Blogosz

MESE NINCS.

Pushing the button

2012. augusztus 22. 07:47 - BlogoszEditor

Ééés: kis szünetet rendelek el, ismét. Végreszünet - féle ez is. :)

Amikor ezt felrakom, a Félsziget számlálója a honlapon még javában fut. Amúgy mindig, mindenfelé jó ötlet mindenhez az ilyen visszaszámláló. Kis euforizáló elem, ráadásul drámaivá teszi a lenullázódást. Ami először akkor jön el, amikor beindul a party. Jó esetben pedig az indulás után újra, meg újra minden éjjel kellemes lenullázódás jön - de immár a résztvevők részéről. :)

Szóval nem sok van már hátra, amíg így fog kinézni a számláló:

Copy of countdownoverjo.jpg

És ha megfigyeljük, van ott még egy "GO" feliratú gomb is. :))  Well, well, of course: we GO. Úgyhogy nyomom azt a gombot. Push the button. :)

Kábé egy órával azt követően, hogy ennek a posztnak a végére mindjárt pontot teszek, berántja majd a mozdony a vonatot, és GO. Beránt minket is a félszigetelésbe. Micsoda fantasztikus izgalmak! :D És még csak a nulladik nap kelt fel...

Most kellene megállítani a világon minden számlálót. Végleg.

Viszlát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr494724978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása