Blogosz

MESE NINCS.

Autók párbeszéde istenről

2018. április 01. 18:44 - BlogoszEditor

Két angol, egy magyar és egy román autó beszélget. Most, Nagyváradon. Pont jókor beszélgetnek istenről, mivel húsvét van, aktuális tehát. Ráadásul egymáshoz közel áll mind a négy, további ráadásul épp ebben a sorrendben láttam meg őket, és szuperráadásul egy templom közelében a Coposun lévő parkolóban állnak, a parkban lévő görögkeleti templomtól nem messze. Pár perce fotóztam le a beszélgetésüket.

A párbeszédük további különlegessége, hogy bár három nyelven zajlik, végül még rímel is. Úgy nézem amúgy, az utolsónak bekapcsolódó jármű minimum agnosztikus, de az is lehet, hogy ateista. Hiszen amikor a kérdésre válaszolva a másik azt mondja, hogy isten az égben van, ez csak nevet.

Egyébként az autókat elnézve épp az lehet leginkább pap(é), amelyik azt mondja, hogy isten az égben ("cer") van. Hiába, ilyenek az egyházak: a képviselőik dőzsölnek, és már a munkát is a hatalmas autóikkal végeztetik el. :)

– God.

– Hol?

20180401_183339.jpg – Cer.

– LOL.

20180401_183111.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: lol hol god cer

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr1513798772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása