Blogosz

MESE NINCS.

Menyélmá, hagyadmá, vigyedmá

2018. március 22. 22:47 - BlogoszEditor

A következőket igyekszem úgy megfogalmazni, hogy azok is értsék, akiknek főleg szól.

Szoval halod: hijába osztotad az interweben hetek óta a hűjeséget, hogy nem kel átálitni az orákat töbet, mert át kel. Igen, lessz most is nyári idő számítás, mékpedigk most hét vég én. Mert az igaz, hodj az EU-ban téma enek megszűntetése, de nincs még döntés rólla. Úgyhodj menyélmá, hagyadmá a hűjeséget, és vidjed az orákat előre egyórá val. Mutatom, ni, a Faceboockon is ilyen zöldségkett osztotok mek sokan:

nevtelen_4.png

Tehád ez nem igaz. Ércstsd meg: nem igaz. Hanem átal kel álítni most is.

És e témához kapcsolódik edj másik példa is, ezt is osztogatyátok a Fécebukón is: hodj egy órával többet szánkózhatunk. Iten már elhiszik, hodj van njári idő számitas, de it meg más abaj:

29433361_1831073673590322_1429725395145457664_n.jpg

Nos ez sem igaz. Mer előre visszük, az orat, nem hátra, vagyis egyj órát veszitűnk. Tehát edj orával kevesebett szánkószhatunk, nem tőbet. (Modjuk az is lofasz, mer hó sincs, úgyhogy nem fogol te szánkódzni, de ez melékes.)

Na most: ez csak egyetlenedj példa arra, hogy menyire sok butaságot elhiszel. És még osztod is. És ez csak egyj evidens példa, egy kézen fegvő, de salynos ennél mélyebb, többrétűbb az egész, sokal körmönfontab hazukságoknag is lépre mész. De még ennek az óra átálitasos dolognak is bedőlni - ez csak az előszobálya a tellyes megvezetettségneg.

Ha nem állítod át az orádat, attól nem lesz igaz, hodj nem is kel átálitni, atól nem lesz igaz az álhír, hanem csak lemaradsz a valóságtól. Asse fogod tuni, hány ora.

Na most ezt gondold akor végig, elvonatkoztatva magától az órátol és a fenti példátol... Tanuj meg valahodj szűrni, válogatni. Ez persze már nehezeb, nem könyű ezt kialakitni sem és megtanítni sem. Pedig nadj szügség van rá. És ha azt veszed észre - ó, bár észre venéd végre! -, hodj nem megy a szűrés, akor legaláb ne terjeszed a baromságot. Mert az sújos károkat okoz, de ténleg. Napjaink edjik legnagyob fenyegetése ez. És ne legyél má része a hamis vilagkép propagálásának, ennek nyoman pedig a rombolásnak. Ha érted.

Szoval fogjad azt az orát és tekerd előre. És jo lene, ha az ébresztőjét is használnád.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr3313767712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása