Blogosz

MESE NINCS.

Na menjetek már! :)

2013. április 04. 15:43 - BlogoszEditor

Idén is megkapjátok a magatokét, nagyon úgy nézem. Rövidesen kezdődik a fesztiválszezon, és ebben az évben is lesznek olyan szerencsés olvasóim, akik ingyen vehetnek részt egyik vagy másik ilyen partyzáláson.

164683_374994922615256_1408393885_n.jpg
 
Több fesztivál szervezői is felajánlanak ugyanis ebben ez évben is jegyeket nektek, drága olvasók, azaz olyan belépőket, amelyeket a jelen blogom olvasói között sorsolhatok ki.
Többet nem árulhatok el, így például azt sem, hogy épp tárgyalok a részletekről a Sonkolyos Fesztivállal (május 1–6., Sonkolyos, Bihar megye, Románia), a Félszigettel (július 18–21., Kolozsvár, Kolozs megye, Románia), a Campus Fesztivállal (július 19–21., Debrecen, Hajdú-Bihar megye, Magyarország), valamint a Szigettel (augusztus 5–12., Budapest).
 
Legelőször azonban idén az Electric Castle fesztivállal való együttműködés konkretizálódott. Ők már jelezték is, hogy e blog olvasóinak felkínálnak két darab egyszemélyes fesztiválbérletet, ingyen.
Az Electric Castle premier: idén először tartják meg a Bánffy-kastélynál, a Kolozsvár melletti Boncidán, június 21-22-23-án. Sok finomság várható, de erre ott a honlap, csekkoljátok. Meg egy videó is, ami arra utal, hogy bizony kellemesen bestiális lesz a menet.

 
Itt viszont a belépők sorsolása lesz. Ugyanazok érvényesek nálam, mint tavaly is, meg azelőtt is - azaz trükközés nincs, de a sorsolás tisztaságával kapcsolatos győzködés sem.
Aki óhajt, részt vesz, ehhez pedig csak annyit kell tennie, hogy az electriccastlerebelepodejolesz@yahoo.com e-mail címre elküldi a nevét és a lakcímét. A mailek mostantól jöhetnek, a beküldési határidő legyen mondjuk június 2-án, 16 óra 14 perc. A beérkezett mailek közül sorsolok ki kettőt, várhatóan június 2-án, 16 óra 15 perckor - ha épp akkor lesz időm erre. Ha nem, akkor pár perccel később. :) A nyerteseket mailen értesítem, adataikat pedig eljuttatom az Electric Castle szervezőinek, s ők küldik majd ki a szerencséseknek a belépőket, futárszolgálattal.
Ahogy majd dűlőre jutunk a többi jelzett fesztivál szervezőivel, úgy jönnek még itt hasonló sorsolások, s úgy küldök el az aranyos kis olvasók közül többeket jó helyekre. Szeretettel. Úgyhogy bring it on van, hajrá mindenkinek. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr195194896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása