Blogosz

MESE NINCS.

Tavaszi szél vizeletet áraszt...

2018. március 15. 17:42 - BlogoszEditor

Oké, lesz még pár nap tél most  állítólag –, ám lényegében akkor is itt a tavasz. Március idusa, meg minden. És lám, ha kikelet, akkor meg is érkezett a tavaszi kollekció. Csak nem az és nem oda, amit és ahova gondolnák.

Ezt a megújulás üzenetét hordozó installációt a Mini Junior egyik üzletének kirakatában láttam meg, ma. Bár nem sok időm maradt a műélvezetre, mivel a busz, amin voltam, hamar tovashuhant, később direkt visszamentem, hogy megörökíthessem ezt a kompozíciót.

20180315_172112_masolata.jpg

Bilik igen. Értik: két bili, tehát bilik.

Színes bilik, a kikelet színorgiáját megidéző műtrágyak. Vagyis műtárgyak.

Köztük az elegáns felirat, hogy ez az új kollekció bár szerintem az jobban hangzana, hogy "Tavaszi szél vizeletet áraszt..."

Egyébként meg nem is lenne hülyeség, ha már ott tartanánk, hogy műanyagbili-kollekciókat is elvárunk, azokból gondosan válogatunk, évszakonként újítva meg az otthoni bilitárunkat. De még eléggé messze van ez, előbb számos gondnak kell megoldódnia, gazdaságinak főleg, és mint tudjuk, a jólét növekedése magával hozza a gyűlölködés csökkenését is, így például a kétnyelvűség ügyei is könnyebben megoldódhatnának, ha annyira gazdag lenne már az ország, hogy a tavaszi bilikollekciót várná legjobban amúgy a kétnyelvűség románul bilingvism.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr6613741294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása