Blogosz

MESE NINCS.

VIDEO - Cat tosses out vegan food I gave her

2022. december 07. 21:47 - BlogoszEditor

Néhány napja volt egy rövid beszélgetésem egy jóakarómmal (mármint tényleg jóakaróm), aki azt kérdezte, miért nem angolul nyomok fel videókat YouTube-ra, hiszen szerinte akkor hamar kirobbanó lenne a nézőszám, és monetizált a csatorna.

Elmeséltem neki, hogy egyrészt kedvtelésből töltök fel videókat, amikor akarok, másrészt nem vadászom a nézőszámokat (bár volt már olyan videóm, a 70 ezres megtekintést produkált, jól van az is), sem a monetizáltságot, harmadrészt az, ha világnyelven írod a videók szöveges körítését, az önmagában semmire nem is garancia, hanem ennél jóval több tényezőtől, sokkal összetettebben működik az egész - egy része számunkra teljesen átláthatatlanul, ami az algoritmust illeti, valamint egy további része sima szerencse -, negyedrészt kívácsiságból azért már én is kipróbáltam, szintén macskás videóval, angol szöveggel, és az lett, hogy valóban bebizonyosodott, ez önmagában nem repíti ki a világűrbe a kontentet (annak az előzőnek az eredménye itt megtekinthető). Szóval egyáltalán nem a nézettség és/vagy a pénz vezérel, ha néha feltöltök valamit.

Hanem a tudomány. A tudományosság. A kutatás. Az. Úgyhogy ma elkészült a következő hasonló. Tudományos kísérleteim kincsestára ismét bővült hát. Mint a friss videón látható, a saját számtól vonnám el a falatot, önzetlenül, és csak nem jó... sőt, ez a hála.

Ja, és akkor nemcsak megint macskás videó, hanem akkor - külön kérésre - megint angol címmel, leírással, tessék (várni akkor a csodát). (Amúgy megint függőleges a videó, mert kezdetben nem kifejezetten ide szántam, elnézést.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr9017997194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása