Blogosz

MESE NINCS.

Végre megjelentek már a vagányak is

2020. április 09. 20:18 - BlogoszEditor

Vártam is már, mikor éreznek rá, hogy ez is jó üzlet. És tényleg eléggé guccsi alkotásokat is ki lehet hozni belőle. Mondjuk elég sokat kellett várnom, hónapokat. De mivel épp meghosszabbították az országban a kijárási szigorításokat, a jelek szerint még nem cseng le az eddigi leglázasabb vírusidény, úgyhogy némi pénzt is ki tudnak hozni még belőle, jó ötletekkel.

A maszkokról van szó persze, meg arról, hogy azok ideális felületek dizájnok, szövegek, egyéb megoldások hordozására. Kezdenek is megjelenni tehát. Eddig ez a legjobb, amit láttam. Bár vannak már olyanok is, amelyeken szmájlik láthatóak, meg kiszúrtam már mesefigurás próbálkozást is. Ám eddig ez a legügyesebb. És ahogy sejtettem, netről van, megkérdeztem az ismeretlen viselőjét, és webshopban vette. (Ez áll rajta: "Az üzletbe megyek".)

vhbbhhh.jpg

Igaz, hogy az ilyenek nem igazán nyújtanak védelmet a vírus ellen, de ezeknek nem is ez a lényege, hanem az, hogy kúl cuccok. Dizájnelemek. Divatcikkek. Kiegészítők. (Ezeken kívül mostanság van például egy csomó olyan maszk, amely csak sima, és amelyeket mindenféle olyan cég gyárt, amelyik hirtelen ilyesmire állt át védelmet azok a maszkok sem nyújtanak, de még csak nem is vagányak.)

Amúgy gondoljunk bele: messze az új koronavírus megjelenése előtt, már évek óta hordtak mindenféle arcmaszkokat egyesek, mindenféle kitűnő szabásúakat, díszítésűeket. Csak úgy, a menőség miatt. És menő is. Vannak vagesz fiúmaszkok, cukker lánymaszkok, meg szuper uniszexek is. A mostani vírus-dolog csak extra ehhez a vonulathoz. És most nem a mindenféle arcmaszkokra gondolok, mert az egy más vonulat, hanem a csak a szájat és orrot takaró maszkokra. Aki esetleg nincs képben, annak itt van mondjuk ez a link, vagy épp ez itt, hogy hirtelen csak két példát mutassak.

Szóval erről beszéltem: szuperek az ilyen jófejségek mindenben, még az ilyesmiben is. Tehát ennek a nagy divatnak (mert divat is, igen) az idején sokkal több humoros, meg dizájnos maszk kellene és azt hiszem, lesz is, meg van is már.

Mondjuk akkor már ezzel kívánok kellemes húsvétot és örömteli karantént minden drága olvasónak. Vagy ötvözve az ünnepet és a helyzetet boldog nyúlketrecet.

Ja, és tényleg véletlen egybeesés, hogy épp ma kaptam ígéretet egy viszonylag jó maszkra, külföldről. De mivel a posta nagyon lassú ezekben a hetekben, most azért szurkolhatok, hogy tartson még ez a vírusveszély. Vagy nem, mivel épp az előbb szögeztem le, hogy nem is feltétlenül van közük a jobb maszkoknak a vírushoz. Oké, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr3915601068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása