Blogosz

MESE NINCS.

Megamix: rengeteg kuriózum, anomália, baromság, képtelenség – videón

2024. május 08. 11:30 - BlogoszEditor

Jó, ez csak tizenhat másodperccel hosszabb, mint az előző mix, amiben szintén jó sok érdekesség, furcsaság, hülyeség, abszurdum van. De ez nem attól megamix, hogy hosszabb hanem attól hogy több, mint egy óra húsz percen át láthatóak benne újabb kuriózumok, anomáliák, baromságok, képtelenségek.

Megrongálódott álmok kaphatóak egy üzletben  az is rá van írva, hogy darabok hiányoznak belőle. A Gentleman ruhaszalon kirakatában hirdetik, hogy hízott sertés eladó. A Biharkeresztes-Nagyvárad távolság húsz méteren belül két kilométerrel csökken. A Szigeten magyarul figyelmeztetnek, hogy ez nem ivóvíz, angolul viszont arra szólítanak fel, hogy ne igyál vizet. Panelház korlátja vízvezetékcsőből. A temetőben a születési évet még felvésették, az elhalálozásét azonban házszámoknak való betűkből rakták ki, és nem ideiglenesen, mert négy éve úgy van. Amikor azt hiszik, hogy a "vomitorium" hányóhelyet jelentett latinul  de attól ez még vagány is, mert eleve hányóvödröt helyeztek el egy szórakozóhely mosdójában. Játéknyúl a vadászbolt kirakatában, nem messze tőle igazi nyúl egy volt kocsma lépcsőin. És még nagyon sok más.

Ezúttal százhetven saját kisvideómat fűztem össze - így született meg ez a vegyes tematikájú megamix. (Elnézést, hogy függőlegesek, de mind közösségimédia-felületekre készült.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr2918394815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása