Blogosz

MESE NINCS.

Isten éltesse Ion Iliescut, isten éltessen mindnyájunkat!

2015. február 06. 15:34 - BlogoszEditor

Gondolkodtam egy elemzésen a téma kapcsán. De igazából csak pozitív, mélyen emberi gondolataim vannak, a legjobbakat kívánom. Hiszen az ember hajlamos hosszú életet kívánni a 84 éves Ion Iliescunak, most, amikor újrakezdik az 1990-es véres bányászhadjárat ügyében a vizsgálatot. És hajlamos magának is hosszú életet kívánni, ismét azt remélve, naivan, hogy talán látja még börtönbe vonulni Ion Iliescut.

Ahol szintén hosszú életet kíván neki. Sőt - legalábbis ahogy a dolgok jelenleg állnak -, számos más PSD-vezetőnek is még sok-sok földi évet! Ám leginkább Iliescuért aggódik ilyenkor az ember: nehogy valami baja essen, pont most. (Bezzeg, amikor egy fél ország kérte, évtizedeken át, hogy essen máneccer, akkor semmi.) Szóval nagyon vigyázzon az egészségére ezekben a nehéz időkben, sál, sapka.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr447146951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása