Blogosz

MESE NINCS.

Forradalmat csináltam

2012. június 16. 23:16 - BlogoszEditor

 

Azt hiszem legalábbis. Csak egy olyan kisebbet, mert éjszaka van, nem akarok senkit felébreszteni. :)

No, pár nap múlva majd meglátjuk (a tévében), s meghalljuk, sikerrel járt-e. Addig is, aki akar, csatlakozhat, a megadott címekre lehet küldeni hasonló tartalmú levelet.

 
To: "ugyelet@mtv.hu" <ugyelet@mtv.hu>; "corporate@mtva.hu" <corporate@mtva.hu>; "kozonsegszolgalat@mtva.hu" <kozonsegszolgalat@mtva.hu>
Cc: "info@nmhh.hu" info@nmhh.hu
 
"Tisztelt címzettek!
 
Egy fontos kérésem lenne - úgy gondolom, milliók nevében, akik az MTV adásában követik a labdarúgó EB-t.
 
Most abban a szakaszban vannak a mérkőzések, amikor egyazon időben játszanak kettőt. Az egyiket élőben adja az m1, a másikat rögtön utána, felvételről.
 
Ám az élőben adott mérkőzésen ma is (orosz-görög meccs) a kommentátor bemondta, hogy mi az eredmény a másik mérkőzésen, amit utána felvételről közvetítenek. Ezzel milliók szórakozását rontja el, hiszen így már alig érdemes megnézni a felvételről a mérkőzést.
Mi több, az élő meccs közben nemcsak egyszer mondta be a kommentátor, hogy mi zajlik a másik mérkőzésen, hanem sokszor, következetesen, s még a végén is.
 
NAGYON SZÉPEN KÉREM, HOGY A JÖVŐBEN AZ ÉLŐBEN ADOTT MECCS SORÁN EMLíTÉS SE TÖRTÉNJÉK A MÁSIK ÖSSZECSAPÁSRÓL, AMI EZZEL PÁRHUZAMOSAN ZAJLIK, HISZEN AZT SZERETNÉNK FELVÉTELRŐL MEGNÉZNI, ÖNÖKNÉL, AZ MTV-N.
 
TISZTELETTEL KÉREM, HOGY A STÁB SZÓLJON AZ ÖSSZES KOMMENTÁTORNAK, HOGY CSAK AZ ADOTT MECCSRŐL BESZÉLJENEK, VÉGIG, NE EMLíTSÉK A MÁSIKAT, FŐLEG NE AZT, HOGY MI AZ EREDMÉNY, KI ÁLL TOVÁBBJUTÁSRA, STB. HISZEN EZZEL LELÖVIK A POÉNT, ELRONTJÁK AZ EGÉSZET.
 
Kérem szépen, legyenek szívesek intézkedni, tisztelettel köszönöm, kellemes napot!"
 
Hát így. De azért van b terv is. Amennyiben a forradalom nem ér célt, s marad ez a rendszer az MTV-n, csak a kényszerű emigráció van hátra: meg kell próbálni az RTV-n, hátha ott nem ez zajlik...
 
-----
 
Frissítés
 
Azóta kipróbáltam az RTV közvetítését. A biztonság kedvéért a kezemben végig a távirányítóval, hogy ha elkezdi bemondani a másik mérkőzés eredményét, rögtön elkapcsolhassak onnak pár másodreprce. Ám egy pillanatra nem figyeltem. S rögtön bemondta.
Tehát az RTV-n is ez megy. Forradalom lefújva. Helyette radikális megoldáshoz voltam kénytelen folyamodni: levettem a hangot, úgy nézem az első összecsapásokat. A kommentátor helyett most a kintről beszűrődő zajok vannak csak. Egy-egy jó támadáskor elmegy egy kamion. Leskor nyavvant egyet a macska. Szögletkor a szomszéd kiönt valami vizet az udvarára. A közönség hangjai helyett madarak csicseregnek. Az előbb, az első félidőben pedig gól volt - akkor valahol távolabb összevesztek valakik, s lendületesen elküldték egymást a francba.
 
Amúgy meg lehet, hogy nincs is lefújva a forradalom. Épp most, amikor szünetben ezt a frissítést írom, veszem hírét, hogy ma este az MTV kommentátora már nem mondta be a másik mérkőzés eredményét. Csak szünetben említették meg, s akkor is figyelmeztették előtte a nézőket. Hm. Ezek szerint szorgos népünk győzött. :)
 
------
 
Újabb frissítés
 
És ez lett a vége, ez a válasz jött az MTV-től:
 
»A másik meccs eredményének bemondása szakmailag "kötelező", hiszen a továbbjutás szempontjából nem csak az "A" meccs eredménye döntő, hanem a "B" meccsé is. Viszont megkérjük a riportereinket és a műsorvezetőket, hogy az elkövetkező 3 napban mindig figyelmeztessék előre a nézőt arra, hogy a másik meccs eredményét elmondják - így, aki azt a mérkőzést is követni akarja (bár az internet világában erről is lehetne vitázni), le tudja halkítani készülékét, vagy ez idő alatt kimegy szobából stb.

Üdvözlettel

Havas Judit

főszerk. helyettes«

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr784593033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása