Blogosz

MESE NINCS.

Ingyen a Szigetre, innen

2011. június 08. 10:04 - BlogoszEditor

 

No, ha egyszer valami beindul... A páratlan akció nem is páratlan már: akadt párja. De még milyen! :)

Szóval immár nemcsak a Campus Fesztiválra nyerhetnek belépőt a jelen blogom olvasói hamarosan, hanem a Sziget Fesztiválra is.

A Sziget  szervezői ugyanis tegnap szintén voltak olyan kedvesek, hogy felajánlottak e blog számára tiszteletjegyet, kisorsolásra az olvasóim között. Mert ők is szeretve tisztelnek benneteket. :)

Chemical Brothers, ugye, meg Amy Winehouse, Pulp, Trentemøller, Hadouken!, Skunk Anansie, Socalled, s persze egy csomó kis finomság még, a kisebb helyszíneken. Minek is sorolom? Ott a honlap.

Igazi, szépséges, fullos, ottalvós heti bérletet adunk tehát az idei Szigetre annak az olvasómnak, akit majd kisorsolok. A nyereményt a Sziget főbejáratánál lehet majd átvenni, csak személyesen, fényképes igazolvány felmutatásával.

Mindjárt kitalálom azt is, hogyan dőljön el ez, de ez sem lesz bonyolult. Úgyhogy hamarosan mindkét nyereménysorsolás egyszerű, könnyű részleteivel jövök majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr942967086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása