Blogosz

MESE NINCS.

"Ciocu' mic" & harcos pet a pet shopnál! VIDEÓ

2021. március 09. 07:43 - BlogoszEditor

Két különböző helyszínen készültek e drámai képsorok, ám ugyanazon a napon rögzítettem azokat, bár egymástól függetlenül.

A "ciocul mic" románul azt jelenti "pofád lapos", de szó szerint véve azt, hogy "kis csőr". Épp e kettősség miatt kapta egy húsüzletlánc is a Ciocu' Mic nevet. És lám, ma megértettem, mi a helyzet ezzel a kis csőrrel... És ha belegondolsz, hogy ezekből a kis csőrűekből vannak a készítményeik is... Ja, nem.

A másik eseménysorozathoz magyarázat sem szükséges, magáért beszél. Háttérinfók viszont vannak. Például az, hogy az akcióban látható terrorista a kisállat-kereskedés tulajdonosáé, és az üzletben lakik. Az elkövető további érdekessége, hogy végül egy kiszemelt áldozatot sem kapott el, sőt, a környékbeliek szerint máskor sem szokott, csak néha így elhülyéskedik velük. Egyébként a tulaj eteti, szintén házikedvencekként a potenciális áldozatok tömegét is, és megsúgta, hogy emiatt viszont a tömbház lakói már dühösek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr7416454780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása