Blogosz

MESE NINCS.

Egy kis nyúl van a mátrixban...

2018. április 02. 13:00 - BlogoszEditor

Már az is gyanús volt, hogy tegnapelőtt Fácsén láttam, valaki húsvéti bölcsességet osztott megy egy bizonyos illetőtől, akit úgy hívnak, hogy Karácsonyi... Aztán mára már nyilvánvalóvá (és komolyan: most elsőre véletlenül úgy írtam le, hogy "nyulvánvalóvá", hehe ) vált, hogy valami zavar van az Erőben, hiba van a mátrixban, meg minden ilyesmi.

Épp azon gondolkodom a buszon, hogy vajon mi volt előbb, az, hogy mindenki részeg, vagy a húsvéthétfő. Mondjuk azért erre egyszerű a válasz az első , amikor egy érdekes közjáték zajlik. Az ellenőr épp egy előttem ülő utast büntet meg, aki nem érvényesítette a jegyét, és a bácsi előbb azzal gondolja megúszni, hogy az ünnepre hivatkozik, hogy ilyenkor csak nem büntetnek már dehogynem , aztán húsvéthétfő lévén ezzel próbálkozik: "Igen, na, ittam egy kis bort, igen. Hát bűn ez?" Nem, ez nem bűn, ám az ellenőr így is leszállítja a következő megállóban, a formaságok elintézése céljából.

Ekkorra azonban világossá válik, hogy valóban van egy kis nyúl a mátrixban, valami zavar a nyúlban. Ugyanis a mellettem ülő egyik utasnál pedig ezt a kompozíciót pillantom meg:

20180402_123840.jpg

Persze a megoldás az, hogy "csak ilyen zacskó volt otthon". Magam is eleve erre tippeltem, és aztán ő is mondja, miközben a fotózást látva hamar át is rendezi kicsit az alkotást. De így már egyértemű, hogy azavar van az Erőben. Pontosabban mivel nyúlról van szó az erdőben.

20180402_123921.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr8413800076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása