Blogosz

MESE NINCS.

Ajándék az olvasóknak: Campus feszt ingyen (teszek egy felkiáltójelet is, az jobb úgy)!

2012. május 11. 10:25 - BlogoszEditor

 

Igen, idén is kapnak a blogom drága olvasói ajándékot. Már legalábbis azok, akiknek szerencséjük is lesz.

A debreceni Campus Fesztivál szervezői ugyanis ebben az évben is felajánlottak a blogomnak jegyeket a rendezvényre, amelyeket csakis a kedves - meg a randa fráter - olvasóim között sorsolhatok ki.

A július 25-29 közötti fesztiválnak a debreceni Nagyerdő ad otthont (azt hiszem - legalábis hiába kérdeztem tegnap mailen, hogy most is ott lesz-e, még nem válaszoltak). A tisztelt olvasóimnak járó belépők pedig bérletek - azaz az eksön teljes időtartamára szólnak. Kettő van belőlük. Fincsi, mi?

Aki be akar szállni, egyszerűen írjon egy mailt. Mindegy, mi áll benne. Akik nyernek, azoknak majd visszaírok, hogy elkérjem a nevüket és a postacímüket. A nyerteseknek ugyanis kipostázom a bérletet a sorsolás után. Benevezni mondjuk július 5-én éjfélig lehet. A sorsolást július 6-án tartom - ami nem tudom, milyen napra esik, mert lusta vagyok most elmenni a naptárig és megnézni, de akkor. A még precízebb időpont pedig legyen mondjuk 8 óra. Vagy nem, az túl korai, lehet, hogy még aludni fogok. Bár ha nagy hőség lesz, akkor hamarabb kelek. De legyen 10 óra 23 perckor. Ok. Ennyi.

 

Aki tehát szeretne részt venni a sorsoláson, ide írjon:

dejohogyidenissorsolblogosz@yahoo.ro .

 

Aki nem szeretne részt venni a sorsoláson, az pedig ide:

engemnemerdekelezazegeszgrr@yahoo.ro .

 

(Akit zavar ez a hülye szín, az meg ide:

fuderondaszinez@yahoo.com .)

 

Jó szórakozást aztán a Campuson! Tudjátok, lesz Anima Sound System, Colorstar, Kiscsillag, Quimby, Frenk, Bëlga, Péterfy Bori & Love Band, A:K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I., Julia Carpenter. Is. Meg ki tudja még... Minden.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr224501426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása