Blogosz

MESE NINCS.

Modellezés, idegen civilizációval (de nem ám holmi nyomorult egysejtű söpredékkel, hanem)

2015. október 15. 21:57 - BlogoszEditor

Most szerintem ez megint valami olyasmi, ami eleve elferdült, mire egyáltalán a médiába került, meg lehet, hogy valami feltűnősködési reklámcélokat is szolgál, ráadásul megsúgom a nagy evidenciát, hogy, a média bizony szeret még tekerni is néha témákon (főleg olyanokon, amik szinte kínálkoznak a dramatizálásra, színezésre, tekerésre). Na, de az akkor is meglódítja a fantáziát, hogy mánmeg aszondja: "Felfedezték, hogy egy távoli csillag körül szabályos megastruktúráknak, építményeknek látszó tárgyak keringenek. Olyanok, amilyeneket egy idegen civilizáció építene, már ha létezne idegen civilizáció az Univerzumban." Ez azért felizgat, bár lehet, hogy kacsa, de akkor meg legfeljebb zoofil vagyok. Izgi, ez van.

Ha eccermán kiderülne, hogy van Földön kívüli élet  és nem csak Hollywoodban , fú, akkor egyből nem frusztrálna annyira, hogy a fürdőszobában üresen kopog a csempe, nem okozna neurózist, hogy lejár a vagány padlónak a vagány szegőlécéről a rohadt sarokelem, nem emésztene el lassan, hogy minden éjjel frászt kapok, amikor arra riadok, hogy a lakás mellett elhaladó kamionok rázzák még az ágyat is, és pont asszem, most töri át a falat az egyik, amelyik megcsúszott, nem kapnék hányingert attól, hogy hogy aljas a kormány, nem lennék tehetetlen amiatt, hogy hülye a szavazótábora, nem okozna erkölcsi konfliktust, hogy túl sokak szemét kellene felnyitni, pedig én sem látok olyan sokkal többet, nem lenne dilemma, hogy odamenjek-e ahhoz a nőhöz, mert ha odamegyek, akkor nagyon lehengerlő leszek, ezt tényleg tudom, kivéve ha elutasít, mert akkor rajtam megy át a henger, de odamehetnék akkor ahhoz a másikhoz, aki ha viszont idejönne, akkor én utasítanám el, és nem lennének olyan molyozgatások, hogy most hagyjak-e szakállat, vagy borotválkozva még királyabban nézek ki, meg egy csomó más, amiről majd hülye lesz az ember itt írni. Egyszerűen nem. Értik: a fentiek jelen esetben csak személyes példák, de a lényeg, hogy mindenkinek a parái parányivá lennének. Mindannyiunk perspektívája megváltozna. Ahogy kiderülne, hogy OMÁJGÁD, VAN ÉLET A FÖLDÖN KíVÜL, ÉS NEM ÁM VALAMI NYOMORULT EGYSEJTŰ SÖPREDÉK, NEM IS HOLMI VACAK AMŐBÁK IZÉLNEK, HANEM, a földi dolgaink, nyűgeink egyből szelídülnének, és mintegy mellékesen vetnénk oda nekik, hogy "Lábhoz!", azok meg kushadnának is, lehasalva, miközben mi meg mindennel felfelé, kifelé kémlelnénk, és immár jóval nagyobb léptékben gondolkodnánk, élnénk és élnénk meg mindent.

Körülbelül két hétig, vagy két hónapig, max két évig.

Mert ugyanakkor azt hiszem, a páratlan döbbenet, az elemi erejű félelem, a csillapíthatatlan kíváncsiság, és a sok további (hiszen ki tudja, mi mindennel járna még egy ekkora ráeszmélés, hogy VAN ÉLET A FÖLDÖN KíVÜL, EMBER!) erősen megrázna mindent, mindenkit  aztán lassan megszoknánk, hozzászoknánk, majd egy idő után már együtt élnénk a tudattal. Bármilyen paradigmaváltó is, sőt, a világot a sarkaiból kifordító is. Mi egy idő után együtt élnénk vele. És körülbelül két hét, vagy két hónap, max két év múltán újra földi léptékben élnénk, gondolkodnánk. Kezdene megint lefrusztrálni, hogy mi a franc van a magánéletünkkel, miért keresünk ilyen megalázóan keveset, mit hazudik megint ez a szemét Orbán, és miért harap rá mégis az a sok idióta, mit ugat az az öklét rázó bunkó sofőr ott. Mert valahogy így működünk. Szóval körülbelül ez lenne egy idő után: "igaz, hogy van élet a Földön kívül, és ez nagyon ó máj gád, de miért nem jön ide az a nő, akit úgyis elutasítanék, hogy aztán én odamenjek ahhoz, aki úgyis elutasítana, kivéve, ha odamegyek, mert akkor nyert ügyem van, és ez biztos, de ma valahogy nem olyan odamenős napom van, és miért nem vásárolhatok minden alkalommal, de hetente legalább egyszer ám a Pull & Bearben, meg mikor jön már az a pofátlan vízvezeték-szerelő, aki akkor még nagyon kedves volt, amikor megegyeztünk, de azóta egyre pimaszabb és trahányabb?"

De szerintem amúgy a legvalószínűbb, hogy ez az egész dolog a távoli csillag körüli szabályos megastruktúrákkal, amelyek olyanok, amilyeneket egy idegen civilizáció építene, leginkább megint valami túlzás, vagy kacsa, vagy félreért(elmez)és, vagy megint valami médiabaromság. De attól még tényleg így működünk. És tényleg üresen kopog az a rohadt csempe, pedig kétszer rakattam fel, és most le kellene veretni újra, ám az meg akkora kupival jár, hogy hagyjuk is az egészet, inkább menjünk bulizni, de akkor meg mi lesz a rohadt csempeügy megoldásával. Ja: amúgy az e hétvégére tervezett buliról meg épp ma jelentették be, hogy elmarad.

Szóval mégis jó lenne már, ha kiderülne, hogy van Földön kívüli civilizáció.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr927971805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása