Blogosz

MESE NINCS.

Vicces nyomok katasztrófa után

2018. április 09. 19:10 - BlogoszEditor

Egy nap sem telt még el azóta, hogy Magyarország úgy döntött, még jobban bestötétíti magát, méginkább elszakad Európától, és még jobban engedi, hogy posztszovjet mintára pár, magát oligarchává harácsoló család kezébe kerüljön mindene. Átbicikliztem ma Nagyváradról szegény Magyarországra, és mutatok pár dolgot abból, amit ott láttam, fotóztam. Vicceseket. Mert valahogy végül csak meg kell nyugodnunk. Nem bele, csak meg.

És különben is: vehetjük úgy is, hogy most milyen jó, hogy nem a szerencsétlen, elbutult, de annál agresszívebb Magyarországon élünk, amelyik büszkén és örömmel menetel most bele a sötétségbe. Hanem... izé... Romániában. Ööö. Na mindegy akkor, hagyjuk.

Inkább itt vannak ezek.

Az első például Ártándon készült. Nemzeti dohánybolt, ugye: az egyik legelső nagyobb szabású Fidesz-mutyi jelképe. És bár "nekik Magyarország az első" (persze, persze), ott van románul is, elsőnek, hogy "Dohánybolt", azaz "Tutungerie". (Félreértés ne essék: semmi baj azzal, hogy a román határ közelében románul is ki van írva, ráadásul egy olyan magyarországi településen, aminek jelentős részét már áttelepült romániaiak lakják, sőt. A baj ugye mással van.)

20180409_125736.jpg

Aztán itt a kedvencem, ez már Biharkeresztesről. Az is elég nagy marhaság, hogy "Transzilvániából", és az is ügyes, hogy valamit így reklámozni: "nem először Magyarországon". :) De az igazi telitalálat ez: "Állati kavalkád". Hát, az.

20180409_143118.jpg

Aztán csupán egyetlen kis momentum az 1989 utáni legmocskosabb, legaljasabb kampányból. Bónusz: úgy látszik, vannak, akik tényleg el akarnak menni az országból.

20180409_144557.jpg

20180409_144608.jpg

Emlékműszerűen pedig az, hogy melyik párt áll és áll az egész hazug, kizárólag szennyre épülő stílus csúcsra járatásának élén.

20180409_144551a.jpg

Ezek is mind Keresztesen készültek amúgy. És tessék, az egyik legnagyobb baj a szörnyeteggé nőtt Fidesszel: hogy csakis saját zsebre dolgoznak, azaz privát. Max. Például az EU-támogatások sokasága is megbízható forrás, nem beszélve sajnos az újra behívott oroszok pénzéről.

20180409_144806.jpg

Zárásképp pedig egy kis hoppácska. Ezt a "Stop"-hülyeséget mintha már láttuk volna, sőt, még látni is fogjuk, sokáig, ahogy orosz minta alapján, erről hazudozva fellépnek majd a civilek ellen. Csak ez a "Stop"-kamu eddig Sorossal és a menekültekkel volt párban - magával az egésznek a kifőzőjével, vagyis a Fidesszel összehozva most láttam először. És mennyivel jobb, igazabb, helyesebb, sőt, nagyon szükséges is (lenne) így párosítva:

20180409_145340fg.png

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr3313821158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V.János78 2018.04.11. 01:09:15

Ezek a képek jelentik a sötétséget számodra? Mindig is mocskos volt a kampány minden párt részéről, nem tudom, ezen mit kell meglepődni. Szánalmas, ahogy pár negatív kampányfotót kiragadva akarod az országot mocskolni, ahol élsz. Ha már Nagyváradon jártál,onnan is nyomhattál volna pár durva fotót a szegényekről, lerobbant városrészekről. Egyébként meg ha a mai irigyelt Nyugat- Európa azt jelenti, amilyen polgárháborús, elfajult bevándorlóhelyzet van Franciaországban, Németországban, Belgiumban, vagy már Bécsben is, no-go-zónákkal, arablakta teljes városrészekkel, ahova a rendőrség sem mer már bemenni, meg felfegyverzett rendőrökkel minden utcasarkon, rettegésben élve, muszlim többségű iskolákkal, akkor szakadjunk csak le ettől a csodálatos Európától, jó lesz nekünk ez a nyugodt sötétség is, ahol nem késelnek, robbantanak, rohannak teherautóval a tömegbe, és erőszakolnak, gyilkolnak nőket ezerszámra....

2018.04.11. 04:01:19

@V.János78: "szakadjunk csak le ettől a csodálatos Európától"

Ne reménykedj! Magyarországot Orbán sose fogja leválasztani az EU-ról, ugyanis a magyar gazdaság gyakorlatilag egy nagy nulla. Kizárólag a multik termelése adja az exportot, aminek a felvevőpiaca Németország, Hollandia, Ausztria.
Nincsenek versenyképes magyar brandek, cégek, exportcikkek. Összeszerelőország.
Orbán és bűntársai kizárólag az EU-s pénzekből tudnak fejleszteni, közbeszerezni, elsíbolni. EU-s források nélkül semmi se épülne. És persze az oligarchák se gazdagodnának.
Volt még egy egyszeri, nagy bevétel, a magánnyugdíj-pénztárak lenyúlása, de azóta csak a német és holland adófizetők pénzén él az ország.
A legnagyobb baj, hogy ugyan ezermilliardos nagyságrendben lopnak el pénzeket, de abból semmi se lesz befektetve a jövőbe. Nem alapítanak olyan cégeket, amik a világpiacon is versenyképesek lennének. Vesznek vadászkastényt, meg elverik svédországi vadászatokra.
Lehetett volna a sok ezermilliárdot úgy felhasználni, mint a kelet-ázsiai országokban, ahol szintén nemzeti oligarcharéteget teremtettek. Itt Kelet-Ázsiában az államtól, politikai korrupcióból kapott pénzen világszínvonalú technológiai cégek jöttek létre, munkát és jó fizetést adva a helyi lakosságnak, felhúzva a felsőoktatás színvonalát is.
Ehelyett Magyarországon segghülye gázszerelők és vadászatba belebuzult keresztényfasiszták urizálására megy az ellopott állami és uniós pénz. Feudális faszságokra költenek meg stadionokra.
Közben a vilag elrobog Magyarország mellett.
Az egy dolog, hogy ellopnak minden közpénzt. A nagyobb baj, hogy a tok aj oligarchák és strómanok segghülyék mindenhez, ezért az ellopott pénzzel nem tudnak semmi értelmeset kezdeni. Focira, stadionokra meg látványberuházásokra költik. Ezzel aztán nem fog berobbanni Magyarország a világpiacra. Így a jövőjét éli fel az ország.
De addig nincs baj, míg a multik munkat adnak a magyar sutyerákoknak és ömlik az EU-s pénz. Pont ezért sose fog Orbán szakítani az EU-val. Ugyanis Ráhel és Mészáros Lőrinc igen hamar koldusbotra jutna, ha nem lenne több EU-s pénz.

paráznabillegető 2018.04.11. 05:17:58

@V.János78: "... a mai irigyelt Nyugat- Európa azt jelenti, amilyen polgárháborús, elfajult bevándorlóhelyzet van Franciaországban, Németországban, Belgiumban, vagy már Bécsben is, no-go-zónákkal, arablakta teljes városrészekkel, ahova a rendőrség sem mer már bemenni, meg felfegyverzett rendőrökkel minden utcasarkon, rettegésben élve, muszlim többségű iskolákkal..."
kamu.
és mivel terjeszted, hülye vagy.
:D

2018.04.11. 07:01:32

@paráznabillegető: csak rêszben kamu, de mivel te teljes mértékben tagadod, hülye vagy.

midnightcoder2 2018.04.11. 07:09:12

Ez elég gyenge post lett, nem jár a bögre. Ha ocsmány kampányt akartál volna látni, akkor nem egy tanyaközpontban kellett volna fényképezgetni, hanem feljönni Pestre. Itt nem csak aszfaltos út van (meg kutyaszar, hajléktalanok, szemét az utcán, itt-ott hányás) de ragyogóan össze-vissza festett, feliratozott plakátok is akadtak minden oldalról.

midnightcoder2 2018.04.11. 07:12:53

@paráznabillegető: Egy biztos: a mai nyugat-európa már eléggé nem az, mint amihez 30 éve annyira csatlakozni akartunk. És egyre kevésbé lesz az, ahogy egyrészt teret veszít gazdaságilag Ázsiával és az USA-val szemben, másrészt egyre inkább telik meg kultúraidegen afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, miközben a fehér lakosság fogy és öregszik.

Behajtó70 2018.04.11. 07:33:45

@karandash: kizárólag eu-s pénzből fejleszteni? Tehát akkor a stadionok is abból vannak? Akkor ok, ez jó hír.

Van az a mondás, hogy az a legrosszabb, amikor a butaság/tájékozatlanság kitartással és szorgalommal párosul. Ez jutott eszembe hosszú és mélységesen ostoba posztodról.

Bolsi Buster 2018.04.11. 07:43:10

Jajistenem, mi lesz itt európai független lippsik nélkül?

VáradiJános 2018.04.11. 08:00:01

Vasárnap megatünti! Ja, nem, szombaton! :) Még ezt megszervezni is hülyék, de kormányozni akartak

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 08:12:22

A Fidesz tényleg mocskos geci, de ezek a fényképek pitiáner dolgok ahhoz képest, amit csináltak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 08:13:29

@VáradiJános: nem azok szervezik, akik kormányozni akartak, de hát az egybites Fideszes Emőkének ez is mindegy, úgyis Soros.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 08:15:31

@midnightcoder2: Több százezer magyar szerint Nyugat-Európa jobb, mint Magyarország. kb nulla ember szerint jobb Magyarország, mint nyugat. Ennyikeh. 98%. Fasznak reklámozod, hogy mennyire hülye vagy?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 08:17:21

@karandash: ha már nem oszt az EU pénzt, akkor Orbán esetleg kilép. Nehéz megmondani, hogy a német autógyárak elmennének-e, ha kilépnénk.

Szakértő? az nem volt 2018.04.11. 08:17:58

@VáradiJános: Remélem hamar elér a szívroham, te aljas suttyó.

Maxim Tsigalko 2018.04.11. 08:19:56

Valaki eladja a házát ---> elköltözik az országból

Vaslogika

VáradiJános 2018.04.11. 08:23:51

@Brendel Mátyás: tényleg, a függetlenkél szervezik .... a független kristófka és az abszolúte független index :)

VáradiJános 2018.04.11. 08:24:45

@Szakértő? az nem volt: csak nehogy visszaszálljon az átok rád vagy a retkeid valamelyikére

bigdata 2018.04.11. 10:38:26

@midnightcoder2: soxor előadhatod a mániáid, de attól még full kretén hülyeség marad. Szerinted miért mennek a haldokló nyugatra az oroszok, magyarok, arabok, meg négerek? Elárulom: azért, mert élvezni akarják az előnyeit, pl. hogy nem szarozik velük egy illiberális főgeci, aki kedvére vegzál egész iparágakat, vagy mert van lehetőségük boldogulni akár bevándorlóként is, míg illiberális helyeken a tősgyökeres bennszülöttek helyzete is kilátástalan. Tehát nem azért, mert Afrikában már nem maradt kit megerőszakolni, és nem is azért, mert a közel-keleti szabad termőföldek elfogytak, ezért Skóciában szeretnének füge ültetvényt létesíteni.

Amikor csatlakozni akartunk, semmi jel nem utalt arra, hogy egyszer leáll majd a bevándorlás, addigra eldöntött tény volt, hogy ez az európai modell része, hasonlóan az amerikai és ausztrál gyakorlathoz. Ráadásul itt egyenes következménye a gyarmati előzményeknek.

A bevándorlók is abban érdekeltek, hogy új hazájuk jólétet, biztonságot, szabadságot, lehetőségeket nyújtson nekik. Igen, vannak közöttük (is) bűnözők, igen, vannak együttélési problémák, igen, vannak hosszú távon is veszélyek, pl. ha elveszik a kontroll a folyamatok felett, ha befuccsol az integráció, és lehet, hogy ez a fejlett világ kvázi végét jelenti - de hogy ez neked a bekerített, illiberális Budapesten nem sok jót jelent, azt meg tudom ígérni.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a nyugat fejlett és biztonságos marad, a kelet meg elmaradott és veszélyes. Igen, jól hallottad, minden létező statisztika szerint Magyarország jóval veszélyesebb hely, mint a dzsihadisták és majmok lakta skandinávia, ahol halomra ölik a szőke nőket.

2018.04.11. 11:53:41

@Brendel Mátyás: az hülyézi a másikat, aki azt hiszi, hogy Orbán kilép az EU-ból. Végtelenül buta vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 20:14:35

@abcdefghijklmm: azt írtam, "esetleg". de hát te egy anaflabéta húgyagy vagy.
süti beállítások módosítása