Blogosz

MESE NINCS.

Mert szép... (+ macskakeresés)

2018. szeptember 06. 14:08 - BlogoszEditor

Ezt most csak úgy ideteszem. Mert szép. Meg drámai.

A háttere az, hogy egy ideje lebontották már Nagyváradon a volt Kispipa épületét, és így néz most ki. A mai Ady Endre utca 5 szám alatti épület az 1900-as évek elejétől körülbelül a Második Világháború végéig (azaz a komcsi diktatúra indulásáig) az színészek, egyéb művészek, újságírók kedvelt helye is volt, aztán például munkásklubként működött. Most a dubiózus Micula-testvérpáré a terület, és nem tudom, mit akarnak ide felhúzni. De most nem is ez a lényeg, hanem csak maga a látvány. Ott mentem el ma, és ilyen.

Szerintem amilyen tragikus, olyan szép is. Csak a kapu áll már, és azon belül, a "beltérben" ma már a romok. De inkább nem magyarázom el a képeket, csak nézzük. Csodás látvány ez.

20180906_112446.jpg

rsz_20180906_112455.jpg

És ha már virtuálisan itt vagyunk, jön egy kis feladat is. Ugyanezen a helyszínen megjelent ugyanis egy macska is, miközben fotóztam. Vélhetően a másik házban lakhat, amelyik még áll, és időnként kijár csodálkozni, hogy mi ez a nagy tér, hova lett a másik épület. :).

Egészen pontosan itt tűnt fel, fél perccel a jelen kép elkészülte után:

ezismegdcgfndvndvhm56.jpg

Feladat tehát: keresd a macskát. (Bár az előző infóval már segítettem a megoldásban. De na.)

asegfaqserg.jpg

dghjy.jpg

heth.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr2814225923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása