Blogosz

MESE NINCS.

Végig a szemem előtt volt: megvan a vírus ellenanyaga!

2020. április 29. 08:14 - BlogoszEditor

Intenzíven kutatják ezekben a hetekben világszerte, hogy miből lehetne előállítani a korona ellenszerét. Én meg bementem a műhelybe, és tessék, itt van.

Jó rég a szemem előtt lehetett, bár eddig egyszer sem láttam meg. Pedig az egésznek az állapota szerint is igen régi már ez. Mint látható, japán, elvileg kábelek összehozatalának mechanikai és korrózióellenes védelmére fejlesztették ki. De tételesen írja rajta, hogy „CORONA RESISTANT”.

Egyébként viccen kívül, ez az egyetlen amit nem értek, hogy mi akar lenni, minden mást, ami előtte, meg utána áll, igen. Szóval megvan a koronának ellenálló anyag. Gondolom, ebből lehetne kivonni az ellenszert.

Itt a videó, kicsomagolás és sikeres tesztelés is van benne.

Nem hülyeség, amit mondok, hiszen benne volt a tévében. Nem is egyszer, több filmben is: világjárvány kitörése esetén meg kell keresni azt, ami ellenáll neki, és abból kivonni a cuccot, aztán beadni, lehetőleg mindenkinek. Például ugye volt, ahol Milla Jovovichot kellett megkeresni, mert belőle vonható ki az ellenálló anyag. Jelen esetben azonban szerencsére nem ilyen bonyolult: itt ez a szigszalag, és ebben van, és gyengébbek kedvéért eleve rá is írták ezt. Az is nagyon rejtélyes fordulat, hogy ezek szerint egy régi szigetelőszalagot kerestek hát mostanáig a tudósok.

Egyébként ezen túlmenően még nagy a szakítószilárdsága, ellenáll a koronán kívül a nedvességnek, az időjárási viszontagságoknak, a savaknak, az alkáli anyagoknak, a korróziónak, az elöregedésnek. Hoppá: régóta kutatják az öregedés ellenszerét is, sőt – esküszöm – van olyan megközelítés, amely szerint az öregedés is összetett betegség, tehát akkor lennie kell ellenszernek is. Tessék, itt van ez, arra is. VUL-CO szalag. Furukawa-termék, méretei pedig: 1 mm x 20 mm x 10 m. Fellelhetősége: itthon, a műhelyben lévő egyik szekrény egy régóta nem kutatott sarkában.

Kibontottam: mivel régi, jó koszos is, viszont van még belőle bőven a gurigán, úgyhogy csak tessék. Kizárólag nyugati tudósok, és/vagy cégek jelentkezését várom, másoknak nem adom, hogy aztán visszaéljenek vele. Viszont a szóban forgóknak ingyen. Egyébként csak egy van belőle, szóval én sietnék…

20200424_123044.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr415633290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása