Blogosz

MESE NINCS.

Megoldom az életedet

2012. május 18. 09:18 - BlogoszEditor

Sziget ingyen

 

Jóra nem utal, az biztos, de nyugalom, nincs veszve minden. Sőt, semmi.  Aki nem akar ott lenni idén a 20. Szigeten, az nem tudom, mit akar kezdeni az életével és hogyan képzeli el a világ igazán fontos dolgait – egyáltalán, tudatos lény-e. Nyilvánvalóan nem egészséges dolog, súlyosan helytelen életvezetés ez. Ne csüggedjen azonban senki: van segítség. Itt, persze. Hol máshol?

A Sziget szervezői ugyanis két belépőt is felkínáltak a blogomnak – amelyeket az olvasóim kapnak. Mégpedig a legprímább és legértékesebb típusú belépőkről van szó: a rendezvény teljes időtartamára szólnak, beleértve a mínusz egyedik napot is, ráadásul ottalvósak. Meg olyan kis szépek amúgyis.

szigethuszadik_1.jpg

Most ami így hirtelen eszembe jut, az Yonderboi, a Placebo, a Korn, a dEUS, Magnetic Man, Borgore, Kiscsillag, Quimby - ám egyrészt a program még korántsem teljes (a memóriámról nem is beszélve), másrészt meg a tapasztalatok szerint a Szigeten minden nap, minden este lehet igazi csemegéket találni, minden műfajban. Harmadrészt pedig ott a csinos honlap a részletekért.

Itt pedig tehát két izgató fesztiválbérlet. Csak nektek, Önöknek. Csak úgy. Azért, mert vagytok, vannak. Adom máris. Kisorsolom.

Gondolkodtam, idén hogyan legyen ez. Aztán arra jutottam, hogy minél könnyebben jutnak el a szerencsések A Legjobb Európai Nagyfesztivál címet elnyert Sziget születésnapjára, annál jobb. Nincs tehát most sem kommersz bűvészkedés az ajándékozás körül, sem buta feladatokat nem kell teljesíteni hozzá. Aki megpróbálkozna a helyes életvezetési technikák esajátításával, azaz ott akar lenni a Szigeten,  egyszerűen részt vesz a sorsoláson. Ehhez mostantól - július 5-én 0 óra 11 percig - küldhet egy mailt a hogyaneljekhelyesen@yahoo.com címre. Július 6-án 10 óra 26 perckor sorsolok, a nyerteseknek pedig visszaírok mailen. A belépőiket a Sziget bejáratánál vehetik majd át, augusztus 5-től, csakis személyesen.

Jut eszembe: valamelyik nap a villamoson egy jámbor külsejű hölgy egy gyanús külsejű könyvet olvasott. A kötet címe: A helyes és a helytelen gondolkodás. Belelestem (a könyvbe), s persze jól megmondja benne a valami angol nevű szerző, hogy mit hogyan kell gondolni és mit nem szabad. Brr! Ugye eleve ijesztő? És helytelen.

Szerintem pályázzon ő is. Meg mindenki. Úgy a helyes. Milyen jó lesz majd akár neki is végre egyszer (f)elszabadulni, ha megnyeri. Gondolhatja...

(Na meg - ahogy már jeleztem - még van ez is, ugye, itt.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr284523108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása