Blogosz

MESE NINCS.

Haggyukmán (avagy üdvözlet a maszktól)

2015. november 08. 19:22 - BlogoszEditor

Megkaptam én is Orbán Viktortól, vagyis a Fidesztől, vagyis a Nemzeti Választási Irodától (mindegy, ma Magyarországon ez mind ugyanaz) azt az újabb levelet, amelyben arra kérnek, hogy regisztráltassam magam, a magyarországi választásokon való részvétel céljából. Nyilván elkezdték mindenkinek kiküldeni az ilyen leveleket, akik már az előző választási paródia alkalmával sem regisztráltatták magukat. Mint például én. Dehát azóta mi változott? Változott azóta valami? Teljesen érvényes az, amit három évvel ezelőtt itt már elmondtam.

Magyarország ugyanúgy abban a kelepcében vergődik, amit az 1989-es változások óta példátlan mérvű szervezett bűnözői hálózatot és kizsákmányoló rendszert kiépített Fidesz állított neki. Ugyanúgy tragikusan távolítja ez a rezsim mindentől, ami európai érték - ráadásul épp akkor, amikor Európa amúgyis gondokkal küzd, és lassanként magukra maradnak, rajta kívül maradnak azok, akik nem hajlandóak vele menni, csak a pénzét akarnák. Ugyanúgy ott van még ráadásul az az eszméletlen arrogancia és pimaszság is, amit már akkor is külön rühelltem a Fideszben, amikor még alternatívának gondolva támogattam őket. Na és alternatíva? Többek között épp a Fidesz mindenre kiterjedő ügyködéseinek betudhatóan az nincs, és még sokáig nem is lesz kire szavazni ott. 

Úgyhogy megint kaptam tőlük egy levelet. Itt van lennebb. Volt hozzá válaszboríték is. És ha már volt, válaszoltam. Azt is mutatom, mit. Szerintem ebben a konkrét ügyben ennyit tehet a polgár. Most legalábbis. Nem is látom egyelőre sem lehetőségét, sem idejét, hogy miként és mikor tudja majd előbb lerázni magáról ezeket Magyarország, de bővebb értelemben is a magyarság, meg egyszerűen a polgár, utána pedig kiheverni azt a rengeteg kártékony gyalázatot, amit az égvilágon mindent behálózó rezsimjük naponta művel.

eredeti_copy.jpg

Ezt válaszoltam.

valaszjo_copy.jpg

És, hogy postáztam-e végül? Persze. Elvégre nem szabad feladni - úgyhogy egy órával ezelőtt feladtam.

20151108_171148.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr458060426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása