Blogosz

MESE NINCS.

Utolsó kommentek:

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2019.05.21. 22:26:04

@Weißkopf: Mint a posztban is olvashatod, ha az idézett fél mondatnál tovább mentél, igen, megeshet, de ennek ellenére csak ők maradtak vállalható opciónak.

Bejegyzés: "Ezúttal szavazni fogok." De mire szavazzunk? És mi van egyáltalán? Válaszok a fő kérdésekre, közérthetően

Weißkopf 2019.05.21. 20:35:36

"még látható módon nem mocskosak" (mármint a 2020 USR PLUS pártszövetség). Még nem azok. Majd ha hatalomra kerülnek, azok lesznek. A politika már csak ilyen.

Bejegyzés: "Ezúttal szavazni fogok." De mire szavazzunk? És mi van egyáltalán? Válaszok a fő kérdésekre, közérthetően

Muie Orbán 2019.05.21. 18:34:57

Nagyon jó poszt.

" az RMDSZ már sok éve nem más, mint a magyar PSD"

Ahogy a napokban nyilatkozta Malin Bot független újságíró: UDMR este magyar PSD, vagyis az RMDSZ a magyar PSD. Szégyen az erdélyi orbánista csicska pártnak, amely a román posztkommunista maffiát (ciuma rosie) támogatja. Végül is, ez várható volt, hogy a fideszes bűnözők a PSD liberál-bolsevik bűnözőket támogatják.

Bejegyzés: "Ezúttal szavazni fogok." De mire szavazzunk? És mi van egyáltalán? Válaszok a fő kérdésekre, közérthetően

Fredddy 2019.02.04. 22:32:24

Az Imperiál paprika gondolom, nem sokkal ezután az Angolpark sorsára jutott.
www.youtube.com/watch?v=zrUSNIsvGNQ

Bejegyzés: Trágya ingyen

Lisbette 2019.02.03. 17:19:47

Érdekes, hogy a pomada Mirela reklámban külömböző jelenik meg és nem különböző. Ilyen reklámok után el tudom képzelni, hogy mindenki Imperiál paprikát vett, azt viszont már nehezebben, hogy tolongtak volna az emberek a Slova olvasótermébe, az összes Pártkiadványokat ingyen elolvasni. :)

Bejegyzés: Trágya ingyen

Lisbette 2018.12.12. 09:06:30

Lehet, hogy imádkozik (mihamarabb legyen vége az ünnepnek). De az is lehet, hogy ez egy munkamániás Télapó, akit kikötöttek, hogy ne vigye túlzásba az éjszakázást, mert láthatóan már ő sem a régi, nem bírja szusszal. :)

Bejegyzés: Jesszusmária!

Viola Odorata 2018.11.25. 06:47:57

Kedves Blogger! Most találtam a blogodra - és mint volt nagyváradi, olyan érdekesen távoli és mégis ismerős minden. A bejegyzéssel kapcsolatosan, hasonló gondolataim voltak amikor két éve a Salgótarjáni úti zsidó temetőben jártunk. Van ebben az enyészetben valami mélyen megrendítő és mégis nyugalmas. Különösen a sírfeliratok, ahol nem egyszerűen csak született-meghalt szerepel, hanem egy tömör életpályát is megörökítettek. Kedvencem az a felírat volt, amelyen ennyi állt: "Jó ember volt!"

Bejegyzés: Dupla – sőt, tripla – pusztulás

Lisbette 2018.11.13. 11:27:15

Olvastam dr. Nyiszli Miklós "Orvos voltam Auschwitzban" című könyvét, szégyellem, de nem tudtam, hogy a szerző az itteni temetőben nyugszik, furcsa volt látni a sírkövét. Már ami még látszik, mert rengeteg a gaz, az enyészet az úr és nemcsak azért, mert elhaltak vagy kivándoroltak azok, akik gondozhatnák a sírokat. Mások is felvállalhatnák ezt, tehetnének a temetőért, hiszen ezek az emberek, akik ott nyugszanak, valamikor sokat tettek Nagyváradért.

Bejegyzés: Dupla – sőt, tripla – pusztulás

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2018.11.04. 16:49:14

@David Weisberger: És aki nem? Arról nem beszélve, hogy miféle gondolkodás az, hogy aki kivándorol, az menekül meg...

Bejegyzés: Dupla – sőt, tripla – pusztulás

David Weisberger 2018.11.04. 12:23:18

Tulsagosan elegseges ez is, de csak dupla pusztulas, mert aki kivandorolt Izraelbe az meglett mentve!

Bejegyzés: Dupla – sőt, tripla – pusztulás

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2018.10.25. 13:26:56

@ételizésítő: Részemről semmiféle baromság nincs (mondjuk te viszont képtelen voltál rámutatni, akár csak annyira is, hogy mit vélsz annak, ehelyett csak itt hőzöngsz, és beszélsz üresbe), sőt, konkrétan jeleztem is: teljesen más a lecsapolás, és más a tudatos lopás, ami még korrupcióval és környezetkárosítással is jár. Itt ez utóbbi van. Évekig harcoltak ellene mindenféle szervezetek, eredménytelenül. Ez egy hosszú és szövevényes történet - nem pedig valamiféle érthetetlen hátterű, idétlen viccelődés és ok nélküli pattogás, amit te bemutatsz itt.

Bejegyzés: A halott zóna

ételizésítő 2018.10.25. 05:26:26

@BlogoszEditor:
Gondoltam, valamivel csak fel kéne hívni a figyelmedet rá, mekkora baromságokat firkálsz össze.

Bejegyzés: A halott zóna

Gonosz Thorpe 2018.10.23. 11:18:16

@BlogoszEditor: A termálvíz rablógazdálkodás Kárpát-medencei léptékben kb. 50 éve tart. A vízszintek azóta süllyednek. Ennél a tónál a közelben kiépített újkeletű lopások csak rátettek egy lapáttal a regionális folyamatokra.

Bejegyzés: A halott zóna

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2018.10.23. 11:14:25

@Rhitana: Ilyesmiről jelenleg nincs szó. Illetve a tündérrózsás rezervátum megmentéséért már évek óta vannak ilyen-olyan kezdeményezések, akciók, de ameddig a termálvíz lopása megy, addig esély sincs erre, és utána is kevés. Épp beszéltem az egyik szakemberrel, aki elmondta, hogy a flórát esetleg még vissza tudnák telepíteni, ha egyáltalán a környezet visszaállna, tehát ha lenne hova, a fauna, a kihalt specifikus állatfajok visszatelepítése szinte lehetetlen. Ami pedig a környék többi részét illeti, a létesítményeket, az más történet, ott a gazdaság szólhat csak bele, ha valaki be akarna fektetni. Egyelőre ilyen itt nincs. És a tulajdonjog sem teljesen világos e területen, tehát csak úgy felújítani, bontani, építeni sem lehet.

Bejegyzés: A halott zóna

Rhitana 2018.10.23. 08:41:04

Ezt nagyon szomorú volt látni..esetleg hallottál valamit arról, hogy van-e bármilyen mód a hely megmentésére?

Bejegyzés: A halott zóna

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2018.10.22. 21:41:42

@ételizésítő:
Természetesen nem erről van itt szó (bár a jelek szerint te nem érted, miről, viccnek meg kínosan gyenge, amiket írsz), hiszen teljesen más a lecsapolás, és más a tudatos lopás, ami még korrupcióval és környezetkárosítással is jár. Itt ez utóbbi van. Évekig harcoltak ellene mindenféle szervezetek, eredménytelenül. Ez egy hosszú és szövevényes történet - nem valamiféle idétlen viccelődés.

Bejegyzés: A halott zóna

ételizésítő 2018.10.22. 21:33:04

Gondolj bele, Magyarország teljes területét egykor tenger fedte.
És a rohadt szemetek elszivattyúzták, felelőtlenül lopták a tengervizet, ma már egy csepp tenger sincs itt.
Sőt, a Mátra helyén egykor működő vulkánjaink is voltak, csak valaki felelőtlenül ellopta a magmát. Meg folyton belefingott a kürtőbe, és kihűlt az egész.

Bejegyzés: A halott zóna