Blogosz

MESE NINCS.

Heh

2012. augusztus 16. 12:19 - BlogoszEditor

Bejegyzés alcíme...

 

Nyár van, ízi és izgi. Úgyhogy sokkal szebb dolgok is vannak annál, hogy a romániai politika Dâmboviţa-partjára kihordott mocskában vájkáljunk túl hosszan. Ezért nem fogom sem cifrázni, sem nyújtani. Röviden a következő van.

Szegény kis madafakák... Nem elég, hogy most sem tudták leváltani Băsescut, még a bealjasult referendumukkal sem, de most ráadásul az egész népszavazás-szennyük is visszaömlik rájuk.
Vizsgálgatják már a miniszterek rokonait is, a referendummal kapcsolatban elkövetett csalások, bűncselekmények miatt: fekete pénzeket vetettek be és az alvilági kapcsolatokat is felhasználták ahhoz, hogy minél több embert hurcoljanak az urnák elé, az USL érdekében.
És így sem jött össze nekik, most sem - sőt, a saját beteg kezdeményezésük most ellenük fordul.
Az USL referendumának első eredménye az volt, hogy a lakosság lényegében ajtót mutatott az USL-nek. Most pedig még az ajtófélfának is nekimennek igen nagy szerencsétlenkedéseik és gonoszkodásaik közben. Óriási.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr864715489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása