Blogosz

MESE NINCS.

A Sziget rád eső része

2013. május 21. 20:29 - BlogoszEditor

Nem röhög, mert bizony igen, rád fog esni. Ha szerencséd is van. Úgyhogy inkább mosolyog. Hiszen Európa legjobb nagyfesztiválja (tavaly ugyanis a kontinens 25 legnagyobb fesztiválja közül a Sziget lett az első a Yourope  nevű európai fesztiválszövetség és a Virtual Festivals Europe által szervezett szavazáson a nagyfesztiválok versenyében – de enélkül is tudjuk, hogy mekkora jóság már) gondol ád is.

A Sziget Fesztivál szervezői ugyanis ma megerősítették: felkínálnak a blogom olvasói között való kisorsolásra két fullos fesztiválbérletet. Aha, a legvagányabb fajtából: az egész eseményre szól, ottalvós, ráadásul nagyon tetszetős. :) A tietek, az Önöké lesz hamarosan. Vagyis hát két szerencsésé.

sziget 2o13 3.jpg

Azon kedves olvasóim, akik részt szeretnének venni a sorsoláson, ettől a perctől jelentkezhetnek. Június 17-én éjfélig (romániai időszámítás szerint, vagy hogy is hívják ezt, mert nem pont így, azt hiszem, kelet-európai időszámítás, de nem is pontosan így, nem ugrik be most, na, de szóval világos.) Másnap délben (romániai időszámítás szerint, vagyis hát..., de nem folytatom ezt) sorsolok ki két személyt a jelentkezők közül. Akiket diadalukról mailben értesítek legott, illetve egyúttal – ügyintézési okból – kénytelen leszek majd elkérni és a szervezőknek továbbítani néhány személyi adatukat.

sziget 2o13.jpg

A Szigetre szóló belépőket a helyszínen, azaz Budapesten, a szóban forgó zsíratomkirályság bejáratánál tudják majd átvenni a nyertesek, csakis fényképes igazolványuk felmutatásával. Kérem, csak azok jelentkezzenek tehát, akik – ha nyernek – valóban el is tudnak menni a Hajógyári szigetre, az augusztus 5-12 időszakban. Mert ugye a helyes életvezetés egyik velejárója változatlanul a Szigeten való megjelenés. :)

sziget 2o13 5.jpg

A sorsoláson való részvételhez csupán egy mailt szükséges küldeni  a következő címre: hogyaneljekhelyesen@yahoo.com . Mindegy, mi áll a mailben, aki küld, bekerül az esélyesek közé.

sziget 2o13 4.jpg

Lesznek továbbá tárgynyeremények is. Ezeket is a Sziget kínálja fel blogom olvasóinak. Fesztiválos nyereménytárgyakról van szó. Hogy pontosan mik ezek, az legyen meglepetés. Nekem is az lesz, mivel a szervezőkre bíztam, mivel lepik meg az olvasóimat. A sorsolás tudnivalói ugyanazok. Akik tehát nem nyernek majd belépőt, azok között még akkor, rögtön sorsolok még egy kört, s néhányan ilyen kis meglepetéseket kapnak majd.

Kellemes nyarat mindent!

sziget 2o13 2.jpg

No, ha pedig már bejelentkeztél a sorsolásra, akkor máris itt egy kis jutalom: nézz vagány videókat arról, mi várhat rád. (Bár ha te speciel nem jelentkezel, akkor is nézd meg, csak úgy, mert jó.)

Na ugye, hogy mekkora. Hát jaja, azaz. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr315311768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása