Blogosz

MESE NINCS.

Vételi zavar

2014. június 13. 09:25 - BlogoszEditor

Megígérem, hogy továbbra is nézni fogom a vébét, jól van, ne lincseljetek meg. De - nem tudom - valahogy az én tévémen zavarja is a vételt pár tényező, vannak adáskimaradások. Úgymond technikai hibák, amikért elnézést kérek a nézőktől - de nem lehet nem arra is gondolnom közben, hogy:

- A klubjaik szintjén mindig motiváltabb a játékosok többsége, mint nemzeti válogatottakban, azaz sajnos bizonyos szempontból már nem feltétlenül ez a fő seregszemle, ha a főszereplők egy része sem ebbe ad bele mindent. És hát akkor meg haggyadmán, már nem is akkora kedvvel és lelkesedéssel követi az ember, óu.
- Ráadásul amikor a focivébé ekkora gigantikus üzlet, ennyire a pénzről szól, korrupció hatja a át a világbajnokságok helyszíneinek építését, de még a rendezési jogok odaítélését is, meg a közvetítési jogoktól a reklámidőig is mennyi pénz forog, akkor vajon miért pont magunka a meccsekbe ne szólnának bele egy csöppet? Ó, épp csak annyicskát, hogy így vagy úgy alakuljon az a műsor, így vagy úgy legyen izgibb az a show, amire építve tonnaszám dől a lé. Mnaszóval nem lehet nem arra is gondolni, hogy ha irányítják is az előadást/élő adást, akkor vajon mennyire mélyen, vagy mennyire csak finoman teszik ezt, és milyen szinteken zajlik, pontosan hogyan, ha meg nem, akkor is biztosan sokan akarnák befolyásolni a befolyásosak közül, de akkor meg vajon milyen módon sikerül mégis tisztán tartani - ha sikerül. Biztos, hogy a rengeteg és hatalmas és sokszor sötét üzlettel járó egész gépezetben pont ez, vagyis az alapja maradt meg tisztának és igazinak? Hát ez akkor csodás, ha igen, de hogy sikerült?

Egyáltalán értitek, hogy ez nem konteó, hanem egyszerű, és természetesen adódó logikai felvetés? Hogy a vételbeli zavarokat magának az adásnak a természete okozza?

Hát ilyenekre is gondol az ember mérkőzés közben - de kérem az általában mindentudó rajongóktól a kerékbe törésem elhalasztását, mert azért lojális polgárként még nézem is a gigabiznisz sportesemény megabiznisz közvetítését. Tegnap is megnéztem, pedig szúnyogok és güzük is voltak a teraszon, ahol a kivetítő volt. Szóval nagyon rajta vagyok. Köszi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr926298928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása