Blogosz

MESE NINCS.

Helyzetjelentés

2012. május 27. 20:24 - BlogoszEditor

 

Megígértem, hogy visszatérek rá, ha van valami újság. Hát, nincs. De azért visszatérek rá.

Az van ugyanis, hogy válaszolt a Sepultura európai booking-megbízottja a nagyváradi fesztivállal kapcsolatos érdeklődésemre. De szerintem nem sikerült semmit kiderítenie. Aki már nem emlékszik, az itt elolvashatja, miről is van szó.

Szóval azt írja az illető, hogy szerinte "lesz feszt, s a Sepu is fellép". (Egyébként ez a Sepultura már nem a régi, szinte egy tagja sem maradt a legendás felállásból - jegyzem meg halkan.) Majd hozzáteszi: "legalábbis ide nem érkezett semmilyen reklamáció eddig ezzel kapcsolatosan". És ennyi. Úgy gondolom, egyszerűen nem sikerült infókat szereznie egy olyan helyről, mint ez a Románia, vagy micsoda...

Maguk a váradi fesztivál szervezői pedig a Fácsén magyaráznak. (Ők magyarok ugyan, de külön kérésemre sem hajlandóak magyarul is posztolni, csakis román nyelven.) Ők meg lényegében azt írják ott, hogy tudomásukra jutott: vannak, akik kételkednek abban, hogy meglesz ez a rendezvény, de ígérik, hogy igenis meglesz. És szerintük azért lesz ilyen olcsó a belépő (már legalábbis a beígért sztárokhoz mérten), mert ez lesz az első ilyen többnapos rendezvényük Váradon. Érdekes egy magyarázat, de na. Hát ennyi erről.

Ami pedig egy másik műfajt illeti, az elektronikus zene kedvelőinek megvolt tavaly ilyentájt Nagyváradon az első YellowFest. És jó volt, erőst.

Már akkor azt ígérték, hogy még tavaly ősszel jön a második. Nem jött. Most egyúttal ennek a szervezőinél is érdeklődtem: lesz-e akkor idén? Azt tudatták: "ebben az évben lesz YellowFest, de idén nem ilyentájt, hanem ősszel, s más formátumban". Hogy ez mit jelent? Majd meglátjuk, meghalljuk. Ha érdemes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr24549591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása