Blogosz

MESE NINCS.

Választottam: kösz, nem

2013. augusztus 01. 12:53 - BlogoszEditor

 

Sosem gondoltam volna, hogy mire eljön az, hogy választójogunk is lesz az anyaországban, akkorra már az egyetlen becsületes választás az lesz, ha nem élünk vele.

Megkaptam ma postán a választási névjegyzékbe való felvételhez szükséges iratokat. Hát nem, köszi. Hiszen elemezzük röviden és lényegretörően és közérthetően a fő lehetőségeket. Fidesz? Semmiképp, ami sok, az sok. MSZP? Na ne vicceljünk. Jobbik? Bleah! LMP? Ugyan.

Tragikomikus: olyan helyzet van mára Magyarországon, hogy amikor eljött az a pillanat, hogy kezünkben tarthatjuk ezt a papírt, az már nem ünnepélyes és nem fontos, nem történelmi momentum - sőt, az anyaországot szeretve az egyetlen vállalható döntés az, hogy az egész paksaméta megy is a szemétbe.

P1640376.JPG

Bár fene tudja: lehet, hogy meg kellene várni, engedik-e indulni végül Kétfarkú Kutyát. Hihi, na az, esetleg, bár rájuk meg - ha lehet is majd - igazából minek...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr285438204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

másolvasat · http://masolvasat.blog.hu 2013.08.01. 14:35:46

Hát azért ettől több párt van.
Sajnos a legtöbbnek nincs pénze, ezért nem hallasz róluk a mainstream médiában.
Az újak meg nagyon picik.
Van még a régiek közül akik összementek.

És nagyon fontos lenne, hogy az emberek válasszanak a kicsik közül, mert akik otthon maradnak azok a nagy pártokra szavaznak az otthonmaradással.

Nem úgy kell ezt felfogni, hogy az LMP-re (vagy 4K-ra) szavazol, hogy az megnyerje a választást. Azért szavazol rájuk, hogy ott legyenek ők is. Szükség van a több pártra. Azért hogy küzdjenek. Ha leszavazni nem is tudják a nagyokat, de elmondják a véleményüket és hallasz róluk.
Te is csak azokat soroltad fel, akik a parlamentben vannak.

mercator 2013.08.01. 16:11:51

Létezik egy Kétfarkú Kutya Párt is, ingyen sört ígérnek ()ráadásul országos lefedettségű wireless kivitelben) és örök életet. Visszacsatolnák Trianont és bevezetnék a Dunát a nagykörútra, hogy Bp. legyen szebb mint Velence. Továbbfejlesztenék a Szegedi Űrállomást és hegyet építenének a város mellé, hogy valahogy törje meg az Alföld egyhangúságát. Ha belegondolok, végre egy őszinte párt!

mercator 2013.08.01. 16:13:50

Hoppábocs. Csak a fotóig jutottam, pedig van annál alább is. Hátha engedik őket is indulni, pedig még csúszópénzt is csatoltak a paksamétához.
süti beállítások módosítása