Blogosz

MESE NINCS.

Már a közös, belső számvetésüket is akadályozza a fejünkre növő abszurd

2022. július 19. 22:42 - BlogoszEditor

Az eddig is világos volt, hogy a különféle összeesküvéselméletekben hívők nemcsak saját maguk számára ostobák, hanem mindannyiunkat rossz irányba rántanak, lefelé visznek.

Ennek legrelevánsabb példája az, hogy ugye ők is szavazhatnak. Nem véletlen, hogy célzottan nekik is üzengetnek már pártok mindenféle hülyeségeket. Vagyis a hülyeség kezd tényezővé válni, miattuk. Az abszurdum kezd a valóság részévé válni, általuk. Tehát a konteósok igenis aktívan kártékonyak.

Na, de azt, azt, az agyamon át-átfutó gondolatot még én is túlzásnak véltem, hogy már a romániai népszámlálás is többek között azért haladna rosszul, mert az ilyen emberek nem engedik be a számlálóbiztost, nem hajlandóak a kérdésekre válaszolni, adatokat megosztani, mert mindenféle őrültséget képzelnek arról, hogy mi történik az infókkal. Nos, nem volt igazam, ugyanis ez sem túlzás: most hallottam egy összeállítást a bukaresti közszolgálati rádióban arról, hogy más okok mellett azért is rosszul áll a népszámlálás, mert számos településen vannak olyanok, akik elzárkóznak az egésztől, ugyanis szerintük a háttérhatalomhoz kerülnek az adataik. Mert ez az amúgy nem létező háttérhatalom annyira amatőr, hogy az adatokat egyenesen a célszemélytől kérdezi meg, más úton nem is tudná megszerezni, ráadásul abszolút nem feltűnő módon külön országos adatgyűjtést szervez ehhez, amit népszámlálásnak nevez.

Ú, ha belegondolunk, hogy néhány évvel ezelőtt azért még jelentősen kisebb súlyú volt a konteósok csoportja, inkább nevettünk az egészen - most pedig már mindenféle óvodás szintű baromságnak van külön tábora, amely felnőttekből áll... És ennek a megerősödéséhez legutóbb nagyon hozzájárult az oltásellenes butusok és a vírustagadó szegénykék összes összeesküvéselmélete is.

Pedig nemrégiben még ez utóbbiak is csak jóval kevesebben voltak, itt motyogták a zöldségeiket a környékünkön, de nem vettük őket komolyan - most pedig már megsokasodva és egyre hisztisebben rombolják körülöttünk a világot, mindannyiunk világát. Tessék: már a népszámlálás esetében is. És ez csak egyetlen újabb példa a károkozásukra, a sok közül.

Ebben az időszakban az ostobaság kezdi egyenrangúnak érezni magát a nem ostobasággal, a hülyeség egyre jobban elszemtelenedik, sőt, néha már kioktató modorú is mer lenni, a tudatlanság helyet követel magának az asztalnál, aztán még bele is kotyog mindenbe. És az ilyen folyamatok, ha túl messzire mennek, nem egyszerűen visszafordíthatóak, sőt, mindenképp nyomot hagynak, mindenképp rossz felé befolyásolnak mindent. Márpedig jelenleg immár itt tartunk: egészen konkrétan ez történik, egészen konkrétan történik ez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr6117886891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása