Blogosz

MESE NINCS.

Move your káposzta

2012. július 29. 16:14 - BlogoszEditor

 

A dubstep fog a sírba vinni. Meg a breakbeat. És az összes ilyesmi. Méltó és nemes vég. Végülis.

Épp ezen gondolkodom - előző este szétrúgott cipőben, szétcsapatott talpon és leamortizált lábszárakon állva, elgyötört térdekkel, a pokoli hőséggel teli elektronikus zenei sátorban. Még csak a nulladik nap és éj utáni első este van a Campuson, de már nem hagy nyugodni az a mocskos-patyolattiszta, aljasul kitűnő elektronikus wowowowo-nyáu-mrrrrmrrrr, amit állandóan megtalálok minden partyhelyszínen.

Szóval most épp Julia Carpenterre vár a nép. Addig az első sorban nézelődve fotózgatok és a jelzett gondolattal játszadozom. Hogy ez egyfajta hardcore, amitől nem lehet szabadulni. De nem is kell. Jó ez így. Hol ő talál meg engem, hol én őt. Zúdítsátok ránk! Végülis nyár. Tökéletes. (Télen is az, persze.)

Na, de: Julia Carpenter belép és egyből odacsap:

P1570965.JPG

Én meg kinézek oldalra, épp csak egy levegővétel erejéig, hogy aztán ismét belemerülhessünk. És ekkor jön a bájos WTF. A backstageben ugyanis káposzta van. Csak így. Ilyen egyszerűen, ilyen könnyed szenvtelenséggel.

P1570988.JPG

P1570991.JPG

Igen. Az. Ott egy fej káposzta, a színpad sarkán, ahol épp Julia kever éppen, nagyon korszerűen. :))

És ne. Ne kérdezzétek, miért e zöldség. Honnan tudnám? Sőt, aki megfejti (hmm, megFEJti), hogy milyen alkalomból vett részt a káposzta a partyn, ráadásul hogy kapott színpadi jogot (pedig még karszalag sem volt rajta), az egy paradicsomra is hivatalos.

Minden esetre a káposzta is élvezte. Van ízlése, úgy láttam. Nagyon hamar átvette ugyanis az érzést. Ahogy lecsapott a basszus,, rezgett ő is, a színpaddal együtt remegett bele minden ritmusba. Együtt élt a show-val. Sőt, annyira feloldódott a brutálpartizásban, hogy később az egyik levelét lerúgta, elvesztette, s az külön ugrándozott tovább a színpad szélén.

Hát ennyit akartam most mondani. Hogy bebizonyosodott: a zöldségekre is nagyon jó hatással van az elektronikus zene, a mixelgetés, a dj-keverés. Mire aztán feljött a Nap, mind igazi zöldségekké válva estünk ki a sátorból. Fhuh. Hiába: az ember egy a természettel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr544684916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása