Blogosz

MESE NINCS.

Gagyi közlemény, gagyi emberekről

2017. június 29. 17:14 - BlogoszEditor

Hihetetlen is, hogy ez van. Meg nem hihetetlen is, mivel én is szeretem az ilyesmiket. Remélem, a sajtóosztályon szándékosan követték ezt el, mert akkor jól szórakoztak. :) De ha nem szándékos volt, akkor jön be az, hogy hihetetlen.

Szóval az van, hogy ezt a közleményt ada ki ma a Hargita Megyei Tanács sajtószolgálata. Ezt a gagyi közleményt. Gagyi emberekről. Amely sokkal hosszabb, de csak az ide illő részeket idézem. Mindannyiunk (le)épülésére. :) 

"Bukarestben kérik a medveprobléma orvoslását

Gagyban tartott soros ülést Hargita Megye Tanácsa

Vonuljanak minél többen július 5-én Bukarestbe a környezetvédelmi miniszterhez meghallgatásra, ha addig nem hoz a medveproblémára megoldást jelentő rendelkezést, fordult felhívással a jelenlevőkhöz Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a megyei tanács június 29-i kihelyezett ülésén Gagyban."

(...)

"A kihelyezett tanácsülést a felújított kultúrotthonban tartották" (óó, azért ide is be lehetett volna szúrni, hogy "a felújított gagyi kultúrotthonban" - az én megjegyzésem) ",amely nevét Bán József tanítóról kapta".

(...)

És most jöjjön maga a hihetetlen, a tökéletes, a csúcspont, a totális igazság szofisztikált kimondása, szintén a hivatalos közleményből. TÁDÁÁÁM:

 

"– A gagyi embereket, akik hitükben erősek, egy emberként dolgoznak a közösség problémáinak megoldásán, érdemes segíteni és jó velük együtt dolgozni – mondta Borboly Csaba."

(...)

Gagy, 2017. június 29.

Ó, igen, de szép is ez, de igazat szólt az RMDSZ-es tanácselnök úr: pontosan a gagyi emberekkel dolgoznak ők, őket segítik, és jó nekik gagyi emberekkel együtt dolgozni. Mindezt eddig is tudtuk. De immár közleményben is vállalták. Óriási előrelépés, a kis lépések politikájának topogóitól. Bár nem is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr8812628647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.11. 05:40:46

Borboly (Baraboly) Csabánál van e mérgezőbb növényi eredetű kártevő? Mivel pusztítják az Erdélyi magyart? Narkóval! Délvidékit? Kaszával! Mi a felvidéki? Csáki szalmája! Saját vicc 1990
süti beállítások módosítása