Blogosz

MESE NINCS.

Többarcú karácsony

2017. december 20. 13:17 - BlogoszEditor

Itt van ez. Ez a mostani karácsonyi képeslapom. Minden aranyveretes, kacsalábon forgó, vércukorszint olvasómnak ezzel kívánok. Persze több arca is van a karácsonynak, de most a két legjellemzőbbet és legmarkánsabbat sikerült megörökítenem, egyetlen képen.

A Nagyváradi Filharmónia művészbejárójánál fotóztam, ma. Érted a mondanivalókat. Hogy az emelkedett, és a profán. Hogy a zongorán a jelenléti ívek, amiket ma is aláírtak a zenészek és kórustagok, akik épp a holnapi karácsonyi koncert próbájára érkeztek, kontrasztban a saját otthoni mindennapjaikkal. És, hogy lehetne egy vonalat húzni a két tárgy közé, és a mosógép az ilyenkor intenzívebben jellemző szorgoskodások, a zongora meg az ünnep emelkedettebb része. (Amúgy az ott csak egy régi mosógép, amit épp előkészítettek ma elszállításra, de ez mindegy.)

20171220_110007joo.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr1713513941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása