Blogosz

MESE NINCS.

Divatsarok

2011. szeptember 21. 16:35 - BlogoszEditor

 

És nem, nem állom meg, hogy ezt feltegyem ide. :D Épp az előbb találtam Facebookon. És szerintem önmagában is vicces. Na meg tanulságos. Továbbá az előző bejegyzésemhez - a Fácséról, magyarkodásról szólóhoz - kitűnő illusztráció. Vagy akár képi továbbgondolás - (hogy túldimenzionáljam kicsit :P).

Szóval tessék megnézni, ahogy két magyar megoszt valamit - aztán azt is, hogy milyen témában és milyen szöveggel. S ehhez végül azt, hogy három óra alatt hányan lájkolták -s vélelmezhetően abból az egyből hány magyar. :)))

Hiába, na: ami állampolgári (nemzeti) kötelesség, azzal nem lehet viccelni. Ellenben bárki bármit annak nyilváníthat. Ez a divat.

Trendi kötelességek. Divatnemzet. Fashion nation egyenesen. :P

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr73243807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaqukk 2011.09.22. 09:13:38

Persze,és csakis- kötelességszerűen megvillanthatjuk trendiúj jogainkat is valami trikolór catwalkon. Akár. (Össz)Népi továbbgondolás.:P
süti beállítások módosítása