Blogosz

MESE NINCS.

Újabb üzenet a mestertől

2012. október 31. 16:45 - BlogoszEditor

Nem igazán kulisszatitok - hiszen eddig is tudtuk, hogy így dolgoznak a lakosság behülyítésén. Azaz így is. És minden más eszközt is bevetve. De a következő módon szembesülni vele mégiscsak más: még ocsmányabb.

Mögöttem ül egy - a hangjából ítélve - fiatal srác a villamoson. És telefonál. Persze csak azt hallom, amit ő mond, a vonal másik végén lévőt nem. De az mellékes is. Szóval:

- Na szevasz. Beszéltem az RMDSZ-es emberrel. Azt mondja, kellünk a melóra. Minden lakásba be kell majd csengetni. A Rogi negyedben kezdjük.

- ...

- Igen, mindenkihez. Mondták, hogy majd sokan szidni fogják az RMDSZ-t.

- ...

- Halló! Most hallasz? Mondom, hogy sokan szidni fogják az RMDSZ-t az emberek közül!  A kis faszok. A mi dolgunk meg az lesz, hogy megvédjük az RMDSZ-t.

- ...

- Tudja a franc. Majd kitaláljuk, mit mondjunk. A lényeg, hogy meggyőzőek legyünk, azt mondta a srác.

- ...

- Amúgy napi hat óráról lenne szó, ha jól tudom. Valahogy így mondták. Gyere akkor te is, meló után csinálhatjuk minden nap. Te meddig vagy a melóban?

- ...

- Na jó. Gyere, aztán megbeszéljük. És valamit döntsünk, hogy tudjuk meggyőzni a sok rosszindulatú parasztot. Ezeket el kell vinni szavazni, különben az ellenség viszi el.

 

Hát ennyi. Itt leszálltam.

Viszont ennek okán akkor - a múltkor indított kicsiny sorozatom keretében - ismét üzen Sztálin elvtárs, a legügyesebb kampánystratéga, a mocsok húzások mestere, a mai apparatcsikok és megbízóik példaképe.

P1610065.jpg

asgwdg.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr394882215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása