Blogosz

MESE NINCS.

Érted te, hogy mondom...

2021. december 31. 11:51 - BlogoszEditor

Minden olvasóm kíván kedves, boldog új évnek!

Minden kedves olvasómat kívánom a boldog új évben! Minden új olvasóm boldog, kedves évben kíván! Kedves új évem, minden olvasóm boldogan kíván! Kívánok boldog évet, minden kedves olvasóm új! Olvasómnak minden új év kedves, boldogan kívánok! Kívánós olvasót minden kedves, boldog új évnek! Minden évem kedves, boldog új olvasót kíván! Minden olvasóm boldog, kedves, kívánok új évet! Minden új, kívánok kedves, boldog olvasót, év! 

Vagy na, hogy úgy mondjam, késő van, rakd össze.

Várjál már, az "ezúton" meg kimaradt, most kezdhetem elölről...

Addig nézd meg ezt: az elmúló esztendőt is nagyban meghatározó 2020. év felvezetése így nézett ki itt, a városban, a főpályaudvar előtti fényjátékon  azaz végig csak a 0 világított az akkori új évből. A tavalyira meg abszolút nem is emlékszem. Idén pedig már egyáltalán nem is tettek ki fényfüzért... És épp erre járok most is, itt megyek el épp, ma éjjel újra. (Sasszeműek még azt is felfedezhetik, hogy a háttérben az állomás főbejárata fölötti óra épp hiányzik onnan. Azért, mert akkor már sokadszor kiszedték, elvitték javíttatni. Olyankor hetekig egyszerűen nem volt óra, aztán visszatették, majd pár nap múlva ismét szokás szerint rosszul járt, és megint leszedték. Nos, most, 2021. végén ott van az óramű. Csak éppen a mutatói nincsenek rajta. Ugyanis azóta sem járt jól, hogy századszor is megjavíttatták, úgyhogy merőben új megoldással kísérleteznek: leszereltették a mutatóit. Nesze. Így már senki nem mondja meg, hogy rosszul jár.) Ilyenek vannak, na. Szórakozni is jól lehet rajta, rajtuk, rajtunk.

20200108_195512.jpg

Szóval minden év kedves, ezúton új, boldog olvasót kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr6016799584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása