Blogosz

MESE NINCS.

Nagyon cséndzsi

2012. november 07. 10:39 - BlogoszEditor

Hihetetlennek tűnik, hogy még mindig elhiszik. Az meg főleg, hogy a világ legismertebb nagyhatalma, az USA is még mindig tudja ezzel butítani a választókat. Hogy azt mondja, "Change" ("változás").

Pedig ez már itt nálunk is cikinek számít, évtizedek óta. Romániában például állandóan változással kampányolnak, ám a Demokratikus Konvenció óta - amely ezt a bullshitet tökélyre vitte -, már felmerültek olyan idétlenségek is, hogy "A változás változtatása" ("Schimbarea schimbării"), meg más ilyen agymentességek. Ám ennek ellenére működik. Itt is. És ott, az USA-ban is. Egy jó kis change-duma mindig hoz szavazatokat. (There is no change in that.)

Kicsiny képösszeállítást készítettem magam is, ezzel köszöntöm az amerikai választások eredményét. Nicsak, milyen kis aranyos. Mi volt négy éve és mi most...

Ja, elmesélek még valamit. Régebben ment a tévében egy reklám. Farmert adtak el vele. A szövege ez volt: "Change it to Wrangler!" ("Válts Wranglerre!"). Az egyik ismerősömnek ez nagyon tetszett, bár nem értette a szöveget, nem ismerte a nyelvet. És hát azt hitte, az valami olyasmit jelent, hogy "Vagány a Wrangler". Ezért úgy döntött, azt a "vagány" szót át is veszi, s onnantól angolul mondta mindenre, ami szerinte vagány volt: "Hát ez aztán nagyon cséndzsi!"

:)

Na, de akkor nézzük is a cséndzsi kis képösszeállításomat, az USA-beli, és a mindenütti örök változások tiszteletére.

1obch.jpg

2jochan.jpg

3obama-plane_781580c.jpg

4obama_change1.jpg

5romc.jpg

 

Hát így. Szerintem viszont:

 

77piggy-bank1.jpg

66 dia baby-diaper-change.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr204894987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása