Blogosz

MESE NINCS.

Szeretne Ön inast, ráadásul kedvezményesen? Itt az alkalom

2024. szeptember 11. 16:42 - BlogoszEditor

És sok mást is kaphat kedvezményesen.

Szobainasról van szó (ld. a képen), valamint sok más olyan termékről, amelyet ugyancsak az ezt az inast is gyártó vállalkozás készít. A román cég ugyanis magyar területeken is jelen szeretne lenni, és a magyar vásárlók felé is nyit. Ezért magyar nyelvű webshopot is indított, valamint felkért, hogy legyek partnere egy promócióban. A vállalkozás vezetője úgy döntött, hogy a tőlem érkező vásárlók olcsóbban kapják meg a termékeket.

rrrr.jpgEnnek az akciónak a lényege tehát, hogy a szóban forgó Echos Furniture cég bármely termékét 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg, ha a webshopban a vásárláskor a „Megjegyzések” rovatba beírja azt a kulcsszót, hogy „Örs”. Ennyi. Semmi mást nem kell odaírnia. A rendelése feldolgozásakor a cég emberei látják a feltüntetett kulcsszót, és Ön, a vásárló automatikusan kapja a feltüntetett árból járó 10%-os engedményt.

A cég román nyelvű webshopjában a „Rendelés véglegesítése” („Finalizare”) oldalon legörgetve, a számlázási adatok után található a „Megjegyzések (opcionális)” [„Note comandă (opțional)”] rovat, oda lehet beírni a kedvezményt garantáló kulcsszót. A magyarországi piacnak szánt, nemrég indított magyar nyelvű webshopjuk pedig itt található, és itt – szintén a rendelés véglegesítésekor – a „Pénztár” oldalon legörgetve található meg a megyjegyzések rovata.

És hogy kik is ők? Az 1999 óta működő cég székhelye az Argeș megyei Lerești településen van, kisvállalkozás, amely saját üzemében, saját alkalmazottaival készít különféle termékeket, főleg tömör fából. Ám termékpalettájukat jelenleg épp bővítik, így például forgalmaznak már kézzel készített, kötött ruházati cikkeket is. Fő termékeik között azonban olyan cikkeket találni, mint a már említett szobainasok, polcrendszerek, vasalóasztalok, nyugágyak, székek, ruhaszárító állványok.

(Itt, e felületen, vagyis a blogomban hírt adunk az akcióról, a promócióért teljes egészében és kizárólag az Echos Furniture felel.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr5018488855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása