az okot szüntesse meg az állam ,ajd megszűnik az okozat is.Mindenki egyforma,mindenkire egyformán vonatkoznak a törvények!Nincs pozitív diszkrimináció!Csibészeket kivonni a forgalimból és megfelelően büntetni.A büntetéseknek legyen elrettentő erejük!A börtönt meg ne szanatóriummá alakítsák át.Vagy tessék bérelni börtönt szibériába.A sok hülye emberjogvédőt meg már pi..án kéne rugni mert ők gerjesztik a lassan polgárháboruvá érlelő hangulatot.

l.x. 2011.04.27. 15:18:09

@Gee Halen: Úgy érted, Magyarországon háborús helyzet alakult ki? De hol itt az annektált terület?

Jó ember akarsz lenni, de rosszul vagy jó.

Ami azért is érdekes, mert Kaposvár azért nincs olyan nagyon messze Enyingtől, Veszprémtől, ahol a védelmi pénz szedése bodzásmercire semmiben sem különbözik a patai útonállástól, csak szofisztikáltabb, és nagyobb volumenű.
De kétlem, hogy bármelyiket testközelből szeretnéd tapasztalni, és ha tapasztalnád, egész nap annak a golyóit nyalogatnád, aki megment az ilyesmitől.

KovA 2011.04.27. 15:18:13

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Eccerű a dolog - igazságot kell tenni és nem politizálni meg sajtóhősködni.

Csakhát ez a politikusainknak, kormányunknak qrvára nem megy, nem is beszélve hogy hiányzik hozzá a bölcsesség.

Köszönhetően 20 évnyi idióta liberális agymosásnak nincs az országnak mérvadó (köz)értékrendje az ország közösségének csak mindenkinek qrva nagy szája és saját "igazságocskája", senkinek felelőssége csak szabadsága.
Most aztán versenytüvöltheti mindenki a maga "igazát" - bizva abban, hogy az győz aki kilóra többet szájal és hangosabban üvöltözik.
Kell a kutyának az igazság, ha győzhet is - ez a szemlélet.

Liberalizmus = háború.

l.x. 2011.04.27. 15:22:10

@megint: "A jobbiknak érdeke fenntartani ezt az állapotot, hiszem így akarnak Magyarország megmentői szerepében tetszelegni,"

Szóval úgy akarnak megmentői szerepben tetszelegni, hogy nem mentik meg.
Ez logikus. Csak azt nem értem, miért kell egyetlen - nyáridőben kevésbé praktikus - fekete göncöt is felvenni olyan állapot fenntartásához, amely magától is simán fennmarad, sőt eszkalálódik, amely eszkaláció éppen a jobbik helyzetbe jutását eredményezte.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 15:23:00

@Nazareus: Félreértés ne essék, nem védek senkit a történetben (pláne mivel elég keveset tudni a konkrét eseményekről, ami a hátteret illeti, az meg a megszokott "terrorlopóscigány" meg "masírozónácimagyar" sztereotípia).

Nekem is volt olyan cigány szomszédom gyerekkoromban, ahol rendszeresen loptak a kertből, meg az udvarból, rendszeresen részegen hőzöngtek meg nyomatták a putrizenét kazettás magnóról egész éjszaka. Ezen kívül naponta kétszer sétálok át ilyen környéken, mert így megyek munkába, néha még ijesztő is.

De eszembe sem jutna, hogy erődemonstrációt tartsak, vagy ilyen emberek mögé álljak.

Ugyanígy a kínaiak ellen sem szerveznék demonstrációt, pedig az egyik éppen a felesége arcát verte szét kalapáccsal, akiknek a boltja 20 méterre van a házunktól.

Én csak arra reagáltam, hogy ezek az emberek, maguknak keresték a bajt, és nem a verekedőket mentem fel.

@l.x.: Neked is ugyanez a válasz.

Balbágy 2011.04.27. 15:23:02

@LE AZ ORBÁNDIKTATÚRÁVAL!:
És ha anyádat megharapja egy kutya, akkor vesszenek a négylábúak?
Primitív féreg vagy.

Tedat 2011.04.27. 15:27:54

Jajj, ne szórakozzon már a posztoló, tényleg komolyan gondolja, hogy 4 civil fenyegetett és vert meg 100 cigányt, és nem fordítva?

Mert a hírek szerint a 100 cigány verte meg a 4 civilt.

OK, lehet, hogy provokáltak, de ha én nem lőhetem le a késsel jövő betörőt, aki a lakásomba betör, mert aránytalan védekezés, akkor a cigányoknál se volt indokolt az agresszió!

l.x. 2011.04.27. 15:28:56

@Gee Halen: OK, így értem.

Azt viszont továbbra sem tudom, hogy ki veresse szét a fejét a cigánnyal, ha a rendőr erre nem hajlandó, mert nem az adófizető megvédése ürügyén lett rendőr, hanem a korai nyugdíj miatt - amit a védtelen adófizető áll.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 15:31:28

@l.x.: Ja, egyébként nem azt akartam állítani, hogy háborús helyzet alakult volna ki, csak ez a konkrét alaphelyzet, szituáció hasonlít a Ferenc József merényletre.

Nazareus 2011.04.27. 15:32:11

@Gee Halen: Pff... mi az, hogy maguknak keresték a bajt??? Ezzel azt akarod mondani, hogy megerédemelték, minek keresték maguknak a bajt?

Lehet, hogy te is keresed magadnak a bajt, azzal, hogy naponta kétszer sétálsz át olyan környéken, akkor máris megérdemled amit kapsz esetleg?

Lehet, hogy a feleséged is majd egyszer csak keresi magának a bajt, ha nem adja önként át a táskáját.

Szóval igy nem lehet felfogni, hogy "maguknak keresték a bajt". Azt kell megnézni, hogy ki sértett törvényt, és ki nem. Aki sértett, azt lecsukni és kész. Nyilván a baj az, hogy a kormány és rendörség nem áll ennek a feladatának a magaslatán ezért kénytelenek az emberek demonstrálni. Értem, hogy te nem akarsz más emberek mellett kiállni, csak akkor az lenne az igazságos, ha belenyugodnál, hogy melléd sem áll senki, ha a rendörség cserbenhagy és elhordják a javaid (egyébként is magadnak keresed a bajt, ha olyan környéken laksz).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 15:33:45

@l.x.: Ezt a korai nyugdíjat én sem értem. Senki nem kért egyetlen rendőrtisztet, hogy járőrözzön 40+ évesen. Van sok remek irodai munka, amit szintén lehet még a nyugdíjazásig űzni.

finalNmbr 2011.04.27. 15:36:27

Faszság amit írsz.. pont az ilyen írások/nyilatkozások hozták létre a Jobbikot, a Gárdát, emelték 10%fölé stb.. Pont az, hogy neked meg a hozzád hasonlóknak csak a szája jár, hogy nincs cigánybűnözés, ha meg van akkor magyarbűnözés is van satöbbi. Takarodj ebből az országból, köszipuszicsá

Anyád a baráthal 2011.04.27. 15:37:13

Jelzés értékű, hogy a kormány törvényeket gyárt és rendőr hegyeket vezényel különböző településekre, ahol megjelenik a Jobbik/Gárda/Véderő/stb., DE a "normális" lakosság védelmére nem fordít ilyen energiát.

satho 2011.04.27. 15:38:53

Kár, hogy az előzményekről soha senki sem beszél és nincs leveztve, hogy miért is fajult idáig a helyzet. Ezt mindenki elhallgatja! Elhallgatja, mert akkor kiderülne, hogy mindenki sáros, mert minden eddigi kormány hagyta idáig fajulni a helyzetet! Sajnos ez van. A politika, a cigányok, a szélsőjobb ugyanúgy hibás!

A politika azért mert nem tett semmit, a cigányok azért mert nem hajlandók magukba nézni és megváltozni, a szélsőjobb meg azért mert kihasználja a helyzetet és gerjeszti az ellentéteket.

Ez van! szerintem....

Szergej55 2011.04.27. 15:39:08

Annyi szájhős van, mégis mindenki marad a karosszékben. Ez agyarország/orbánisztán/abszurdisztán (a kisbetű szándékos).

énis 2011.04.27. 15:40:07

@l.x.: ugyan már! Ennyi erővel minden hagyományőrző egyesület is lehetne ellenség, ja nem, a tojásfestők talán nem!
Érdekes módon ezektől a szervezetektől mindig csak azok félnek, akiknek van félnivalója..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 15:40:16

@Nazareus: Lehet ezt csűrni-csavarni, de ez egy szándékos provokáció volt, most mindegy, hogy jogosan vagy jogtalanul.

Ezekkel azonban mindig az a baj, hogy sosem lehet kijönni belőle jól, akármilyen kemény fejjel vagy hű szívvel rontanak neki az ügynek.

Ez a probléma sokkal nagyobb annál, hogy ilyen akciókkal meg lehessen oldani (ezzel mondjuk ők is tisztában vannak), de ennek szinte csak negatív reklámértéke van, mert a közvéleményben sincs egyetértés.

Probléma van, tény, de ettől nem fog megjavulni semmi.

Sajnos nem lesz itt megoldás évtizedeken át, de ezek a "gerillaakciók" (nevezzük most így) csak öntik az olajat a tűzre.

Nazareus 2011.04.27. 15:42:34

@Gee Halen: Nézd, az, hogy provokáció nem jogi kategória. Nem tudok róla, hogy lenne ilyen büncselekmény. Azokat kell elkapni, akik büncselekményt követnek el. Ilyen egyszerü.

sirwalter 2011.04.27. 15:43:13

Jajj, kedves "szerző"..., azért normális embernek fájnak az ilyen "árnyalt" gondolatok, mint: "...az állandóan cigánybűnözésről visongó viccmagyar horda..."

Ilyenkor azért jó volna tudni, hogy te hol laksz, milyen kapcsolatod, rálátásod van erre a problémára, ill. ha már - feltételezem - közvetlen kapcsolatod semmilyen nincs, akkor honnan tájékozódsz... De hát, irományodból azért nagyjából kiderül... Ne haragudj, de ez nem csak hogy indulatos, sajnos egészen primitív szöveg...

Akinek van ideje és türelme, olvassa el, hogy hogyan látják az ott élők a helyzetet. Azt gondolom, hogy ilyen a tisztességes, emberi és valóban megoldás-kereső hozzáállás... Én sok sikert és békés együttélést kívánok a Gyöngyöspataiaknak...: hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563/

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 15:44:15

@Nazareus: Erre szokták azt mondani (és ezt a trükköt a kormányzatok is szívesen alkalmazzák), hogy erkölcsi vétség esetén a jogra, jogi vétség esetén az erkölcsre hivatkoznak.

szgy 2011.04.27. 15:47:31

úgy látom ez a cikk is jó példája az ügyben terjedő kifordult elmebeteg gondolkodásnak. a bűnösből lesz az áldozat, a bűnözés ellen tiltakozóból a provokátor. ha így megy tovább 20-30 év múlva a magyar kissebbségnek kell majd menedékjogot kérni külföldön.

aföldönnemalien 2011.04.27. 15:48:09

Ez a foshalmaz legfeljebb szándékos provokációnak jó, mely csak a radikális jobbot erősíti, ha ez volt a cél, akkor csak így tovább.

szgy 2011.04.27. 15:50:25

@énis: "emberkék önvédelmet tanuljanak, gyakoroljanak, felnőttek-gyerekek egyaránt. Mi ezzel a gáz?"

hát mekkora veszély már ha valaki nem tudja ellopni a mindennapi betevőjét mert az áldozat megvédi magát! még a végén valami baja esik szegénynek! :-)

kranführer 2011.04.27. 15:53:37

Valaki az ilyen kis libsiktől is megvédhetné az országot, mint aki ezt az irományt csinálta. Egy vasárnapi, főtéri 25 bot. Elköltöznél vagy szeretnéd a Hazádat.

oscar dirlewanger 2011.04.27. 15:56:30

szabadságot a cigányvadászoknak!!igazságot a hősöknek!!oszt, hoggy lelőtték a purgyét is, annál jobb, 4-5 év múlva legalább nem indul magyart rablógyilkolni!!))))

l.x. 2011.04.27. 16:00:38

@satho: "Kár, hogy az előzményekről soha senki sem beszél és nincs leveztve, hogy miért is fajult idáig a helyzet. Ezt mindenki elhallgatja! "

És közben mindenki tudja is. Így joggal merül fel a kérdés, hogy az elhallgatók kinek is akarnak hazudni, hiszen maximum egymásnak tudják eladni a portékáikat, az meg nem valami profitábilis. Jó, tudom, az akolmeleg sokat ér.

Zelefánt 2011.04.27. 16:00:44

Egy Földes András nevezetű azt írja az Indexen, "hogy ezek a képek (már a rettegő, kimenekített asszonyokról, gyerekekről készült felvételek) előbb jelennek meg a nyugati médiában, mint idehaza."
Hát ez az, baszki, ezen is el lehetne gondolkodni.

Nazareus 2011.04.27. 16:04:06

@Gee Halen: Ezt most nem értem, kifejtenéd?

Dour 2011.04.27. 16:04:34

Kátyút lehet örökbe fogadni.
Egy családot magadévá tehetnél, és a szomszédságodba is telepíts.
Biztosan másképpen állnál a dologhoz.

semmizse 2011.04.27. 16:07:16

Legutolsó információim szerint jogállamban élünk. Nekem ez annyit jelent, hogy sem a "cigánybűnözőknek", sem a Véderőnek és egyéb modern kori, önjelölt "felszabadító" mozgalmaknak nincs keresnivalója az országban. Tény, hogy a - mást ne mondjak - tehetetlen rendfenntartó szerveknek "köszönhetően" évek, évtizedek óta káosz uralkodik az országban. De erre nem az a megoldás, hogy válaszul mi is lemegyünk kutyába. A "szemet szemért, fogat fogért" elvének nincsen helye a 21. században Európában. A bosszú bosszút szül, és egyéb kliséket lehetne itt most puffogtatni, de minek?! Mindenkinek az érdeke egy közös megoldás megtalálása. Ezen tessék agyalni és dolgozni az uszítás és az acsarkodás helyett.

Medgar 2011.04.27. 16:09:12

Csak halkan kérdezem, valaki járt mostanában csillebércen?

Ugyanis pár nap alatt leamortizálták az egészet.
Gondolom ez is néhány nácifaszistarohadtállat műve.

l.x. 2011.04.27. 16:11:19

@énis: Nézd, icipicit tanultam is jogot, icipicit dolgoztam is joggal ahhoz, hogy igazat adjak és éltem eleget a sorok közötti olvasásról közismert Abszurdisztánban ahhoz, hogy ne: de jure a jobbikos posztoló hagyományőrző járókelő, de facto meg amatőr őrzővédő - mert sajnos momentán a jobbiknál nincs jobb, aki hajlandó volna ezt a munkát elvállalni, ami elég szar helyzet.

Hogy az elég szar helyzet a posztolóféléknek még mindig nem elég szar ahhoz, hogy tarisznyásbölcsészesen bele ne kotorjanak, szépen kiállítja a végbizonyítványukat az elmúlt 15 évről.

l.x. 2011.04.27. 16:14:35

@Zelefánt: Ez az, amit le kell szarni. Majd ha Brüsszelben kamatostul visszatérítik az ellopott tyúkot, és az lerabolt perselypénzt, akkor számít, hogy mit rínak azok, akiket amúgy otthon ugyanúgy kiröhögnek a saját tapasztalatok birtokában, mint mi a saját posztolónkat.
Megpróbálnak próféták lenni más hazájában - nyaljanak nemzetközi sót!

Dour 2011.04.27. 16:16:08

@semmizse:
Tudod bennem(és másokban is), nem az egyenruha kelt félelmet. Ne mesélj Európáról. Európa viszont tud mesélni neked. Mindig a kisebbség a probléma? Ugyan már. Itt az országban, csak velük van "probléma"? Vannak szlovákok, szerbek, svábok, stb. Ők is kisebbség. De miért nincs semmi gond? Na ecsém, gondolj bele szépen.

Nazareus 2011.04.27. 16:16:51

@semmizse: Tévedsz, a "szemet szemért" elv a legéletképesebb. Minden más kipróbált rendszer kevésbé hatékony.

SerialKillah 2011.04.27. 16:18:30

semmi meglepo nincs ebben a cikkben. a "szerzo" (szerintem csak valami berfirkasz) cikkeben az egyetlen dolog ami fedi a valosagot az az, hogy van egy falu Gyongyospata. az, hogy a falut korbezartak volna, vagy hogy a verekedest kiprovokaltak a vederosok, az oriasi hazugsag. az index stabja ejszaka ment a faluba es forgattak is. masodszor meg ki az a hulye aki olyan verekedest provokal ki ahol csak rafaraghat, mert hat a tenyek ezt mutatja: 4 vederos serult a korhazban, kozuluk egy sulyos, ezzel szemben egy cigany serult, konkretan szemenvertek.

k13 2011.04.27. 16:18:33

Hol lehet pénzzel támogatni adni a Véderőt?

k13 2011.04.27. 16:19:10

...és majdnem sikerült értelmes mondatot is írnom... :)

l.x. 2011.04.27. 16:20:14

@semmizse: "Mindenkinek az érdeke egy közös megoldás megtalálása. Ezen tessék agyalni és dolgozni az uszítás és az acsarkodás helyett. "

Hogy ez nem jutott a pataiak eszébe! Háppersze, útonállás esetén meg kell kérni a fiatalokat, hogy tegyenek el követ és dorongot, és inkább törjék a fejüket (más feje helyett) a közös megoldáson!

Esetleg lehet az a kompromisszum, hogy a cigányok is lemondanak megtermelt javaik feléről a többiek, és a többiek a megtermelt javaik feléről a cigányok számára. Békítő értelmiségi kell ide, kérem!

Laciii 2011.04.27. 16:22:53

2800 lakosból több mint 1000-en aláírták, hogy maradjon a Véderő. Ha megnyerik a választást az tiszta üzenet lesz.

Kulminaator 2011.04.27. 16:26:42

Szeretnék ismételten kérdést feltenni bár érdemi válasz az előzőekre sem igen érkezett.

Szóval mi8ért nem beszél senki magyarországi horvát, lengyel, ruszin, bolgár, örmény, görög, német vagy szlovák bűnözésről? Az ezekhez a nemzetiségekhez tartózókat miért nem basztatja senki? Velük miért lehet NORMÁLISAN és BÉKESSÉGBEN együtt élni? Miért nem érdekel sem engem sem senki mást ha ezekhez a nemzetiségekhez tartótó ember a szomszéd? He?

SerialKillah 2011.04.27. 16:28:47

@semmizse: ahhoz kell a masik fel pozitiv hozzaallasa is hogy eredmeny szulessen ilyen kenyes kerdesekben. de a felzarkoztatasukra eredmenytelenul elkoltott tizmilliardok amibol a ciganyvezetok luxus hetkoznapjait finanszirozta az adofizeto allampolgar, sokak szemet csipi! en borsodban elek, van sok cigany ismerosom, haverom. az egyik kozuluk ugy nott fel, hogy apja, anyja ki-be jartak a bortonbe. 17 eves koraig egy koszos kis putris ciganygyerek volt aki mindig figyelt az orakon az iskolaban. lett egy szakmaja, elkezdett dolgozni,elkoltozott otthonrol alberletbe, kozben leerettsegizett. most csaldot nevel teljesen normalis korulmenyek kozott, omondta egyszer: "higyjetk el, nem minden cigany hazug, koszos, es torvenyszego, csak a 95%-uk."

oscar dirlewanger 2011.04.27. 16:36:50

azt tudjátok, hogy a csuti töpecigány gyerekeit a szésőségesen cigányimádó, magyargyülölő iványi gábor ref. lelkész keresztelte???most is már lent volt patán, abajgatni a tetves kedvenceit...

kamuszutra 2011.04.27. 16:43:32

a véderős meg a betyársereges náci hülyegyerekek odamentek provokálni, megverték az egyik 13 éves cigány kisgyereket (jaj, de erősek vagyunk), aztán csodálkoznak, hogy a gyerek rokonai ellátták a bajukat? hát, úgy látszik, hogy az árpádsávos alsógatya nem véd meg a cigók ütéseitől, főleg ha előtte provokálják őket.

ettől még persze folytassák le a büntetőeljárást, ítéljék el a tetteseket.

a férfiasságát vesztett náci hülyegyereket meg szeretettel várja a melegek baráti köre. a segg a szebb jövő pinája! muhahaha.

remélem most tanultatok az esetből, és haza takarodtok a náci kurva anyátokba, a 4 fal között náculni.

Spike 2011.04.27. 16:44:34

kilehet költözni borsodba, jásznagykunba, nógrádba....lehet velük együtt élni....sajnos itt már 1-2 millió embernek nem sikerült...
DEE nektek biztos fog...sok sikert hozzá...én meg bevetem magam a rózsadombi villáitokba :))))))))))

semmizse 2011.04.27. 16:45:08

@Dour (the sociopathic): nem vagyok az ecséd, de belegondolok. Világosan látom a problémát, sőt érzem is, mert én sem vagyok virág, és nem is a budai villasoron nőttem. Én is ebben a valóságban élek és nekem is vannak fent felsorolt, személyes "élményeim". A megjegyzésem arra akart utalni, hogy hőzöngéssel, uszítással, gyűlölet keltéssel, erőszakkal nem fogunk előrébb jutni a probléma megoldásában.

l.x. 2011.04.27. 16:46:44

@kamuszutra: "remélem most tanultatok az esetből, és haza takarodtok a náci kurva anyátokba, a 4 fal között náculni. "

Nem patainak teccik lenni, ugye?

MindenbeKészakarvaBelepofázóZombi 2011.04.27. 16:46:45

Javasolnám a kedves cikkírónak, hogy húzzon le szépen vidékre! Költözzön be egy faluba aminek csak a 30% cigány, és mondjuk 3 hónap ott élés után legyen ilyen elnéző!

Vannak kétségeim, hogy ilyen cikk születne utána.
Nem kedvelem a szélsőségeket, a történelem már többször megmutatta, nem vezetnek jóra. Bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül igen is komoly probléma a bűnözés Magyarországon. Nem lehetne, hogy színeket, vallásokat stb félretéve simán azt mondják, hogy "rendes, dolgos ember" vagy "bűnöző".

Nem kell a szöveg a megélhetési bűnözésről. A nagyszüleim végigélték az első világháborút, a tanácsköztársaságot, a Horty rendszert, a második világháborút, 56-ot... stb...
Érdekes módon nem lett belőlük megélhetési bűnöző. Dolgoztak, ha lehetett, ettek, ha volt mit, de meg sem fordult a fejükben, hogy elvegyenek valami más embertől, ami nem az övék.

Biztos tök hülyék voltak.

semmizse 2011.04.27. 16:47:11

@Nazareus: ha te ebben hiszel, akkor hajrá.

semmizse 2011.04.27. 16:49:37

@l.x.: megfelelő fokú cinizmussal minden helyzet kezelhető. Az egyén szintjén. Én is használom.

semmizse 2011.04.27. 16:51:02

@SerialKillah: stimmt. Erre az 5%-ra kell építeni.

Nazareus 2011.04.27. 16:51:29

@semmizse: Nem "hiszek", hanem tudom :) Számitógépes kisérletekben a fogolydilemma sokszoros lefuttatása igazolta. Ha érdekel részletesebben is elmesélem.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.04.27. 16:54:35

@semmizse: Akkor vedd elő a cinizmust, amikor a 3 éves gyerekeddel sétálsz, és 6-7 roma fiatalember hirtelen körbeállva "kölcsönkéri" a mobilod egy gyors telefonhívásra, mert az ismerősük bajban van... Az hogy inkább nekik adod "ajándékba" a telefonod, és az összes értéktárgyad nem a probléma cinizmussal való békés rendezése, hanem simán kiraboltak... Csak még nem esett le...

l.x. 2011.04.27. 16:56:44

@semmizse: "Erre az 5%-ra kell építeni."

És mit kezdesz a 95%-kal, miközben építkezel?

Izo 2011.04.27. 17:12:17

@Nazareus: "az, hogy provokáció nem jogi kategória". Dehogynem. Csak úgy hívják, hogy közösség elleni izgatás. Btk. 269.§

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.27. 17:13:32

Azért a kommenteket olvasva elgondolkodik az ember hogy milyen egy szétrohadt, beteg, szélsőséges, frusztrált országban él. A probléma óriási, és eleddig semmilyen reális megoldás irányába ható kormányzati döntés, felvetés, akár csak egy apró kommunikációs baki sem hangzott el. Sőt, kiderült, hogy mindez provokáció. Sőt, az LMP a hibás.. hát beszarok komolyan. Miközben a rendőrség évtizedek óta nem képes hatékonyan fellépni, miközben a mindenkori kormányok magasról beleszartak hogy a velünk élő legnagyobb kisebbség, akik szintén magyar állampolgárok olyan szintre süllyedtek a nyomorban és életvitelben, ami az együttélés alapvető szabályinak sem felel meg. Szóval mindezek közben az előző egyébként rettenetes 8 év, és az LMP a hibás. Komolyan mondom, agyfaszt kapok. Mindazok után, hogy a beígért 2 pofon ellenére is szélsőjobboldali hordák masíroznak és tematizálják a közvéleményt, formálják, torzítják a normális emberi gondolkodást leegyszerűsítő, kirekesztő lózungjaikkal. A fiatalok körében már teljesen elfogadott hogy a zsidó és cigány állampolgáraink gyakorlatilag piszí köntösbe csomagolt megsemmisítése a megoldás. A világ jelentős része megdöbbenve nézi hogy milyen hely lett Magyarország. A Jobbik hatalmas problémákra ad rettenetes és visszataszító választ, az LMP nem érti a problémát, az MSZP szerencsére nem létezik, a Fidesz szerint viszont mindezért a gyakorlatilag díszletként működő ellenzék a hibás, miközben 2/3-os többséggel minden eszközük és felhatalmazásuk megvan hogy komoly és határozott változások irányába, tettekkel kezdjék meg a munkát, amit elődeik - ők maguk is - elmulasztottak. Ehelyett mindenki a másikra mutogat, rasszista, vagy gyűlölködik. Komolyan mondom, nagyon szégyenlem magam. A külföldi barátaim azt mondják, soha azelőtt nem látszott ilyen rossz helynek kívülről kicsiny hazánk! Mondjam azt nekik hogy nem csak látszik?
Mikor jön már egy normális, kulturált, de határozott tenni akaró demokrata párt?

Sanyi 2011.04.27. 17:15:41

OMG! Szarul megy a gazdasag, mindenkinek kell cirkusz. Az angolok kirugjak a fel rendorseget, leepitik a haderot, ezert hazasodik a herceg.

Magyarorszagon ilyenbol nem lehet show-t csinalni, ezert postazzak az alkotmanyt (az volt a cirkusz eddig), most meg ez.

Csinaljatok inkabb gazdasagot, ne cirkuszt!

manager2008 2011.04.27. 17:24:14

@semmizse: A probléma baromi egyszerűen megoldható.
Építeni kell a kis közösségnek egy szép vadonatúj falut, minimalista design elemeket felhasználva, és megszervezve a későbbi népi falfestmények elkészítését, amit önállóan végezhetnek.
Legyen a faluban közösségi ház is ahol jókat lehet bulizni.
Szükséges egy élelmiszerbolt is ahol napi szükségletnek megfelelően lehet vételezni mindent amit egy TESCo árul. kb.
Legyen természetesen kp anyagi támogatás is, olcsó sör, video, kölcsönözhető filmek ládaszámra, és ingyen.
Járjon ki az orvos naponta, esetleg szakorvosi rendelő sem árt. A plusz szükségleteket minden hónapban fel kel mérni. A falu takarítását külső munkaerővel szükséges megoldani.
Tűzifát természetesen az erdőgazdaság szállítson be kamion számra.
Ha viszont valaki bárhol másutt elkövet törvénybeütköző cselekményt, azt egy másik ugyanilyen faluba kell áttelepíteni, ahonnan nem lehet kijönni.
Fogadjunk hogy ez a megvalósíthatatlanak tűnő elképzelés sokkal olcsóbb mint levezényelni 400 rendőrt, és napi sok milliós költséget felvállalni a semmiért, mert a dolog nem oldódik meg csak rosszabb lesz. A dolog költségeit vállalja fel az EU, USA, meg akárki.

regress 2011.04.27. 17:27:40

ezek az önjelölt lóbaszó terminátorok,miért nem enyingen edzenek?igy hiteltelenek

Tetroá 2011.04.27. 17:33:01

80 cigány ugrik 4 fehérre, rohadt rasszista magyarok mit sétálnak ott ahol nem kéne... Vagy lehet, hogy kiprovokálták ezt a tömeges gyilkossági kisérletet? Kedves blogger egy csőlátó idióta...

gipsz1234 2011.04.27. 17:43:21

Csak a törvényeket kellene betartatni. És ha ezek megsértése miatt a hazai cigányságot jóval nagyobb arányban kell elzárni mint a nem cigányokat akkor ezt meg kell tenni. A tartási költségeket meg fizesse a családjuk (Legalább részben.) Több börtönt kell építeni. Azzal meg már tényleg tele van sok ember hócipője hogy valahányszor cigányok elkövetnek valamilyen agresszív bűncselekményt, akkor megjelenik egy jogvédő és el akarja magyarázni miért hibás ebben a többségi társadalom.

semmizse 2011.04.27. 17:45:03

@Nazareus: köszi, nem kell, ismerem. Ajánlom figyelmedbe Watzlawick: Változás című művét.

Zb74 2011.04.27. 17:49:52

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint, a helyszíni térfigyelő kamera felvétele alapján azt közölte, hogy egy "mintegy 40-50 fős, kéziszerszámokkal felszerelt tömeg verekedett össze négy férfival, akik a cigánysor felé indultak. Az egy súlyos és két könnyű sérültet kórházba szállították. Egy további személyt is kórházba vittek, aki azonban nem ebben az összetűzésben sebesült meg."

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a kórházba vitt sérültekről készült felvételek tanúsága szerint az összetűzésben egyetlen cigány sem sebesült meg, akkor kissé nehéz komolyan venni a blogger bejegyzését és annak címét.

dzsi85 2011.04.27. 17:52:12

ez a blogbejegyzés... ez... nem találok szavakat...

"az állandóan cigánybűnözésről visongó viccmagyar horda" ez mi!? te szerencsétlen senkiházi... kívánom, hogy akár csak egy napig tapasztald meg, amit a vidéken élő magyaroknak kell a deviáns cigányok miatt! mindjárt nem lenne ekkora a pofád te féreg!

amúgy meg a cigánybűnözés szó ellen a magyarbűnözés kifejezéssel "érvelni" a legóvodásabb, szánalmasabb próbálkozás... a tényekkel nézzetek szembe, ti szerencsétlen fajvédők!

dzsi85 2011.04.27. 17:54:55

@Zb74: na ez az az információ, ami nem lesz hallható ma egy híradóban sem...

"tömegverekedés" mi!? szánalmas manipuláló senkiházi faszfejek... az ilyen úgy fel tud baszni... mi meg hétvégén nagymama temetésén azon elmélkedtünk a családi házban, mit kell magunkkal vinni pestre, mi az, amit át kell menteni rokonokhoz, mert a cigány csűrhe szokás szerint egy-két napon belül biztos betör majd...

azt mondja ez a fasz blogger, hogy nincs cigánybűnözés... beszarok...

Rowar Atkinson 2011.04.27. 17:55:26

Idióta poszt. A magyarellenes hőbörgésen kívül esetleg volna épkézláb ötleted a cigánykérdés megoldására?

semmizse 2011.04.27. 17:57:52

@newtehen: tévedés, ha úgy tűnt, hogy védem a romákat. Nem. Anno otthon durva nagy kertünk volt, egy nagy része epres, amit 15-20 éve rendszeresen dézsmáltak a svédek. Egyszer a szomszéd bácsi észrevette és rájuk szólt, de elküldték a jó k*** anyjába. Ha akkor ő betakarja őket egy szívlapáttal, a kézilabdás gyerek ma is élne. Hadd ne magyarázzam hogy kik voltak a szomszédaink.

Mr. Rustical 2011.04.27. 17:58:39

Csak gratulálni lehet a posztírónak a tisztánlátásához.
Ezek szerint, ha négy ember sétálgat az utcának nevezett közterületen, az már magyarbűnözés. Még szerencse, hogy a jó érzésű roma polgárok helyben agyon is verték az elvetemült bűnözőket.
Bizony nagy szégyen ez a magyarbűnözés, nem is tudom, miért nem költözik a tisztelt posztoló valamelyik közeli cigánysorra, ahol a roma nemzetiségű igaz magyarok megvédhetnék a magyarbűnözéstől. Ott nem kellene rettegve, álmatlanul hánykolódnia éjszakánként a szalmazsákon; ha motoszkálást hall, biztos lehet benne, hogy nem nácik zaklatják, csak a szomszéd Gazsi ugrott be összeszedni ezt-azt. Remlélhetőleg a laptopját is, s akkor legalább nem tudna ekkora marhaságokat kiposztolni a címlapra.

Külön gratula az indexnek, igen, ilyen posztokat kell címlapra tenni. Ebből lesz értelmes társadalmi párbeszéd, miegymás. Hajrá.

Az egész ügy leginkább Zámolyra emlékeztet, amikor az egész magyar baloldal Eszterházytól Hellerig mélyen benyalva köszönte meg Jospinnek, hogy menedékjogot adott egy lincselő, és gyilkosságért jogerősen elítélt csapatnak. Ezek azóta más bűncselekmények miatt jórészt francia börtönökben ülnek, és mindenki tudja, hogy az egész történet kitalált sérelmeken alapult, de a mérvadó "értelmiségnek" azóta is, mindig igaza van.
De említhetnénk Józsikát is, akit szamurájkarddal szúrtak meg a villamoson a nácik, és akit megint a teljes Gyurcsány-TGM tengely megvédett nagy harciassággal. Az, hogy a szurkáló is cigány volt, és hogy Józsika maga is köztörvényes, semmit se jelentett.
A jelen ügy kapcsán is borítékolható, hogy az Indextől a Spiegelig mély csend fogja övezni a filmfelvételeket, amelyeken majd látszik, hogy ki vert meg kit, és kik, hányan, kire, milyen eszközökkel támadtak a "magyarbűnözés" keretében.

Sajnos ismét csak az látszik, hogy az ún. "baloldallal" nincs miről beszélni. A legalapvetőbb ténykérdésekben sem lehet veletek egyetérteni(pl. ki vert meg kit a mellékelt filmfelvételen, érvényes-e a jogarős bírói ítélet az elítélt etnikai tartozásától függetlenül, stb.). Azért nem, met a valóság még csak érintőlegesen sem érdekel titeket, kizárólag a saját agyszüleményeitek teremtette világban éltek.

semmizse 2011.04.27. 17:59:07

@l.x.: azzal majd kezd az az 5%.

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.27. 18:04:18

"Gyurcsány Ferenc a pénzt evakuálásra, szállításra, átmeneti szállásra ajánlotta fel"
nol.hu/belfold/gyurcsany_egymillio_forintot_ajanlott_fel_a_gyongyospatai_romak_segitesere

az evakuálás és a szállítás pontosan milyen desztinációt jelent? mert ha országhatáron túlra, akkor kisebb-nagyobb összegekkel pár százezren szerintem még csatlakoznának a nemes ügyhöz...

Hiller Józsué 2011.04.27. 18:08:35

Az összes ilyen blog író kegyetlenül meg fog fizetni egyszer azért amiért így hülyítik az embereket, az indexel együtt, ami 1 napig rémhírkeltő bűncselekményt valósított meg azzal, hogy azt hazudta, hogy a cigányokat kimenekítik. Jó ilyen totál képzavaros hülyének lenni? Mennek a becsületes dolgos cigányokat megrémíteni az ordas nácik, hiszen ott lent béke, közbiztonság és rendőrök vannak? Mindezt saját pénzből, mert nincs jobb dolguk? Másokban rémületet kelt a normál katonai egyenruha magánterületen? Titeket úgy használ Gyurcsány mint más a kotont, vagy elhiszitek, hogy megvártáka az üdülni menekülő cigányok a kamerát és ott szálltak be előtte?

Fatal Error! System Halted! 2011.04.27. 18:08:53

Nos lehet, hogy a cigány egy métely, rák, mely megmérgezi a magyar nemzettestet, aljas módon idegen nációként.

De az elszomorítóbb, amikor a magyarok, bocsánat A Magyarok teszik ugyanezt. Csak nem veszik észre.

Senkifia 2011.04.27. 18:10:56

@dark future: ja. lehetőleg csak odaútra legyen elég a pénz...sokan támogatnák....
de ők biztos mind nácik lesznek. pont mint az olasz állam,aki táborokba zárta és nyilvántartásba vette az ott munkálkodó cigányokat. Meg Spanyolország,ahol KRESZ táblák figyelmeztetnek a vándor kisebbségiekre. Vagy a demokrata Franciaország,aki rövidre zárva a cirkusz,megfogta,és kitoloncolta a kedves bevándoroltjait :)

Senkifia 2011.04.27. 18:16:16

amúgy ha valaki eddig megvédte volna az állampolgárokat a bűnözőktől,és a nyugdíjas falusi néni nem kéne váltásokba aludjon a bácsival,hátha akkor nem törnek be hozzájuk, verik agyon , vagy csak össze,és rabolják ki,ha ég a villany, akkor sehol nem lennének sem nemzetmentők, se véderők, se jobbikok. Csak erről valahogy minden kedves ballib blogger elfelejt megemlékezni. Az okozatot gyapáljuk,miközben az ide vezető okok százairól és súlyosságáról szépen szem-lehunyva egy büdös szót nem szólunk. Csak mentse meg valaki Magyarországot a magyaroktól végre, Me' ezek eszméletlenek, polgárőrségeket szerveznek a saját falujukba, mert megunták a félelemben élést...
A sok suttyó náci öreg vidéki,komolyan...

l.x. 2011.04.27. 18:19:13

@semmizse: Aha, akkor ez már egy program.

Azt direkte meg se kérdem, hány kihasználatlan cigányiskolát kell még nyitni, hány direkte cigányoknak létrehozott, de betöltetlen rendőri állást kell még meghirdetni ahhoz, hogy a 5% kezdhessen valamit a 95%-kal.
A mikor jobban érdekelne, ha nem volna véges a Nap élete.

Martian (törölt) 2011.04.27. 18:19:46

Ha már hozzányúltak a BTK-hoz, kíváncsian várom, hogy mikor lesznek külön (súlyosbítóan) minősített esetek a családi-rokoni bűnszövetségben elkövetett bűncselekmények.

l.x. 2011.04.27. 18:22:46

@Senkifia: "e' ezek eszméletlenek, polgárőrségeket szerveznek a saját falujukba, mert megunták a félelemben élést... "

Az haggyán. de aláírnak, hogy maradjon a véderő, a szegény cigány meg rettegjen a paraszt öregje helyett - amelyik amúgy is a félelemre van tenyésztve -, ahelyett, hogy nyugodtan kirabolhatná, ahogy normális.

Senkifia 2011.04.27. 18:26:12

@kamuszutra: :) az a "13" éves szegín cigánygyerek(akit a tömegverekedésben(!!!) valaki szájon kapott.tudod,ahol 80-120 cigány vert félholtra 4 nemcigányt...mondom négyet) álljon a fiad mellé,mint a kollégámé mellé, a minap,és ígérjen neki nyakonszúrást a villamoson,ha nem adja át az értékeit. Utána gyere majd vissza kommentelni... Mert olyan jóarcú volt a gyerek is(aki annyira gyerek,mint Pata Jauzsika volt,ha emlékszel), az anyja is,meg a maffiózó kopasz cigány a korház előtt,aki a140 kilójával és a lesütött szemével nyilatkozta,hogy ők itt áldozatok...majdnem elhittem. Csak este ne jöjjön egyik se a hátam mögött,mert feljelentést teszek garázdaság miatt,mivel kimondottan félelemkeltő külsejük van...

l.x. 2011.04.27. 18:26:45

Néhányan kívánták, hogy a rendőrség és a kormány valljon színt, döntse el, hová áll. Megtörtént. Nem okoz meglepetést.

"A gyöngyöspatai verekedés miatt a kormánytöbbség szigorítaná a Btk-t. Aki felhatalmazás nélkül, másokban riadalmat keltve akarja a közrendet fenntartani, börtönnel lenne sújtható. A módosításról már hétfőn dönthet az Országgyűlés."

Mohamed 2011.04.27. 18:26:51

Magyar veszély ??!!
A szerkesztő nyíltan magyar ellenes hiszen nemzetünk számára kirekesztő hangvételű címmel írt cikket
legelő őse
így van a probléma óriási
A velünk élő legnagyobb kissebbség akik magyar állampolgárok(bár ilyen irányú kötelezettségeiknek nem tesznek eleget)olyan szintre süllyedtek hogy az nem felel meg az együt élés szabályainak nos erről leginkább az illető ikssebség tehet hiszen a portát rendben tartani nem nagy meló a kapához nem kell iskola na egy világrengető ötlet az együttélés javítására meg mondjuk ne kerülje a munkát mert azt bizony kerüli messzebre mint a betyárt hidd el jól tudom dolgoztam ilyenekkel és hamar kihullotak másrészt a mindenkori kormány is hibás hiszen nem lépett fel ellenük elég keményen sőt érdekében áll a cigánybűnözés fenntartása
a jobbik az egyetlen párt aminek egyáltalán kidolgozott megoldása van erre a problémára lehet hogy szőrnyű de hát erre mondják azt hogy kutya harapást szőrivel mert ez az ország
gazdaságilag társadalmilag politikailag oda süllyedt a tétova cselekvés nélküli életvitel és a bűnözés miatt hogy azt a luxust már nem engedheti meg hogy szépen gyengéden símogatva a jogokat betartva demokratikusan lokalizálja a problémát ez most már nem lenne elég tetszik vagy sem de most már ezek helyett csak a pallóssal lehet rendet tenni és ezt egyenlőre csak a jobbik hajlandó fel ismerni fel fogni de a tobbi a kormánnyal egyetemben nem hajlandó a homokból kihúzni a fejét és ne adj a külföldi barátaid véleményére hidd el náluk is van probléma a bevándorlókkal csak nem mondják meg mert a hidegháborúból örökölt nagy és demokratikus mindenre békés választ adó nyugat álarca mögé bújva próbálja eljátszani a modern embert holott problémák vannak ott is ezért és az előbbiek miatt ne majmold a nyugatot nem kell koslatni utánuk náluk se folyik méz a csapból.

Közepes 2011.04.27. 18:34:35

A cigánykérdés megértéséhez csak körbe kell nézni más országokban ha ott minden rendben van velük akkor tényleg Magyarország a hibás. De ha nem akkor lámpavasra a cigánymosdatókkal,mert nélkülük már rég rend lenne.

l.x. 2011.04.27. 18:35:00

@l.x.: "gyöngyöspatai verekedés"

Szijjártónak és bűntsainak általában lófaszaseggébe, de ezért halmozottan.

gavidu 2011.04.27. 18:35:30

Én úgy látom, hogy itt ZSIDÓ VESZÉLY van!
Más országokban lámpavasra húznák az ilyen nemzetellenes habzószájú metszett pöcsű firkászokat.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.27. 18:36:51

@szudajev: kidolgozott megoldása van a Jobbiknak? Mi? Masírozgatás, minden roma vegzálása a faluban, miközben a bűnözők közelébe sem mennek? A kettős kordonnal ellátott közrendvédelmi telepre deportálás - magyarul gettó? Ez a megoldás? Minden roma egy kalap alá vétele a bűnöző romákkal - ez a megoldás? Miközben persze kiemelik a dolgozó romákkal nincsen semmi bajuk, de azért ha a nem a parlamentben beszélnek, akkor más a helyzet. Nem vagyunk hülyék. Tényleg komoly a probléma, és tényleg visszataszító hogy nem tesz semmit a politika évtizedek óta, és az is hogy a kisebb ellenzéki pártok ezen keresztül próbálnak meg érvényesülni, de ettől még a nácizmusba való sodródás a legrosszabb út. Csak mélyíti a problémát, nem megoldja. Ez a baj! Sőt, most már elértük, hogy nem is lehet beszélni már ilyen tematika nélkül erről a problémáról. Ez legalább olyan rossz, mint amibe az SZDSZ beleszorította a problémát annak idején. Mi jöhet még?

semmizse 2011.04.27. 18:37:42

@l.x.: Kiváló kozmológusok garantálják, hogy a Nap cca 5 milliárd év múlva fog csak akkorára felfúvódni, hogy az közvetlen veszélyt jelentsen a földi életre.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.27. 18:38:38

@gavidu: gratulálok, lehet fokozni a hülyeséget, az bizonyos.. hogy jönnek ide a zsidók, de tényleg. A Fidesznek mindenről Gyurcsány jut eszébe, nektek még a cigányokról is a zsidók stb. Teljesen értelmetlen így. A lehetséges megoldásoktól csak távolodunk!

l.x. 2011.04.27. 18:41:43

@semmizse: Én is 4.5M körüli értékről tudok. A cigányok civilizálódása picit későbbre volna tehető.

semmizse 2011.04.27. 18:46:55

@l.x.: ebben a kérdésben nem segíthetek.

l.x. 2011.04.27. 18:49:49

@Legelő Őse: Elég agyzsibbasztó, az nem kérdés. De monnyuk az nem sokat segít a dolgon, hogy időről időre kötelességének érzi egy-egy zsidó értelmiségi, hogy szóban (együtt azért nem élne közöttük egy percig sem) sorsközösséget vállaljon olyan hétpróbásokkal, akiktől személyes okok és a hitközösség érdekei miatt is messze tanácsolná a csodarabbi.

A két réteg között a holokauszton kívül a világon semmi egyéb közös nincs, oszt ezért képes a mindenhol beilleszkedő az antiszociálist átölelve a pöcegödör mélyére merülni.

Mohamed 2011.04.27. 18:55:59

Legelő őse
a cigányok túlnyomó többsége bűnözésből él ha az újság író megkérdezi a purdét hogy mi a terve a jövőre nézve azt mondja majd a börtönben kemény lesz ez az elmúlt 20év teljes csődjét mutatja a cigányok felzárkóztatásának
ha ez ellen a gettó a megoldás és a vegzálás akkor ezt kell kíméletlenül véghez vinni.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.27. 18:59:08

@l.x.: egyrészt nem értem hogy honnan tudod, de legfőképp hogy mennyiben számít hogy aki a véleményét elmondja az zsidó, örmény, kun, vagy éppen hottentotta. Az számít, amit mond nem? Nem kell vele egyetérteni, sőt viattkozni is lehet, érdemes is, érvekkel stb. A zsidózás szerintem sehova sem vezet.
Ez a leköltözés, velük együtt lakás pedig mérhetetlenül unalmas. Sajnos mindenki tudjam érzi hogy mekkora a probléma. A rá adott válaszok viszont rettenetesek. Ha ezt kikéri magának egy normális magyar ember, akkor rögtön zsidó, és belvárosi értelmiségi, és költözzön vidékre a putri mellé? De miért? Teljesen értelmetlen. A probléma attól nem volna kevésbé rettenetes, de a megoldás akkor sem a gyűlölködés, erőszak, gettósítás stb. Határozott fellépés és megoldások kellenének, de ezt nem holmi pincérruhás nemzetvédőktől, hanem a rendőrség, és a szociális intézményrendszer, valami komoly, következetes stratégia, amely legalább a jövő reményét adja a változásnak. Ez csak tovább eszkalálja a bajt, mert a legegyszerűbb párbeszédet is lealjasítja szimpla rasszista gyűlölködésre. Rettenetes. Ami ennél is borzasztóbb, hogy ezt a politika kihasználja hangulatkeltésre, és saját ötlettelenségükben csak egymásra mutogatnak. Szánalom!

l.x. 2011.04.27. 19:05:08

@Legelő Őse: Félre vagyok értve: sosem kértem számon senki származását, csupán pillanatképet adtam arról, hogy akinek ez számít, időről időre tápot kap.

A leköltözés elvárása viszont lehet, hogy unalmas, ahogy unalmas az absztinencia víz prédikálása esetén, de jogos. Még az Aranyszabályból is levezethető, ami végképp liberlákonform.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.27. 19:06:09

@szudajev: de komolyan - minden normális ember látja, hogy mióta vidéken nincs munka, nincsenek mezőgazdaságban, vagy iparban, könnyűiparban stb nagy foglalkoztatók, azóta nincs munkájuk a romáknak. Végzettségük nincs, a gyermekek nem szocializálódnak rendesen. Mivel romák, sehova nem veszik fel őket. Éhen halni nem fognak, ebben biztos lehetsz. Nem felmentem őket, csak tényként fogalmazom meg, ami történik. Akkor minden másodikat börtönbe fogsz zárni? Az jobb?
Szerintem sem a gettó, sem az állandó vegzálástól nem lesz munkájuk, a gyermekek egy elzárt gettóban ugyanúgy nem tudnak normális életre szocializálódni.
Így nem mehet tovább, valamit tenni kell. Sajnos azonban a kormány egy tehetetlen társaság, csak saját megukkal vannak elfoglalva. Szerintük az LMP a hibás. Érted? Komolyan beszarás. Kit érdekel az LMP? CSelekedjenek, kommunikáljanak, és tervezzenek, hogy ez nem forduljon elő újra és újra. Beszéljenek az emberekkel, hogy mi az álláspont. De jelenleg csak egyre rosszabb lesz. Itt pénzbírsággal büntetik a hajléktalanokat, a közmunkát pedig 4 órássá teszik. Ettől csak még rosszabb lesz.... Komolyan kéne venni már ezt, és hagyni ezt a náci tempót, ugyanúgy a piszi faszolást is mert belerokkan az ország....

Tananarive 2011.04.27. 19:07:58

Ovisok közületek senki sem nőtt fel Angyalföldön? Tripolisz és környéke nem ismert? Gyengék vagytok

l.x. 2011.04.27. 19:16:58

@Legelő Őse: "Végzettségük nincs, a gyermekek nem szocializálódnak rendesen."

Ez minden baj gyökere, és úgy írod le, mint történést. Nem, ez nem történik, ezt _ők csinálták_, amikor nem mentek iskolába és _ők csinálják_, amikor a pulyát se zavarják el oda. Mit lehet még itt kezdeni azon kívül, amit Mária Terézia elrendelt az így viselkedő jobbágy ellen, hogyaszongya deresre húzod?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.27. 19:35:43

@l.x.: ők csinálják? Ebben nagyon nem értünk egyet. Ha te egy putriban nevelkedtél volna, ahol az erősebb, agresszívabb társad érvényesül, ahol a szüleid sosem meséltek volna az iskoláról, ahol senkitől sem láttad azt hogy dolgozni megy, akkor te amikor felnősz, a gyermekeidet iskolába küldöd? Viccen kívül, azt sem tudod mi az. Lehetne rád ezét haragudni, de az megoldja a problémát? sztem nem..

Mohamed 2011.04.27. 19:45:19

legelő őse
végzettségük nincs gyerekek nem szocializálódnak ha gettóba zárjuk őket nem mennek iskolába.
Nos most se mennek iskolába ha mennek és ott megkérdezi a tanárnő hogy a hekla forrópontos vagy kalderakúpos vulkán arra az a válasz hogy bazd meg az anyád ennek az eredménye az hogy haza fele kirabolja zsarolja a vaságyastól 20kiló sakszakkörös gyereket.így végzettségük sem lesz és nem szocializálódik pedig most JOBB ESÉLYE VAN TANULNI MINT A GETTÓBAN és igen ha kell bezárnám őket de nem felététlenül börtönbe hanem jellemkorrekciós munka börtönbe(nem náci munka tábor USA-ban ruszkiknál ukránoknál jól működik)ugyanis ha vasuti talpfát fektet vagy vörösiszapot takarít esetleg gátat épít akkor tényleg lesz munkája.és talán szocializálódik is a munka révén.

l.x. 2011.04.27. 20:12:31

@Legelő Őse: "ahol a szüleid sosem meséltek volna az iskoláró"

>20 éve történt a rendszerváltás, azóta felnőtt egy generáció nemcigányéknál, és azt is diplomáig nyomtak, akit nem is kellett volna, és a világon sehol nem is kapna diplomát, és felnőtt másfél generáció cigányéknál, de az idő náluk mintha megállt volna. Juszt sem tanulnak, juszt sem felejtenek.

A dolog személyes részére: szoba-konyhás lakásban nőttem fel egy faluban, 40 km-re Bp-től, a falu Dankó utcájában - igen, ez azt jelenti, hogy előttünk, mögöttünk cigányok -, és amikor nem volt kedvem leckét írni, mindket egyedül nevelő, 8 osztályt végzett, betanított munkás Édesanyámtól kaptam olyan fülest, hogy rögtön megjött. Ő valahogy már a szocializmusban tudta, hogy a tanulást elősegítő pofonokon kívül mást úgyse tud adni. Mi van ezen olyan momentum, amihez sváb anya kell, és amire cigány anya nem lehet képes?

Egyébként - közeledem a 4. X-hez - abból a Dankó utcából a mai napig nem került ki diplomás, pedig számos háznál a halmozottan hátrányos helyzet a miénk közelében sem volt, és ma sincs. Aki nekem azt mondja, hogy nem elsősorban szülői elszánás kérdése, az meghazudtolja az egész gyerekkoromat.

Rowar Atkinson 2011.04.27. 20:28:13

Idézet az Index-es Földes András „Hogyan kerül Pintér Sándor a cigánysorra?” című cikkéből:

"Sehol, értsd egyetlen Gárda/Szebb Jövőért polgárőrök/Véderő/csendőrség által hiszterizált településen sem találkoztunk olyan nem cigánnyal, aki ne azt mondta volna: a cigányokkal nem lehet együtt élni, ha nem lennének, jobb lenne Magyarországnak."

No comment.

rianna 2011.04.27. 20:29:39

címlap, sejehaj:)
Amúgy most az egyszer nem értek veled egyet. Az emberek elkeseredettek, a terményeiket szétlopják, az öregeket megverik, stb.stb. és az állam, a rendőrség, senki sem tesz semmit. Nyilván nem a hőzöngést és a masírozgatást támogatom, de a bűntetteket meg kell büntetni, minden oldalon. Hogy ne legyek félreérthető, ez az állam különböző szerveinek a feladata.

nullanullahét 2011.04.27. 21:35:24

"A tájékoztatás szerint mintegy 40-50 fős, kéziszerszámokkal felszerelt tömeg verekedett össze négy férfival, akik a cigánysor felé indultak."

Korrektül, csak úgy cigány módra.

Magyar veszély, mi?
süti beállítások módosítása