Blogosz

MESE NINCS.

...és

2012. május 19. 15:09 - BlogoszEditor

 

Ja, az előző bejegyzésemből valamit kifelejtettem. Merthogy lesznek ám tárgynyeremények is.

Ugyancsak a Sziget Szervezőiroda kedves emberei ajánlottak fel még a blogom olvasóinak kisorsolásra váró ajándéktárgyakat is. Ezek a fő rendezvényeikkel - Sziget, Balaton Sound, VOLT - kapcsolatos cuccok. Úgyhogy a két fullextrás Sziget-bérlet mellett lesz még egy ilyen kis csomagocska. Hogy pontosan miből áll majd össze, azt még én sem tudom, de gondolom, CD-k, könyvek, kitűzők, esetleg pólók, matricák, izék, dolgok. Mondhatnám: legyen ez meglepetés. Még nekem is.

Ezt is azok között sorsolom ki, akik részt vesznek az előbb ismertetett Sziget & Blogosz-játékban. A húzás is ugyanakkor lesz. A tárgynyereményeket tartalmazó csomagot postán elküldöm a nyertesnek (ezért majd el fogom kérni a postacímét a sorsolás után, mailben).

Úgyhogy így teljes. Még jó, hogy eszembe jutott. De még milyen jó...

Sok sikert tehát minden kedves olvasómnak! De ezúttal főleg azoknak, akik játszanak is. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr1004525927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása