Blogosz

MESE NINCS.

Iránymutatás (középső ujjal)

2012. október 29. 21:36 - BlogoszEditor

 

Juhéj, ismét itt a választási kampány!

A következő hetekben kicsiny sorozattal köszöntöm hát pártunkat és kormányunkat (nem, lényegében nincs több párt, az csak a látszat), ezen fontos és nemes alkalomból.
Szóljon a legavatottabb hang hozzájuk, valamint a lánglelkű szavazók tömegéhez, mindannyiunk örömére! Alapművek legaktuálisabb részeiből idézek az eljövendő hetekben, Önöknek, nektek, nekünk, drága magyar választók!

S hogy mi lesz a varázslatos üzenetek forrása? Hát az, ami tájainkon a mai napig a legjobb forrás a választási kampányhoz. Tehát ez itt. Valamelyik nap találtam rá.

P1610069.jpg
Éljen, éljen, éljen! Éljen a magyarság, éljen a párt! Éljenek a válogatott eszközök népünk szavazatának kicsikarására, s a voksolók nyomorba döntésére! December 9-én is szavazzunk rájuk! Hitünk töretlen, a választói hülyeség örök! Magyar agyba magyar bullshitet!

Itt van tehát az első felemelő üzenet a múltból jelenből:

P1610057.jpg

És még hamarosan visszatérek, elvtársak! Akár a kampányok.

A totális agyhalál aranyozza be a voksolásig hátralévő napjainkat, hogy ismét megfelelő, komoly és felelős birkasággal tudjunk dönteni a szavazófülkékben! Váljanak ezen aranybetűkkel írott üzenetek mindannyiunk (le)épülésére!

Ha egyáltalán még van hova le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr474877912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása