Blogosz

MESE NINCS.

TIFF – te ingyen fogsz fesztiválozni

2023. szeptember 25. 16:53 - BlogoszEditor

Na jó, bocsánat a tegezésért, minden esetre Ön is az erre esélyesek között van, ha részt vesz nyereménysorsolásunkon.

A Transilvania International Film Festival (TIFF) nagyváradi programjára lehet nyerni összesen három teljes bérletet: egy párosat, valamint egy egyszemélyeset. Ilyen szépek:

th.jpg

A játékban való részévételhez küldjön egy (minden személy csak egy) mailt, a következő címre: blogosz (kukac) mail.com. Az üzenetben elég, ha közli a teljes nevét, a tárgymezőben (subject) pedig ez szerepeljen: "Blogosz nyereménysorsolás - TIFF 2023". Beküldési határidő: 2023. szeptember 27-én reggel 8 óra. Sorsolás 2023. szeptember 27-én 11 órakor. A nyertesek e-mailen, válaszüzenetben kapnak értesítést, illetve neveik itt is olvashatóak lesznek. A nyeremények átvétele személyesen lehetséges, előzetes egyeztetés után.

A kolozsvári központú Transilvania International Film Festival (TIFF) immár hatodik alkalommal tart Nagyváradon is külön programsorozatot, idén szeptember 29. és október 1. között. Ezúttal is több helyszínen zajlanak a vetítések: a színház nagytermében, a filharmónia koncerttermében, a Transilvania stúdióteremben, a Szent László téren, valamint a neológ zsinagógában. Emellett a várban a gyermekfoglalkozások is lesznek. A három nap alatt összesen több, mint harminc filmet tűznek műsorra, közülük néhány premier, és olyan vetítések is lesznek, amelyek az alkotókkal tartandó közönségtalálkozóval zárulnak.

A nagyváradi TIFF részletes programja a filmfesztivál honlapján található meg, valamint nyomtatott formában a román és magyar nyelven kiadott, ingyenes AperiTIFF programfüzetben, amelyet a város különböző pontjain –  legbiztosabban a Szent László téren már működő TIFF-jegyárushelyen – lehet igényelni.

A kisorsolandó belépők mindegyik fesztiválnap összes nyilvános programjára érvényesek.

Frissítés

A nyertesek: Szűcs Imre, Tatai Mária. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr3318221757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása