Blogosz

MESE NINCS.

Unatkozik? Nyugodt? Boldog? Nézegessen felkavaró képeket!

2023. június 26. 15:49 - BlogoszEditor

Esetleg jókedvű? Derűlátó? Vagy bármi ilyesmi?

Ne aggódjon, megoldjuk: máris elmulasztjuk. :) Ezekkel a képekkel. Amelyeket véletlenül megtaláltam most. És gondoltam, akkor már felteszem ide.

Ezeknek a figuráknak a sajtótájékoztatóján fotóztam az alábbiakat. Azt hiszem, nagyjából a kétezres évek elején lehetett, és Orbán épp Nagyváradra jött, az akkori kedvenc rommagyar kabalafigurája, azaz Tőkés László meghívására. A Tőkés által alapított Partiumi Keresztény Egyetemre. Amit Orbánék jól megtoltak pénzügyileg, aztán maga Orbán is avatta fel.

Előtte pedig – legelőször – úgy találkoztam Orbánnal, hogy egy filmet néztünk. Lakitelken volt ez, a Magyar Demokrata Fórum politikai népfőiskoláján, ahol valami konferencia után, este a szállásunk előcsarnokában benyomtam a tévét, aztán lejött a szobájukból, és mellém telepedett a kanapén Orbán, az egyik – akkor még kicsi – gyerekével. A Halálos Fegyver című amerikai film ment éppen, azt néztük, hárman. Határozottan állítom, hogy akkoriban a doktor miniszterelnök úr még nem volt teljesen becsavarodva, nem uralta le az agyát a hatalomhoz való kóros ragaszkodás, a Fidesz maffiává alakítása, a rabló rezsim működtetése, a korrupció, az árulás, a manipuláció és a harácsolás. De mondom: ez még akkor volt. Azaz régen. Még az alábbi képek elkészítését is évekkel megelőzően. És még azt is megelőzően, hogy egyáltalán életében először kormányra került volna ez a későbbi szégyenfolt kormányfő.

Nézegesse tehát Ön is, drága olvasó. Lefogadom, hogy főleg arra fog gondolni közben, mennyit változtak ezek az alakok emberek azóta, és mennyi mindent változtattak meg maguk körül is. És ez utóbbi révén, ha belegondol abba, milyen minőségű és irányú volt a rengeteg kavarásuk változtatásuk, hipp-hopp, máris el fog múlni a jókedve. Mondtam, hogy megoldjuk.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr7518132690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása