Blogosz

MESE NINCS.

Röpirat az oltottak szabadságáért. Vagyis bocs, nem

2021. december 07. 22:30 - BlogoszEditor

Elérkezett a megszorítások enyhítése, és vele együtt a romániai központi sajtóbeli beszámoló is – benne egy jó kis téves megfogalmazással.

Épp olvasom pár perce a Hotnewson, hogy azt mondja: "De asemenea, în nopțile de Crăciun și Revelion localurile vor fi deschise fără limitare de oră și va fi permis accesul și celor vaccinați."

nevtelen_3_1.png

Ó: hát, köszönöm, hogy mi is bemehetünk. Mert már mégis: attól, hogy be vagyunk oltva, még nem vagyunk tán leprások. Attól, hogy van európai igazolásunk, még nem kell minket lenézni. Azért, mert a harmadik adagot is felvettük, és ha lesz még, akkor a többi is jöhet, még nem kell minket kizárni helyekről. Bőven elég volt nézegetni mozikból, fesztiválokról, üzletekből, karácsonyi vásárról, ahogy kint van az a többi pár ember. Egyébként is figyelmébe ajánlanám az oltatlanoknak, hogy attól, hogy oltatlanok, még terjeszthetik a vírust. Itt az ideje, hogy minket, vírust nem tagadókat is elfogadjanak! Elvárjuk, hogy minket, nem oltáselleneseket is emberszámba vegyenek! Ne kezeljenek úgy, mintha kevesebb eszünk lenne, nem vagyunk agyalágyultak! Egyúttal követeljük, hogy ez, meg az, meg amaz! Sőt, talán valami gyanús arcok külön kis megélhetési pártot is alapíthatnának, ami aztán meglovagolja ezt az egész témát, és ügyesen uszít, meg terelget minket, a saját érdekében. És azt meg majdnem elfelejtettem, hogy a legfontosabb dolog embernek maradni, meg ilyenek.

Ja, vagy várjál: azt hiszem, ez csak egy sajtóbeli elírás volt, és valójában "nevaccinați" akart lenni abban a cikkben az utolsó szó... Ja, oké, értem, akkor nem szóltam. Khm.

Frissítés, egy nappal később

 

Minden esetre szóltam a Hotnewsnak. És azóta már javították, így néz ki. Tehát amúgy nem is a nevakcsinácokat engedik be, hanem a tesztácokat, mellénk. Ami egyébként fontos részinformáció.

guuu.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr4916776526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása