Blogosz

MESE NINCS.

Weh

2011. szeptember 06. 22:44 - BlogoszEditor

 

Nincs mit csodálkozni: előre megmondtam, tisztán és világosan, érthetően, precízen, hogy a hülye Bëlga együttes végre vagy feloszlik, vagy nem. És igazam lett. Nem oszlott. Csak az nem tudta előre, aki nem tudta.

Persze én nem is azért mentem Pestre, hogy - pár más szuper elfoglaltság után - a Zöld Pardonban megnézzem, a hülye Bëlga együttes búcsúkoncertként beharangozott fellépését. Á. Dehogy. Hanem csak úgy. Arra jártam.
 
Tegnap volt tehát a hülye Bëlga együttes koncertje a ZP-ben. De persze nem búcsúkoncert volt, hanem csak fellépett a hülye Bëlga együttes. Ezt tudni lehetett már előre - ők például pontosan tudták.
 
 
Nagyon jó volt a hülye Bëlga együttes búcsúkoncertje, annyira, hogy fotózással nem is vesztegettem az időt. Mindössze ezt az egy képet készítettem. De ezt sem ott, hanem két nappal előbb az Akkezdet Phiain. Mindegy.
 
Nézzük akkor pár alapkérdéssel a lényeget, a hülye Bëlga együttes stílusában. Amelyik nem oszlott fel. De ezt tudjuk.
 
Tedd fel a kérdést, hogy jó vicc volt-e a hülye Bëlga együttestől, hogy a sokadik Zöld Pardonban tartott fellépéséről azt híresztelte, hogy búcsúkoncert. (Nem. Teljesen szokványos poén volt, nem ütött.)
 
Kérdezd meg nyugodtan, hogy a hülye Bëlga együttes eme húzása jó médiahack volt-e akkor már legalább. (Nem. Közhelyes inkább.)
 
Tedd fel a kérdést, hogy a hülye Bëlga együttes búcsúkoncertnek hirdetett fellépésén a szokottnál többen voltak-e a ZP-ben. (Nem. Például két nappal előbb az Akkezdet Phiai is kábé ugyanakkora tömeget gyűjtött maga köré ugyanott.)
 
Kérdezd meg nyugodtan, hogy azért a hülye Bëlga együttes eme, búcsúkoncertnek hirdetett fellépésén a szokottnál jóval több újságíró jelent-e meg. (Igen. Hehe.)
 
Tedd fel a kérdést, hogy a hülye Bëlga együttes eme "búcsúkoncertje" bármiben különleges volt-e. (Nem.)
 
Kérdezd meg nyugodtan, hogy a hülye Bëlga együttes eme koncertje nagyon jó volt-e attól még, vagy mondjuk szuper-e netán. (Aha.)
 
Tedd fel a kérdést, hogy a hülye Bëlga együttes menedzsmentje érdemel-e baráti nyaklevest azért, hogy a hülye Bëlga együttes fellépése előtt végig ködösített, elzárkózott a nyilatkozattételtől, ráerősítve arra a kamura, hogy búcsúkoncert lesz ez. (Oda nekik, tüstént!)
 
Kérdezd meg nyugodtan, hogy a hülye Bëlga együttessel poénkodunk-e azóta is, sőt, már komoly beszélgetésekbe is beszúrjuk-e (remélhetőleg csak átmenetileg) a poénjaikat. (Nem, ugyanmár. De hazudok.)
 
Tedd fel a kérdést, hogy a hülye Bëlga együttessel elkövetett eme poénja miatt mostmár tényleg be kellene-e záratni a Zöld Pardont, amelyik megcsúfolta a magyar népet. (Be. Nyitásig. Hogy kitakaríthassanak két koncert között.)
 
Kérdezd meg nyugodtan, hogy a hülye Bëlga együttest is be kellene-e záratni. (Grr. Reméljük, a mértékadó, nemzetizélő politikai elit még időben eszmél, s beizéli e mételyt, egyszer s mindenkorra már, na.)
 
Tedd fel a kérdést, hogy köszönöm-e a közreműködést minden érintettnek e szép kulturális élményfertőért. (Erősen.)
 
Búcsúzom, fáradt vagyok, miattuk is. :P (De még összeállok.)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr43207768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása