Blogosz

MESE NINCS.

Eagle: beindultak az eladások, bemutatják a fellépőket

2022. április 21. 20:29 - BlogoszEditor

Az Eagle Fesztivál az a rendezvény, amely felhelyezi Nagyváradot a világ legfontosabb EDM stílusú zenei rendezvényeinek térképére. Május 7-én a város legújabb arénáját mesebeli helyszínné alakítjuk, különleges előadók jelenlétének örvendhetünk, és izgalmas, élményekkel teli éjszaka vár ránk.

2022. május 7-én, szombaton 18 órától lesz az Eagle Fesztivál megnyitója az új arénában, a Traian Blajovici utcán. A rendezvény azt célozza meg, hogy a legnagyobb zenei fesztivál legyen, amit valaha rendeztek Nagyváradon.

A jegyeladások dinamikáját tekintve arra számíthatunk, hogy az eseményen 5000-7000 résztvevő lesz.

dh.png

Nagyon örülünk annak a nyitottságnak, amit együttműködő partnereink mutatnak, akik büszkék arra, hogy részei lehetnek az Eagle Fesztiválnak, ezúton köszönjük tevékenységüket, támogatásukat, elhivatottságukat.

A fellépők listáján az európai fesztiválipar olyan referencianevei találhatóak mint UMMET OZCAN, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, BROOKS, NOEL HOLLER, TOBY ROMEO, PARTYDUL KISSFM és AQILA ATAK.

UMMET OZCAN

Olyan világszerte ismert előadók számára késztett remixeket, mint Tiësto (Wasted) és Axwell & Ingrosso (More Than You Know). A legutóbbi slágerei a Sober (feat. HYO), a The Hum, a Melody, a Wake Up The Sun, az Everything Changes és a Higher.

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

A legenergikusabb house dj-duó a világon! Azt követően lettek elismert hírűek, hogy az ágazat egyik legismertebb vállalkozásán keresztül adtak ki dalokat, valamint az ismert SONO Music révén is közzétettek alkotásokat, az Armadara alapozva. A duó tehát megerősítette helyét az ipar felső rétegében.

BROOKS

A holland producer úgy épített erős nevet magának, hogy a világ figyelmét felkeltő saját számokat, valamint kiemelkedő remixeket alkotott. Brooks azzal tört előre és vívott ki egyre növekvő elismerést, hogy innovatív stílusban közelít a ritmikus elektro house-hoz, valamint a melódiaközpontú future house-hoz.

NOEL HOLLEAR

Ő feltörekvő tehetség a dance területén, 24 éves, a németországi Bielefeldről származik. A dj és producer legutóbbi számai jelentettek fordulópontot a karrierjében, a német Leony énekesnővel együtt kiadott Every Morning című dala már több mint 8 millió hallgatót vonzott a platformokon.

TOBY ROMEO

Toby Romeo, salzburgi producer, dj és zeneszerző, húszéves, de máris a figyelem előterében van a világ dance-kedvelőinek körében. Gyorsan vált az egyik legígéretesebb dance-előadóvá, folyamatosan alakítja ki saját hangzásvilágát.

PARTYDUL KISSFM

OLiX (dj és alapító tag) és Dan Fintescu (MC és menedzser) az a két srác, akik tizenöt évvel ezelőtt úgy gondolták, hogy közvetíteniük kellene a bulijaikat egész Romániában, élőben, a Kiss FM-en. Ők azok, akik forró hangulatot teremtettek 2018-ban az Untold és a Neversea nagyszínpadán is, vagy éppen a The Color Runon, 2014-ben.

AQILA ATAK

Aqila maga alkotja az előadásainak koncepcióját és a kivitelezést is ő maga intézi, ugyanakkor a világ néhány legismertebb dj-jének is alkotott már koncepciókat, mint például David Guettának és Tiëstonak. Kivételes és egyedi víziója van arról, hogyan kell kinéznie egy EDM-show-nak. Érezd át te is az energiáját, és hagyd, hogy csodálatos és varázslatos utazásra vigyen, zene és művészet révén!

A fesztiválra 249 lejért lehet belépni, a jegyek elérhetőek az eaglefestival.ro oldalon.

(A rendezvény szervezőivel való együttműködés keretében közzétett promóciós anyag)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr1717813443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása