Blogosz

MESE NINCS.

Végremáneccer?

2015. február 18. 08:37 - BlogoszEditor

Ha minden jól megy (jaj, csak menjen jól, csak abba ne hagyják, pedig még most is eléggé gyanús ez az egész, hogy nem igazi a maffiaállam szétrobbantása és az összes felelős következetes bebörtönzése, és nem is megy le minden szintig, hanem megint csak preferenciális és politikai alapú, és belső leszámolásos, de titkon remélem, hogy hülyeséget beszélek), szóval, ha minden jól megy, akkor a kábeltévék műsorrácsában rövidesen új adó jelenik meg. A DNA CHANNEL.

Bekapcsolom mán a téjvét, hallám, máma kit vittek be végremáneccer. Lesz hírösszefoglaló, amiben csak neveket olvasnak fel, végremáneccer. És lesz beszélgetős műsor is: a beszélőn, végremáneccer. Meg lesz reality show is: ki kinek tesz még keresztbe odabent, végremáneccer. Továbbá lesz szívküldi, kívánságkosár: ahol az országos politikából kiiktatott machereken kívül a néző által végremáneccer felismert és végremáneccer helyi szintekről is kiirtott, helyi bűnözőknek is lehet küldeni egy-egy számot, végremáneccer. És esti mese is: az érintettek elmagyarázzák, hogy ők ártatlanok, de közben még a gyerek is elkapcsol onnan, végremáneccer. És nem, nem lesz műsorszünet, legalább évekig nem, és áramszünet sem, és technikai szünet sem, az egészben nem lesz semmiféle szünet végremáneccer.

Szóval jön a DNA CHANNEL. De csak ha minden jól megy (jaj, csak menjen jól, csak abba ne hagyják, pedig még most is eléggé gyanús ez az egész, hogy nem igazi a maffiaállam szétrobbantása és az összes felelős következetes bebörtönzése, és nem is megy le minden szintig, hanem megint csak preferenciális és politikai alapú, és belső leszámolásos, de titkon remélem, hogy hülyeséget beszélek, végremáneccer). (Pedig sajnos nem.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr237183183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása