Blogosz

MESE NINCS.

Street árt

2019. május 31. 17:09 - BlogoszEditor

Egy kis - dupla - összemosás. Mert nem csak a románok mossák ám össze az "UDMR-t" és a "bozgorokat".

Hanem maga az ezen a falon is mindközönségesen UDMR-nek aposztrofált szerveződés is folyton arra játszana, hogy összemossa magát és a magyarságot  eleve abszolút hibásan, és ahogy az idő telik, egyre inkább hibásnak bizonyulóan. Holott ugye hagyjukmán, mennyélmán, maradjámán, ugyanmán. Ágnes asszonyi mosás ez inkább, már egy ideje.

Nem nagy ügy ez amúgy, csak egy kis falfirka. De a kompozíció további elemeivel együtt kicsit érdekessé válik. Installáció ez már egyenesen. :) Ugyanakkor a street art szintjét persze nem éri el. A magyarok lebozgorozása miatt eléri viszont a street árt szintjét. Árt ugyanis az interetnikus viszonyokon kívül a magyaroknak is – amiatt, hogy az ilyesmik nyomán a magyarok aztán hajlamosak rossz automatikus reakciókat mutatni, téves következtetéseket levonni, hibás döntéseket hozni.

Most, Nagyváradon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr3914869984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása