Blogosz

MESE NINCS.

Választás után: vigyorgás az első magyarországi temetőben

2022. április 06. 19:22 - BlogoszEditor

Alig múlt el az országgyűlési választás – konkrétan három nappal vagyunk utána –, máris a helyére került a hulladék.

Sőt, ez még annál is szuggesztívebb kép. Tekintve, hogy egyből a temetőben van. Mégpedig Ártánd temetőjében. Ami mellesleg közvetlenül a legnagyobb romániai közúti határátkelőnél van, a nemzetközi főút mellett – tehát aki ezen az úton Keletről Nyugatra jön, vagy akár visszafelé tart, elmegy emellett a nagyszerű installáció mellett. Nyugatra tartóknak ez az első magyarországi temető, Keletre igyekvőknek meg az utolsó. És a benne található műalkotás nagyszerűen érzékelteti, mibe keverte magát már megint Magyarország.

[Amúgy az illetőt megválasztották. Mielőtt a temetőben kezdett volna vigyorogni, ott is a hulladékból, annak részeként. Sőt, az egész Hajdú-Bihar megye is vérfideszes lett: 6-ból 6 fideszes egyéni mandátum született. Tessék: Kósa Lajos (50%), Pósán László (56.70%), Tasó László (63.09%), a videón látható Vitányi István (62.27%), Bodó Sándor (62.13%), Tiba István (59.12%).]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr5317799119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása