Blogosz

MESE NINCS.

Szüret télen

2019. január 17. 18:12 - BlogoszEditor

Megnyílt ma Nagyváradon a térségbeli – magyarországi és romániai – fotóriporterek idei kiállítása. Tehát nemzetközi is a tárlat, mivel Bihar megyei, illetve Hajdú-Bihar megyei sajtósok képei vannak kiállítva, a kurrens termésből szüretelve.

bihari_fotoriporterek_plakat_print.jpgÖsszesen 11 sajtós fényképei nézhetőek meg. A kiállított fotókat háromtagú zsűri válogatta ki, titkos zsűrizéssel. A tárlatot Nagyváradon február 11-ig lehet megtekinteni (keddtől vasárnapig 9–17 óra között), a várban, a városi múzeum fotóművészeti részlegén. Aztán a Debreceni Virágkarnevál előrendezvényeként augusztusban Debrecenben mutatják be a gyűjteményt.

Nekem is vannak kiállítva fotóim. Az idei tárlatra én ezekkel a képekkel neveztem, ezekből kerültek ki a kiállított felvételeim. További kellemes januárt!

szeghalmi_ors_modern_times_1.jpg

szeghalmi_ors_portret_n_tramvai.jpg

szeghalmi_ors_respect_nd_indicatorul.jpg

szeghalmi_ors_still_life.jpg

szeghalmi_ors_var_pe_timp_de_iarn.jpg

szeghalmi_ors_demolare_i_reconstruc_ie.jpg

szeghalmi_ors_easy_rider.jpg

szeghalmi_ors_flori.jpg

szeghalmi_ors_in_lumina_culturii_vernisaj_la_euro_foto_art.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr7314568180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása