Blogosz

MESE NINCS.

Bérletet nyerhet: TIFF '24 – talán idén Fortunával fesztiválozik

2024. szeptember 18. 17:10 - BlogoszEditor

Nyereményakció: a blogom olvasói között bérleteket sorsolunk ki a Transilvania International Film Festival (TIFF) nagyváradi programjára.

Három teljes bérletet lehet nyerni: egy párosat, valamint egy egyszemélyeset. A kisorsolandó belépők mindegyik fesztiválnap összes nyilvános programjára érvényesek.

56888.png

A kolozsvári központú Transilvania International Film Festival (TIFF) hetedszer tart Nagyváradon is külön programsorozatot, idén szeptember 27-28-29-én. Ezúttal is több helyszínen zajlanak a vetítések: a színház nagytermében, a filharmónia koncerttermében, a Transilvania stúdióteremben, a Szent László téren, valamint a neológ zsinagógában. A három nap alatt összesen több, mintegy harminc filmet tűznek műsorra, közülük néhány premier, és olyan vetítések is lesznek, amelyek az alkotókkal tartandó közönségtalálkozóval zárulnak. Idén először váltható olyan TIFF-bérlet, amellyel öt tetszőleges vetítésre lehet belépni, kivéve a kiemelt eseményeket (nyitógála, filmkoncertek). Az online megvásárolható bérlet ára 80 lej. Ám akik a jelen sorsoláson nyernek, nem ilyen bérletet kapnak, hanem tehát az összes nyilvános rendezvényre érvényeset.

A blogom és a TIFF közös nyereményjátékában való részévételhez küldjön (minden személy csak egy) mailt, a következő címre: blogosz (kukac) mail.com. Az üzenetben elég, ha közli a teljes nevét, a tárgymezőben (subject) pedig ez szerepeljen: "Blogosz nyereménysorsolás - TIFF 2024". Beküldési határidő: 2024. szeptember 24-én 23 óra. Sorsolás 2024. szeptember 25-én 11 órakor.

A nyertesek e-mailen, válaszüzenetben kapnak értesítést. A nyeremények átvétele személyesen lehetséges, előzetes egyeztetés után. A TIFF nagyváradi programja itt található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr8418494410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása