Blogosz

MESE NINCS.

Videómix: jó sok érdekesség, furcsaság, hülyeség, abszurdum

2024. április 29. 20:57 - BlogoszEditor

A pléhkrisztus létrán lemászott a keresztről, egy templomudvaron, és elment.

A Hajstílus szalonban füstölt szalonna eladó. Postaláda, ami arra buzdít, hogy küldj egy kis szeretetet. Hitler a Sebes-Körös partján - de inkább mégis Chaplin. Vagy például egy panzióból kihozott vödör, ami bucket, de a bucketöriéből, azaz a konyhából származik. Piroskára való voksolást népszerűsítő plakátolás. Még ma is használatban lévő villamossín, Nagyváradon, 1939-ből. Idegeneket beengedni tilos, mert lopkodják a lábtörlőt. Az ortodox katedrális keresztje kicsit ledőlt megpihenni. Uptown fánk, mármint donut, tehát tényleg fánk. Közúti jelzőtábla, amelyik konkrétan jelzi, hogy menj a faszba. Zöldségek és gyümölcsök, amelyek beköltöztek egy üzletbe. Majom, amelyik banánt reklámoz a piacon.

És még nagyon sok más. Összesen 212 saját videóm, az utóbbi évekből, mindenféle érdekes témában, összefűzve. (Elnézést, hogy függőlegesek, de mind közösségimédia-felületekre készült.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr7118392393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása