Blogosz

MESE NINCS.

Nyílt vizeken

2012. augusztus 03. 09:34 - BlogoszEditor

Nyáron nem kell a művészet, nyáron túl súlyos (túlsúlyos :P) az igazi érték. Nyáron a könnyű kis put your hands up kell, a feel the beat, a this is how we work it. Nyáron hadd tenyésszen bennünk a party animal. E-o-e-o, e-e.

Úgyhogy hagyom a komoly kérdéseket izzadni tovább itthon, s megyek handet throwolni az airbe. Ki is tehetném a "Gone fishing" táblát.gf.jpg

De nem teszem. Mivel igazi horgászat nem lesz, ahhoz túl nyugtalan a testem. :) Lesz viszont így is víz. Sőt, úgy leszünk, mint hal a vízben. Erre gondolok, ezzel indul végre az igazi nyári idény:

Ez persze így kevésbé érthető. Többet elmond a tavalyi reklámfilmecskéjük arról, hogy mi is ez a szuper kis  esemény. Nos, körülbelül erről van szó, s holnap este már a habok között ugrálok én is - tehát pár nap blogcsend is következik. :D

És aztán még további pár nap blogcsend jön majd, hiszen:

Szóval ha meg tudom állni, hogy az üres délelőtti órákban ne kutassak fel mindenáron valahol egy netcsatlakozást, akkor most egy kis reKreatív szünet következik. De persze nem biztos, hogy meg tudom állni.
Egy viszont biztos: e-o-e-o-eee...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr894693452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása